Přejít na výpis diskuzí
Duke Nukem Forever - oživení mrtvoly, nebo návrat boha?
11.2.2011 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Zdar, o tom v čem byl Duke nejlepsí se rozepisovat nehodlám, bylo toho dost. De mi spíš o to, kam se hry od te doby posunuly. Z meho pohledu, tedy z pohledu HC hráče (nemyslím čas strávený u PC) který uznává klasické hodnoty a začínal na ZX spectrum - to šlo totálně do pr..le.
Ty blbosti co se jich ted proda miliony kusu, a dobré hry o kterých se naopak skoro ani neví, to je utrpení. 10 dílný serie, stale o tom samém. Hry sou si podobný jak ho..o sra.ce (viz odkaz na dnmods !!! ) Milionový investice "najistotu" sou příčinou tohoto stavu :X
Těšim se na Duka, doufám že to zmáknou v Dukově stylu - du rovně a nic mě nezajíma! A doufám, že se jim potom aspon zaplatěj náklady... No suma sumárum: hry se za tech 15 let hnuly akorát tak nazpátek, takže esi to dokážou udělat tak, aby to mělo stejnou uroveň jako Duke3D v roce 96, nemáme se čeho bát...
Jo a btw. ta recenze bo co to bylo... Pipebombu do zádele kámo. Zdar! .) -
jeden muj kamarad to shrnul slovy "stripterky, prasata a chcani, to je duke nukem. co by asi tak melo byt v dnf navic? elfove?"
staci kdyz prevlecou klasiku do novyho kabatu a bude 99% lidi spokojenych. staci se podivat jak se dneska kurvi klasiky do nehratelnych mainstream sracek viz. jagged alliance. -
dnf bude jako velmi dobre p0rn0 - ano je to na jedno brdo, ale kdyz se to dobre vymysli... mimochodem ta recyklace call of duty je vazne ubohost a uz toho mam vazne az po krk. btw kouknete na www.dnfmods.com - jsou tam ty "novy supr dupr hry hezky ukazany" :)
-
-
Tak ten obrazek to vystihuje naprosto presne *1* .Moje pocity z vetsiny fps posledni doby je naprosto stejny,...vypadaji stejne,hraji se stejne...vazne nechapu ze to lidi jeste bavi *1*
-
-
jo máte pravdu a prej že v COD není auto uzdravaní a když bude v dukovi tak každej to kritizuje dosti na Duke se mrtě těšim bude to mrtě oddech od nových her !!!!!!
-
-
-
Na všech screenech a videjí jsem nenašel jediný náznak toho, že by byla grafika podprůměrná.
-
Vybornej clanek.
Uvod mi mluvi z duse, zbytek (dojmy ze hry) odpovidaj tomu, co jsem predpovidal.
Opet se teda ukazuje, kdo je ten nejchytrejsi ; )
Jeste to ale podtrhnu, a opatrne upozornim, ze stadion v ukazce neni stavenej na amer.fotbal, ale na rugby ; )
Jinak nevim proc by mel zrovna u tyhle ujetiny nekomu vadit autoheal. ..mno.. mozna to trochu bori ten "navrat starych prvku", ale do takovyhle sileny arkady to urcite sedne. Tahle hra bude stat na vrazednym tempu. Asi proto autoheal... -
Tak hlavně Duke Nukem 3D ve své době nevynikal enginem a grafikou, to si pane autore článku pletete. Už v té době působila hra zastarale.
-
-
presne....vsetky objekty boli 2D sprity...taky quake1 uz bol full 3D v tej dobe
....uff este do dnes spominam na to, ako som sa hrajkal v editore a vyrabal si vlastne mapy na LANku....vsetko tam sietilo, hybalo sa....tajne miestnosti na kazdom kroku......dufam, ze aj toto bude mat editor, aj ked pochybujem, ze sa s tym este budem hrat....ale potesilo by to.
*1* *5*
-
-
Ach jo. Tak komu věřit? Tomu koho pozvali na mega akci do Las Vegas, nebo tomu koho nepozvali?
-
Nic se "neomlouvej" ve všem jsi měl pravdu. Ten pohled, kterým se autor na tu hru díval, byl opravdu špatnej :)
-
Nepříliš pozitivní první dojmy mě z míry nevyvedly z jednoho prostého důvodu - on ani Duke Nukem 3D nebyl revoluční... Vyšel jako konkurence přibližně v době, kdy přišel revoluční Quake, který byl po technické stránce na mnohem lepší úrovni. Přesto si získal svoje hráčské obecenstvo díky skvělému humoru a v recenzích získával hodnocení okolo 8/10, respektive 80 %. Myslím, že s DNF to bude stejné. Nikdo soudný od něj nečeká nějakou revoluci, ale prostě jen návrat starých dobrých časů (podobně jako se to třeba přihodilo na filmovém plátně se Stalloneho Expendables). *3*
-
-
Akorát, že v tý době. 80% či 8/10 to už něco znamenalo. Dneska každá průměrná hra má 8/10...
-
-
Jo tak podle recenzi u AAA her se dnes neridim naprosto vubec,protoze to vubec nema cenu.Jakmile je to ackova vyhypovana hra tak to jsou samy 8/10 9/10 ,maximalne 7/10 a to uz musi byt,takze vypovidaci hodnota je uplne nulova.
Jediny ,kdy se podle recenzi da jaks taks orientovat jsou recenze malych nezavislych her,kde hype a marketing nemaji takovy vliv.
Kde jsou casy,kdy hra co dostala 8/10 uz byla opravdu kvalita a o 9/10 ani nemluve,tehdy ty cisla meli nejakou vahu *3* -
V tom máš nepochybně pravdu... I když srovnávám hrušky s jablkama (FPS se strategií), tak si vzpomínám, že takový Warcraft jednička kdysi ve Score dostal dokonce snad pouhých 7/10. I přesto je ta hra vnímána po řadu let pozitivně. Přitom dneska skoro každá taková hra, která dostane hodnocení 70 %, upadne do zapomnění. DNF od zapomnění ale pomůže už jenom název a taky nelehký vývoj, kterým tahle hra prošla...
-
-
Já tě nějak nemínil napadnout:) Já jen, že i přesto, že to nebyla nějak revoluční hra ani ve své době, tak byla velmi dobře přijata. A vůbec co tu meleme o revoluci. Zábava je to nejdůležitější:) Na to se v poslední době docela zapomíná. Bohužel hry už kolem sebe nemaj takovou tu auru vyjímečnosti. Možná jsem to tak měl jenom já. Když jsem byl malej. Dnešní hry jsou spíš jak spotřební zboží zahraj a vyhoď. Nejsou to srdcovky. Není to nic co ti prostě přiroste k srdci. Na co by jsi vzpomínal ještě několik týdnů potom. Možná je to opravdu ve mně. Možná jsem dospěl do takového stádia, že je mi to lhostejné a mám jiné priority. Nebo se ne? Nebo to je tak, že hry už nejsou to co bývaly?
-
-
-
blby priklad, skor ako Serious Sam HD ;)
-
-
First encounter *3*
-
-
-
Na Duka se moc těším, že bude zastaralý ? Mě to nevadí hrál sem třeba poslední Call of Duty a jestli je to moderní zástupce stříleček, tak děkuji pěkně, ale nechci. Multiplayer byl sice fajn ale singl hlavně co se týče samotného herního designu tak děs a bída za ty prachy dost možná pro mě bude DNF mnohem zábavnější hra než všechny tři poslední Cod dohromady :)