Přejít na výpis diskuzí
Duke Nukem Forever - oživení mrtvoly, nebo návrat boha?
11.2.2011 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Od Duka si slubuju to a od Duka si slubuju ono a urcite to bude lepsi jako (opet si nekdo nemuze odpustit dodat jaka je COD sra*ka, pritom travite cas v nake z jejich obdob, ktera je udelana za uplne stejnym ucelem jako vsechny dnesni hry a nejaka originalita je na uplne stejnem bodu mrazu jako ta kterou zrovna pomlouvate) a bláblá..
Kdyz uz se na to podivam s otevrenyma ocima a vyjadrim se k nesmyslnymu srovnavani her typu COD, MOH, BF s touhle tak je treba si uvedomit ze vsechny obdoby viz COD, MOH, BF jsou po strance pribehu uplnej brak, kterej uz ani nevi kudy kam... Jedina hodnota techto titulu spociva snad jen v multiplayeru.Neprestane me okouzlovat jak je nekdo presvedcen ze jedna z techto her, ktera mu zrovna sedi nejvic je necim lepsim nez ta druha... :D ...neni.
Dobry FPS SP jsem nehral roky a snad uz si ani nepamatuju jaky to je se u nake FPS v pribehu opravdu bavit...A popravde uz v to ani nedoufam, pokud se to vsak stane budu prijemne prekvapeny. Mozna az se prestane dnesni vyvoj omezovat vykonem konzoli a MS/Sony znich vyzdimaji maximum penez a uznaji za vhodne ze by mela prijit nova generace...Mozna pak prestanou PCckari fnukat a hry se zase posunou nekam dal a nekdo udela neco z ceho nam vsem zavre pusy. Ty triplatformove patvary omezujici se na vykon skatuli ze kterych v soucasnosti tece nejvetsi mnozstvi penez jsou stale na jedno brdo.
Duke je legenda, meritko, pojem... Ja ho hral jako malej capart na my 386 bez zvukove karty bez jedinyho zvuku ale presto jsem byl uplne odvarenej.
Muj nazor, tomu co tu bylo pred temi nekolika lety uz se dnes nic nevyrovna a muzete se na to tesit a doufat donekonecna. Dokonce ani pomlouvani jinych dnesnich titulu nepomuze.
V prve rade jde dnesnim vyvojarum o prachy, ktery vy jim date bud za tu, nebo za tu hru a pak jdete sem a nesetrite spinou na jejiho brasku... :D Dnesni FPS se zasekly na nakem mrtvem bode a vychazi jedna slatanina za druhou.Trosku lituju dnesnich mladochu kterym uz dnes nevoni tehdejsi hry, sice se neni cemu divit jen asi nikdy nepoznaji co je opravdova hra.
Myslim ze autoruv pesimismus je na miste, dnes uz se k takovymto remakum (nejen knim) neda ani pristupovad jinak, bud prekvapi (zazrak) nebo se stanou jen dalsi zdimackou penez diky tem co hned poleti do obchodu v domeni hurraaa je tady zase Duke, aby nakonec zjistili ze po hre za 14 dni od vydani ani nikdo nestekne tak jak je to podle me u naproste vetsiny dnesnich her.A prave to znich dela masovky. Nemapatuju se za posledni roky by me neco posadilo na zadek napr. jako tenkrat Duke, nebo napriklad Half Life 2, ktery je asi posledni hodnotnou zalezitosti v tehle oblasti a asi bude lepsi kdyz to tak zustane...good luck Duke........................................................ -
-
ach jo a co třeba Stalker 1-3 to jsou hry které se minymálně Halfům vyrovnají a to nemluvě o tom že ty Halfi nejsou dodnes ukončeny.Tak hrozný to s dnešníma hrama není jenom to chce vybírat/Metro2033, Arma atd *3*
-
-
spíše je vidět že lidi jsou nároční poslední dobou tak budte rádi že ta hra vůbec víde !!!! a že na tom nedělá jiní studio
-
-
Hru dela 2K a GearBox - Takze na tom dela jin studio
-
-
jak to vubec vypada s Remake Duke Nukem 3D do unreal 3 Engine?
-
a ten autor musel bejt asi nalitej hra vychazí 24 května :-D bo nevěděl co psát
-
já nevim co viděj na grafice já to doplnovaní zdravý vidim v pohod takhle a nevim prostě a stejnak nová hra luxus grafika ale hra průměrna tvůrci serou na hratelnost a delku hry soustředěj se na engine aby pak z hraču za hry vymanily prachy
-
a to si myslíte že tu hru ještě nevyladěj bo co věřim že to vyladěj dobře tu hru maj ještě na to čas si s tim pohrát
-
-
Proboha co ty ses za dementa? Se to co pises neda cist!
-
-
no jo tak se neposer každej je nějakej hlavně že ty seš nejlepší pan nejlepší lemro
-
-
-
zapomeňte na Duka, králem moderních zábavných stříleček se stane BULLETSTORM!
-
-
mám lepší kec na vytvoření hádek a flame... králem stříleček je Call of Duty!!!
-
-
vole s COD běž do prdele první byl Medal of Honor hra a lepší a pak ho COD zkurvení okopirovalo a lepší příběh měl novej MOH než BO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a
-
-
:D
Zkus zapracovat na svych (zdraham se to spojeni v tomhle pripade pouzit) komunikacnich schopnostech.
Vlastne internetovy diskuse jsou prvni krok - tak dobra. Ukol:
Zkus prijit na to, proc se tvymu prispevku kazdej od srdce zasmeje. Chces moznosti a,b,c? -
-
Mám za to, že Warlock se pouze pokusil udělat Deridonovi radost a napsal co nejtypičtější flamovací příspěvek. A imho se mu to celkem podařilo :-)
-
-
to warlock: oboje jsou sracky... Puvodni MoH bylo celkem dobre, ale pak prislo cod a jeho kopije moh
BF3 WILL DOMINATE !!! -
Aha, takže on to Warlock asi fakt myslí vážně. :-( Škoda, měl jsem to za dobrý vtip. Některé věty jsou zřejmě nadány magickou mocí a nemohou nevyvolat reakci tohoto druhu.
Pro warlocka (aby ho neranila mrtvice) - za vtipné považuji vyjadřovací prostředky použité v tvém přispěvku - COD i MOH jsou mi zcela ukradené. -
řeknu to takhle nemam rád lidi co tvrdej že COD je lepší než MOH at se podívaj co bylo první a kdo měl uspěch MOH je rok 1999 a COD 2003 a pořád poslouchat COD is Best řeknu to takhle COD is Dead MOH is best game !!!
-
-
-
-
-
jo a víš herní dobu tej hry 6 hodin !!!
-
-
Hra ještě nevyšla a autor článku už jí zkritizoval od samého počátku jejího vývoje. Koho sere jaká je grafika, nebo herní styl? Co na tom, že to trvalo tak dlouho? Duke je zpátky a vy všichni, kterým se neustále něco nelíbí, byste měli radši zavřít hubu a bejt rádi, že hra konečně po tolika letech vyjde....
-
-
máš pravdu hele já jsem taky rád že víde Duke a věř tomu že překvapí že gearbox tu hru krásně poladí a každej to kritizuje přitom neví jak to bude vypadat vysledně atd
-
-
Taky myslím, že Gearbox nezklame. Kdo umí vytvořit takovou skvělou věc jako Half-Life: Opposing Force, prostě zklamat nemůže.
-
-
máš pravdu gearbox se dosti proslavil hrama jakej má talent a kdo by jinej nedokázal dokončit náročnej projekt Duke Nukem Forever Gearbox to dokáže věřim vám kluci !!!!!!
-
-
a dementi davaj minuska dobrymu komentu :D:D:D:D:D
-
-
-
-
-
Hratelnosti a zábavy jako před X lety už stejně nikdy nedocílí takže to již dnes tipuji bude tuctovka mezi všemi střílečkami *5*
-
a to chcou jako vydat v roce 2011 takovouhle zastaralou vykopávku? a ještě za to chcou peníze? měli by to odložit a pořádně na tom zapracovat!
-
-
dalsi odklad ? :D...takto by to potom nevyslo nikdy :D...podla mna to vypada po grafickej stranke dobre...ano su aj lepsie graficky zvladnute hry ale treba mat na pamati ze grafika nieje vsetko...je to ako s filmom...moze byt preplneny super efektami ako chce ale pokial je to nejaka trapna somarina tak to moc ludi pozerat nebude...ja sa na to tesim a pevne dufam ze sa pri tom zabavim :)
-
Oni už to odkládali 16 let :D
-