Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • viem len jednu vec, ze pan autor clanku, je asi velmi velky pesimista, uz len to male video, si myslim ukazalo vtip a ODLISNOST od tuctovych strielaciek dneska (myslim tym COD a MOH), ale aj ine, napodobit sa ho snazil, myslim Duka, sa snazila hra Prey, ktora sa my osobne pacila, a tak isto serious sam seria, ktora uz o mnoho menej (pre mna nuda, ale to je moj nazor, inych tato seria mohla bavit), takze pre mna jedina podobna hra aspon v niecom Dukovy bola hra Prey, ale viem jedno, ze graficky zaostavat nebude, jasne nebude to crysis 2, ale koho to zaujima, mna osobne absolutne nie a myslim si ze fanusikov Duka rozhodne tiez nie, a co sa tyka toho obsahu hry, ja si myslim, ze sa bude na co tesit, ze tych vtipnych situacii tam bude neurekom a nebudu sa podobat jak vajce vajcu, to by si fakt po tolkych rokoch nikdo nedovolil, zneuctit takuto legendu vydanim nejakeho sprosteho becka, bude to AAA titul jak remen a kazdy kto si hru kupi urobi len dobre a bude sa bavit vynimocne, ako inac
  • to neznamená že se to jednomu člověku to nelíbilo a jak člověk pozná z članku třeba hráčum se ta hra bude líbit prostě tyhle lidi miluju že pořád říkaj nic moc ale hlavně že na COD skoro nic nenajdete atd prostě lepší jsem nepsat už ani nic
  • Myslim ze Duke bude mit uspech. Pro mne osobne bude velke plus, ze ta hra bude proste jina. Vsechny hry se dnes snazi byt co nejvic realisticke. Duke byl a doufam ze s novym dilem i bude nadale hlavne o zabave, nadsazce a hromady testosteronu a vtipu.
    Moc se na nej tesim.
  • kriste...co takhle pravopis?
    napriklad:
    prvky ve hrách začali objevovat.. ???!!! Pokud se nepletu...2-3 trida zakladni skoly? omg
    • se laskavje nauc vyjmenovany slova po K ty chytrej!
    • ucho
      no tak to ses spletl, a ne málo, protože to ještě nebereme ani ve čtvrtý třídě... :)
      • *1*
  • ako mne pride rovnako dobry COD ako aj MOH nerobim v tom rozdiel...mam rad hry s tematikou druhej svetovej...potom prisla na rad "moderna vojna" a bal som sa ze to uz nebude to co ma na MOH a COD bavilo ale opak bol pravdou bavi ma to nadalej a nemyslim si ze je jedno horsie ako to druhe...ani nevravim ze COD je best alebo ze je best MOH (pre mna je best Half Life *2* )...niekedy sa mi zda ze viac tu riesite co je lepsie nez si uzivate samotny pozitok z hrania :)...niekedy nieje od veci len tak vypnut sadnut k tej hre a bavit sa bez ohladu na to aku skvelu grafiku to mohlo mat keby bolo toto a toto...alebo aky lepsi herny system by to este mohlo mat...jednoducho sadnut a hrat ! :P
    • hmm povodne to mala byt reakcia na komentar...nejak som to asi zle odklikol :D...sry
  • Duke byl vzdy o humoru,interakci a kruvach.nikdy o grafice či silnem pribehu. grafika mipripada hodne slusna,gearbox umi (viz BIA). dale gearbox vychazi z puvodniho gamedesignu,coz je dobre,jinakbyhra nikdy nevysla.
    Nevim proc nad dukem lamat hul, kdyz doom3 ci quake 4 se hratelnosti zastavili dbob dooma.tehdy mi devitkove hodnoceni pripadaly jako vysmech inteligenci hracu.
  • Od Duka si slibuju ,že budu mít možnost nahlídnout do toho jak si 3D realms před 13ti lety představovali segment FPS. Možná nás přeci jen čekají nějaké odlišnosti od dnešních FPS ....
    • Jak si FPS segment představovali 3D realms před 13ti lety? To určitě ne. DNF není koncept starý 13 let, jak autor článku zcestně uvádí. Jak to mohu tvrdit? Ano, vyvíjen je údajně 13 let, ale kolikrát už byl smeten ze stolu k přepracování? V roce 1998 na Quake2 engine, následně přepracován na Unreal a v roce 2001 místo vydání zrušen. Následně (2003?) oznámen na Unreal 2 a nevydán. Po spekulacích o Unreal 3 potvrzen engine Unreal 2.5, ovšem značně modifikován (zejména zmiňovali kvalitnější nasvícení scén, což je vidět na videích).
      Proč mluvím o enginech, což znamená technologii? Protože s každou změnou museli sazáhnout i do konceptu. Každý engine umožnoval, resp. neumožňoval některé jejich představy zrealizovat a tak i koncept byl posouván a lze předpokládat, že jeho obměna byla i realizována. Nemyslím, že 3D realms byly 13 let zavření v bunkru bez styku se světem. I oni hráli hry, které hrajete dnes vy. Někde i psali, které dnešní hry mají rádi.

Takže DNF bude takový, jakého ho zřejmě chtěli mít, nikoliv takový jaký by byl v roce 2001 (mimochodem, tehdejší teaser byl pro mě tím nejšťavnatějším tahákem, který jsem kdy viděl ... hned za ním mě nejvíce natěšil Halflife2, když prezentoval prvně jak hra vypadá + skoro revoluční fyzika).
      • ales.smutny
        Nu, za Petra mluvit nemůžu a nechci, ale myslím, že těmi třinácti lety zcela jistě myslel to, že využívá oněch původních konceptů, díky nimž vynikl původní 3D Duke.

A základní problém jste přesně vystihl - DNF bude takový, jakého ho zřejmě chtěli mít. Otázkou je, zda to je dost. (a ne, odpověď na ni, zatím, určitě neznám)
  • Sakra.... už se nemužu dočkat až budu mordovat prase za prasetem !!!! *5*
  • vyvojari neumely?
    • ales.smutny
      Pátek večer...člověku se snadno splete podmět "vývojáři" s "prvky" a je z toho Y.
  • Spades
    Sakra...
    Co jsem čekal:
    Konečně hra bez stupidního auto doplňování zdraví
    Konečně hra bez koridorového nesmyslu
    Co jsem dostal ? Přesný opak.....

Doufám, že to bude aspoň vtipné, protože s Dukem to ma (podle preview) v gameplay pramálo společného
    • mě by teda zajímalo co mají všichni proti auto heathu když dřív byli lekárničky a jeden měl dost zdraví tak ji na tom místě nechal šel dál postřílel pár protivníků oni mu ubrali zdraví a on musel běžet zpátky pro lékarničku, s autohealthem se nemusim nikam vracet a nic hledat
      • měl by ses poučit o tom, jak fungovalo Dukovo EGO ve starších DN.
    • Co máš proti auto uzdravování?
      • Spades
        Je to stupidni zjednodusovani. Takhle kdyz mas nejtezsi obtiznost, tak te musi sejmout na nekolik ran, protoze se stejne po chvilce zase healnes, takze by to nebylo tezke, ale v starych hrach byl hardcore chodit o 10ti zivotech, a potom ta radost kdyz si konecne nasel lekarnicku
    • Spades
      A co jako ? Však duke byl vždy střílečka, kde bylo nehorázné množství tajných místností a několik možností, jak projet úroveň. Pokuď je to jak psal autor, že se furt chodi jen vpřed, tak to není moc podle mého gusta. O automatickém doplňování životů radši ani nemluvím...

Duke 3D byla mocná střílečka, takže se samozřejmě na DNF těším, ale jen nechci být zklamaný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit