Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Odhadem 40% zombie (dá se tomu předejít, ale občas se stane, že se v něčem lagneš (zpravidla dveře) a zombie tě jednou dvakrát flákne a končíš i s full HP), 60% hráči.
  • Kein
    No tak do klasické střílečky to má asi tak blízko jako papiňák k raketoplánu.

ze začátku máš jen základní vybavení, makarov, něco fazolí a lékárnu. Jak dlouho budeš žít záleží pouze na tobě. Rozlišuj průměrnou dobu života, což je součet hodin hrací doby několika tisíc hráčů děleno jejich počtem a život jednoho člověka - tebe. Stačí když se budeš krýt a nebudeš cohdit do velkých prostranství, já osobně jelikož hraju sám, nechodím ani do velkých měst, zdá se mi to zbytečné, radši jdu do vnitrozemí, kde skoro nikdo není - jelikžo trollovéí trolují především na pobřeží protože často chcípaj.

jediné co mi vadí, je to, že jako vlk samotář, se po chvíli začne hráč nudit, jelikož nemůže do více zazombovaných oblastí, respektive může, ale je to o držku.
  • no a co te zabije? zombie nebo jiní hráči?
  • rancor1223
    Počkej, to zase ne.
    Záleží na stylu hraní. Já vydržím na živu 4-10 hodin.
    Objevím se na pláži, vběhnu do nejbližšího města, vylootuju ho co to jde a když se mi zdá, že jsem dostatečně vybaven, vydám se na sever do Soboru. To je cesta na takovou hodinku. Po cestě prolezu pár posedů, případně vesničku a když mám potřebné vybavení, ulovím si kance. (to všechno cestu prodlužuje)
    Proběhnu Sobor, vojenskou základnu, pokud možno co nejrychleji a někde za šera (servery mají různě posunutá časová pásma). A teď se vydávám na NW letiště, což je sice sebevražda, ale když se zadaří, ten loot za to stojí. Letiště není tak daleko takže tak 30 minut vzdušnou čarou, případně po cestě zase vybrat nějakou vesničku.
    Když jsem na letišti (opět za šera), projdu za hangáry (lézt do nich je většinou sebevražda) a projde letištní věž, hasičskou stanici a kasárny. No a dál jsem se v tuhle chvíli asi po dvou týdnech snažení nedostal protože vždy chcípnu, nebo jako včera, odejdu než to stihnu vylootovat.
    A ta atmosféra mě u toho pořád drží. Osobně jsem zabil za dobrých 30 nahraných hodin jediného hráče (protože nekomunikoval a já neměl kam utéct), takže ani to není povinností, můžeš se jim snažit vyhnout (když o nich víš jako první).
  • rancor1223
    A třešničkou na dortu je vrtulník uprostřed toho prostranství *1*. To už jsem taky 2x zažil (a jednou při tom zařval)
  • Ne, zombikum opravdu neni problem se vyhnout. A nereálných stvoření? WTF, to jako chcete realne zombie odnekud z Haiti, coz budou typci co budou jen nekolik dni zdrogovani lezet na zemi bez znamek zivota? Jo to by byla parba :D
  • ja jen že v tom vidím mezeru na trhu, mmo s real time souboji, odehravajici se v soucasnosti, zadny vyvoj postavy, placene servry.
  • aha tak tenhle koncept není nic pro me. navíc jak tady čtu s nevyresenym problemem s trolly. Kdyby byla zivotnost postavy s normalnim hranim treba vic hodin (10), to by bylo neco jineho - aby tam byl ten "rpg" feeling, sžití se s postavou.
    takhle to vypadá spíš na klasickou strilecku s castym respawnem a obohacenou o nejake moby a system sbíraní predmetu.
  • btw : http://youtu.be/rYft9Kd8nIQ
  • Objevíš se na pobřeží beze zbraně s trochou zásob jidla a vody a kolem ve městech se spawnujou zombíci - hledáš výbavu a zbraně po domech a stodolách atd.. Bojuješ s bandity ( skoro všichni momentálně :) ) a snažís se přežít. Pokud umřeš objevíš se znova náhodně u moře se základní výbavou - ztratíš všechny věci co jsi měl. (máš šanci si je vytáhnout z původní mrtvoly pokud ji včas najdeš - bez mapy a kompasu good luck :))
  • na ofic. strankach je 50 min, ale ono hodne zalezi na tom, jestli patris k tem, co lezeji ve 3 lidech hodinu na kopci se snipama, nebo jestli pobihas po krajine.
  • Jižní kasarna jsou pristupny i pro lone-wolfa. Vchod je jen par metru od lesa, pri trosce opatrnosti neni problem lootovat (paskvil, ale mame vhodnej ceskej ekvivalent?) Druha strana NW letiste to je jiny kafe:-)
  • F*ck yeah. Pridejte eng titulky a budete za par dnu celebrity. Kazdej rozhovor s Rocketem je skoro hned na prednich stranach hernich magazinu.
  • Mohl by mi nekdo vysvetlit zakladni herní mechanismy? Pochopil jsem teda že mužete sbírat vybavu, mít auto atd. a když zemrete začínate zase od nuly? A jak dlouho vydržíte naživu? Nekde jsem cetl ze prumer je pulhodina, ale nekdo tady psal že 15 hodin.
    Taky by me zajimalo jestli je tam hodne bugu protože to vypada lakave a mozna bych i koupil armu kvuli tomu.
  • smejki
    a) je to venku chvíli
    b) jde stále o alpha verzi
    c) jsem zapomněl, že jsi troll
  • "Autorun" je moznej se steam verzi Army. Viz. google.
  • rancor1223
    Vzpomínám si hlavně na jede, každý by měl hodnotu "viny". Sám by ale nevěděl jaká ta hodnota je, odvíjela by se od jeho skutků. Ostatní hráči by slyšeli tlukot srdce v blízkosti takových lidí, nebo v případě, že by na ně mířili. Něco jako 6. smysl. Není to ani tak omezení, jako alespoň částečné zvýhodnění těch co pořád umírají rukou banditů.
  • smejki
    nauč se chápat psaný text, člověče. o tom ta hra není. Úkolem ve hře je přežít. Hodní i zlí hráči tohle dělají, trollové jen zabíjejí a vesele se ihned respawnují nebo Alt-F4kují, aby se smrti vyhnuli. Když jsi trollbandita, uvědomuješ si umělost celého konceptu a tak cíleně hledáš jeho slabiny, abys<>nasral jiné hráče, zatímco tobě nehrozí žádný postih. Pokud jsi normální bandita, ceníš si sám svého života. Nevyprávěj mi tu tedy o fňukání a rozkvetlém růžovém ráji s poníkama.
  • rancor1223
    Nic nemění na tom, že přidání mutantů je hloupost.
    Jinak souhlas, i zombie umí zavařit, zvlášť v otevřeném terénu se jich špatně zbavuje. Ve městě je to ale výsměch.
  • Když je o to takový zájem nechápu proč to neudelají oficialne treba jako DLC nebo datadisk a poradne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit