Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne tak.. To boli hordy hodin stravenych za kompem ked sa somnou holky rozchadzali cakali ma stretkach.. a ja som proste zabudal. Krasne to detstvo. Na tuto hru sa best tesim... Len sa bojim a dufam v co najvacsiu historicku presnost. Jakvystudovaneho klasickeho archeologa to moze totis sklamat. Pre mna je TW best...jak mrnuz sem si vymyslel hru co by sem si chcel zahrat... Vtom bum shogun jedna!!!! Odtedy som verny jak samurai!!! TOTAL WAR JE BEST???
  • No uz aby to bylo, dodnes hraji NTW (shogun me nebere) a s darth modem je to opravdu paradni rezba, ono vubec cela serie TW si drzi svou latku velice vysoko a mody ze hry udelaji herni skvost, coz se u mnoha jinych her neda rict.
  • to je ta přidaná hodnota, která mě na historických strategiích baví... ale nejen válečných, třeba Europa 1400 the guild zase člověku dá možnost ze sebe udělat středověkého obchodníka, časem i šlechtice, zkrátka kam se hrabou třeba vesmírné strategie :-)
  • Já mám rád zas válečnou mašinérii, páč není lepší cesta k výkonu. Můžou tam dát národy které překvapí, ale potom to bude víceméně úlet. Pokud to je historická strategie, pak v tomhle překvapit prostě moc nemůžou.
    No a aby ti barbaři byli úspěšní v tom cupování, tak to musí začít uvnitř té civilizace samotné. V regulérních bitvách dostávali barbaři pravidelně výprask. *1*
  • Smetana.pavel
    Kouzlo těhle her je v tom že každej může změnit historii ku obrazu svému *3* . Doteď rád vzpomínám na Medieval: Total war, když jsem s byzantskou říší dobyl Evropu až na hranice španělska, v Rise of Nations za Rusko (s budovatelskými písněmi ve winampu *1* ) podrobil celý svět a v Red alertu 2 ho zase za spojence zlikvidoval *5* . Na tohle se prostě velmi těším *14*
  • Na kříž s vámi, vy nepřátelé Říma!
  • Takže si hrál demo Římu jedna a soudíš podle toho druhej díl...chtělo by se napsat "dobrej vtip" ale do toho to má daleko
  • Veskoslav
    Adventura;)
  • Menttor
    "Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno!"
  • Práce pro detrollizátora :)
  • raz som zkúšla honit a stačilo, so sexom to nema vela spoločneho...
  • walltar
    Počkat a jak bys tu hru zařadil do žánru? Akce? FPS? Simulátor?
  • samozrejme ne demo tohoto dilu ale cela serie ma stejnou hratelnost
  • walltar
    Nikdo netvrdí, že válka je nudná ... jenom římani a kartaginci už sou tak jistí, že to nikoho nepřekvapí. Navíc sou to celkem generické fakce které známe. Mě osobně spíš baví rozebírat velké civilizace s bandou špinavých barbarů, než se podílet na prodlužování nevyhnutelného konce. Takže pro mě je řím a kartágo nudná frakce za kterou určitě jako první hrát nebudu.
  • walltar
    Jo lidi sou levní .. pokud jich máš dost. A nebo dokud nevynalezneš nanotechnologii co toho robota rozebere za tebe a materiál dopraví dál od bojové línie a tam ho zase složí.
  • Pilgrim66
    Ano!

"Rome must be destroyed" zazni z Kartaginske rady starsich
  • Mohl by si mi říct, jak si hrál demo něčeho co ještě není?
  • ZvacA
    Kdybych byl svině, tak by se dalo opáčit, že i ty jsi se zaseknul někde na úrovni dema a nemáš s člověkem nic společnýho. Ale já to prostě neudělám. :)
  • Good one. ;)
  • raz som skúšal demo a stačilo, so strategiou to nema vela spoločneho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit