Přejít na výpis diskuzí
Druhý sraz čtenářů Games.cz se koná již v sobotu 12. října
7.10.2013 | Redakce Games.cz
199 příspěvků
-
A přijede i Veskoslav s GGG?
-
DS: Něco pořádného? Definuj to prosím. (achjo, zas krmim trolly, ale nemůžu si pomoct)
-
hahahahahahaha ne...
-
Ne rodiče ho nepustí
-
A muzu na ten zraz si vzit i 500 kg TNT a 25000 liru benzinu + zapalky ? *1* *1* *1*
-
Tohle nebude JD. Ten se alespoň pomátl časem, zdejší nespokojenci jsou očividně nevychovanci a očividně ma*oři, co Slunce svítí, aby nějak upgradovali zdejší vlákna...
-
prijde v ksiltovce IBM narazeny hluboko do cela *5*
-
Takže Forgames a pak rovnou za váma :D
-
Třeba mám hlavu ve tvaru legrační kostky ledu
-
Hlavně aby se konečně naživo ukázal člověk, který má na to, aby si dal na profilovku Justice Beavera
-
*15*
-
myslis Jindrovi? *1*
-
Já jedenáct let a dva měsíce. Hmm, začínám bejt podezřele starej...
-
Méně o 4000 kusů?? To bylo v prd*li!
-
Není to JD? *4*
-
No, jeslti jsi s tím spokojenej, tak proč ne. Já bych teda nebyl, ale asi se spokojíš s málem. Další měsíce to půjde dál dolů, neboj. Nemáte na to abyste tam dali něco pořádnýho a těch pár pseudointelektuálů co bude chtít číst pravidelně vás neuživí.
-
A co ? Problem , no to jo jsem svrab ale aspon mam slusnost nebejt anonymni a nemam to rad , taky by mi to bylo blby . Jenze sis o to rekl. Mimochodem s tebou taky vesmes nesouhlasim, taky ti to necpu. *4* Tak ted jsme si myslim kvit. *3*
-
No vidis, tak sis zaprudil a za chvili to sam sobe vyvratil :) Diky, usetril jsi mi vysvetlovani :)
-
Juch ^^ Čekám dárek, 12. mam třetí výročí registrace :)
-
je možno si také všimnout, že Score prodalo dvojnásobek, a drží s na pěkných jedenácti tisícíhc. Ovšem nedělám si iluze, že by to bylo nějakou superkvalitou tištěného média, Score už dávno slouží jako nosič levných originálních her pro vesničany.