Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    Až na ty inženýrský čety, které budou muset nějakýho toho rozbitýho robota z přímo intenzivního bojiště stahovat. Obětovat pár lidí nebo těžce vyzbrojenýho nejnovější technologií oplácanýho kusu plechu za miliardy? Velení by asi dneska mělo jasno. :D
  • Magister_Peditum
    No, myslím, že žádný druh války není nuda. Už jen z toho důvodu, že ti v ní hrozí smrt. Jo, až budeme jen koukat do monitorů a na dálku ovládat roboty, co se budou řezat místo nás, tak to se už bude nudě trochu podobat. *15*
  • dlouhou kampaň v RTW jsem dohrál pětkrát nebo šestkrát a hra za Kartágo mě bavila ze všech nejvíc, v druhém díle to bude nejspíš první frakce, za kterou to rozjedu
  • Si myslím, že v minulosti to zas taková nuda nebyla když člověk koukal do očí jinému člověku a přitom projížděl meč jeho tělem. ... To dnešní války jsou docela nuda. Těžká technika která se bez počítačů neobejde a sem tam nějaká pěchota na čištění budov.
  • Co ti připadá zábavného na "velení" hordě barbarů?
  • ales.smutny
    Čas od času projedu online prodejce klíčovými slovy a uvidím, jestli se něco novéoho objevilo.
  • ales.smutny
    Na Řím toho je spousta, i v češtině. Grada měla několik slušných menších publikací na téma opevněných táborů, obléhací techniku apod, Slovart vydal Armáda starého Říma (tu jsem viděl jen v AJ originále, nevím, jak dopadl překlad), já mám rád A Companion to the Roman Army od Erdkampa. Vyšlo i pár monografií na pre-Mariovskou armádů a císařskou.
    A skvělá byla kniha, kde byly poznámky a vzpomínky velitelů z antiky...a já si teď nevzpomenu, jak se jmenovala. Tak to vygoogluju - Antické válečné umění - http://www.baset.cz/tituly/anticka-knihovna/anticke-valecne-umeni
  • Díky za tipy, až bude po zkouškách tak se na to juknu.
  • Na kariéru politika
  • Veskoslav
    Přepíšu dějiny a Řím bude hořet v plamenech. Kartágo zvítězí:)
  • Pleteš si nudnost s výkonností.
  • jo tohle vypadá fakt líp
  • Přesně tak.. s deseti spartskými oddíli po 80 mužích jsem dobyl celou celou evropu a kus afriky..ve falanze naprosto nepřekonatelní..
  • rancor1223
    Ty detaily postav mě nepřestávají udivovat. *14*
    Hádám, že mé PC úplně nadšené nebude. Už u Fall of Samurai se s High nastavením občas trochu zaškublo. Co teprve tady? Větší a detailnější armády, to bude masakr! *1*
  • rancor1223
    Já chci Spartu a nic jiného! Klasická Sparťanská falanga je dokonalá! *1*
  • nový screenshot ze hry

http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/122/1226941/1_1355519983.jpg
  • Mám podobnej názor.... Já ale naopak spíš "ujíždim" na Řecké kultuře...takže jestli mi tam nedají Řeky....a když ne Řeky, tak aspoň ty chlupatý vousatý Germány....
  • Viktor_H
    "za úplatu mrknu" - Zaděláváš na kariéru prostituta? *1*
  • Prý pekelně drahá, to je dle mého pořád slabé slovo.

Co třeba něco o římském válečnictví? Nebyl by typ na dobrou knížku?
  • Kam na tyhle knihy chodíš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit