Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 rozhovor: Dean Hall o Arma 2 modu DayZ
19.7.2012 | Redakce Games.cz
189 příspěvků
-
Sám jsem si řekl, že nebudu po nikom střílet dokud nezačne střílet on, ale jak dojde na věc je skoro nemožný nevystřelit. Ta šance že mě za 15 minut sejme někde v lese je moc vysoká.
Včera jsem musel pro léky do Elektra a bylo tam snad 5 lidí na jednou, vyešl jusem jen já s kámošem a jeden postřelenej, kterýho jsem ztratil *15* -
http://steamcommunity.com/profiles/76561198014707012 - nejsem si jistý, jestli myslíš tohle
-
To jsou teprv 3 tydny? Prijde me to jako vecnost, co jsem naposledy zacinal s makarovem.-)
Jinak souhlasim co bylo zmineno- totiz ze pokud mas zakladni vybavu tak je snadny prezit v lesich, jenze co delat, krom sbirani zasob. Nejvetsi zabava je kontakt s lidma. Proto lidicky neberte bandity jako opruz, ale jako nedilnou soucast sandboxu. Bez nich by to byla nuda.
JInak pro lidi, co za zadnou cenu nechtej strilet na ostatni se vzil pojem "carebear", coz mi prijde docela trefny:-)) -
Tak to jsi me zabil takovy zaval brecim smichy dobrej vtip fakt :-D (bez ironie)
-
No ale spousta lidi zapomina ze vlastne zombie neexistuji :D takze se muzou chovat jak chteji....Miluju prohlaseni nevis jak se zombie chovaji nikdo vlastne nevi jak by se chovali to ze jsou pomali v Resident evilu neznamena ze budou pomali vsude. Nejsou zadne pravidla v chovani Zombies tak v klidu :-D
-
Save je sdílený mezi servery. Veškerý equip a pozice se přenáší. Ale vozidla a stany jsou vázány na server.
-
Zajimalo by me jak to funguje s ulozenim pozice pri odpojeni ze hry. Je to globalne, resp. kdyz se pripojim na jiny server, budu mit stale svuj equip a posledni pozici, nebo zacnu zase s holym zadkem na jiznim pobrezi? ..Ja jsem dneska na nejakym UK serveru (muj 1. hraci den v dayZ) dosel do bodu, kdy uz proste potrebuju nekoho na coop, sice mi k idealnimu equipu chybi jen snad hejkal a vice zasobniku do m24, ale sam si na prochazejici, casto 3-clenne skupinky banditu netroufam.
-
Ja jsem ji vcera na steamu bral za necelou dvacku :/
-
Právě, ono ani tak nejde o to, že by to třeba nešlo, ale zkrátka cestování minimálně ve dvou je hned o něčem jiném.
-
nedělej chytrého, chlapečku!
-
jak jsem psal níže, v současné verzi nepředstavují zombie žádné reálné nebezpečí - stačí utíkat tak dlouho, než najdeš budovu, vejít dovnitř a jednoho po druhém posekat :-)
Hrát sám se tedy dá naprosto bez problému, jen je třeba si dávat pozor na ostatní hráče ... sám však jdu do města (tedy místa, kde nejsnáze potkáš hráče) jen na začátku kvůli výbavě, kterou jinde neseženeš (morphine, blood bag).
Pravdou ale je, že hrát sám je kvůli této nízké obtižnosti po čase docela nuda - máš plný batoh jídla, vody, obvazů a nevíš, co teď. Takže hraní v týmu můžu doporučit :-) -
Asi budu muset poprosit o URL na tvůj profil. Crowned Clown jsou na Steamu dvě stránky *4*
-
Crowned Clown na Steamu a ve hře RazielBlairCZ
-
No nevím. Zase na druhou stranu tady zombíci (nakažení) jsou, ale je to prostě něco úplně jiného, než téměř každá hra se zombie tématikou.
-
Ahoj, rád bych to začal hrát, ale říkám si, že jako lone wolf není moc šancí, tak bych rád našel pár lidí, s kterými bych si to mohl kooperativně zahrát. Vždycky mě bavily hlavně kooperativní hry, takže pokud tady hledáte spolubojovníka, přidejte si mě na Steamu - Dammster. Klidně ať je vás víc, přecijen ne vždy má každý čas, tak se na tom shodneme alespoň vždy s někým :)
-
Moje předpověď je taková, že zájem o Day-Z dost rychle opadne. Můj už totiž opadnul. Na youtube videích to vypadá úžasně a jako skvělej nápad, ale když si to sami zahrajete tak přijde rychlý vystřízlivění. Zabugovanost plus obecná nepříjemnost enginu army udělá svoje, navíc ztráta všeho po smrti žádá, aby hra byla velice komplexní, tzn aby tam byla ta replayabilita a bylo se proč vracet. To je tam jen do určité míry. Takže tak po cca 10 lépe rozehraných pokusech se k DayZ už budete vracet dost málo a necháte toho.
-
Tak konecne jsme se docali vetsi slevy, Arma II: Combined Operations za 14,99€. Vetsi sleva ve Steam summer sale nebude, tak rychle kupovat :).
-
jsem rád, že někdo ještě dělá zajímavý hry, akorát škoda, že to nejsou vývojáři áčkovejch her :)
-
dá, ale není to oficiálně podporováno, nicméně tomu ani nikdo nebrání
-
Datadisk je potřeba vždy. Samotná Arma 2 se dá nahradit FREE verzí.