Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    jasne v realnym zivote je spousta lidi, kteri proste nalitnou do skupiny 5i a vice lidi, zabijou dva, spawnou se a jdou na ten zbytek a tak porad dokola... uplne by stacila casova penalizace za smrt, proste umres a 15 minut se na ten server nepripojis, clovek ma aspon vetsi motivaci zustan nazivu a trollove budou muset co smrt to 15 minut pockat. Ona ta ctvrthodinka neni zas tak dlouha a vyresila by asi docela dost.

PS: Day Z znam jen z par videi, takze pokud tu popisuju neco, co uz ve hre je, tak se omlouvam.
  • Ten repelent máš proti inteligenci?
  • haha, typický Arma fanboy, který dělí barikády jen na CoD a Armu. Obě hry jsou hnoje
  • Kdyby se radsi chlapec vratil ke 45. dilu CoD: Super Extra Spec Ops World In Danger DLC Mega Edition Elite Pack Ultra a nezkousel hry na ktere evidentne nema, jako je treba ArmA :)
  • Dneska školáci o prázdninách nemakaj?
  • Hm, chce to nebezpecnejsi zombiky, jako mnohem nebezpecnejsi, ruzny druhy, rychly skakaci co lezou po zdech a taky obri "tank" monstra, taky moznost aby se pokousani hraci casem menili v zombies, vic melee a min strelnych zbrani/munice do nich
  • ...všichni, kdo dali mínuska, se otevřeně přiznali k pedofilii!
  • rancor1223
    Ano, já zpravidla hraji na CZ01 a CZ02.
  • Vrooka i Rancora potkávám na CZ serverech. Dosti logicky tam těch čechů najdeš nejvíc :-D
  • Hehe já si říkám odkud ten nick znám. Občas tě tam i potkám :-)
  • rancor1223
    Někde si alespoň trochu zastěžovat musím. Celkem to pomáhá.
    I tak bych ale očekával alespoň trochu slušnosti. Boje o loot? Proč ne. Zabíjení začátečníků jen tak pro srandu? Proč?
  • Takže už to není ultrasra*ka, ale jen sra*ka?
  • Když už je tu článek na DayZ tak si snad zaslouží i článek minimálně na A.C.E 2, která Armu dostala o třídu výš...
  • jindra.veliky
    S tim strilenim je to pravda. Cim vic lidi - tim vic demence. Tedko vas tam typek sunda a ani se nejde kouknou na zasoby...proste se vrazdi jen tak pro srandu a o tom to neni. Tak ted jedu solo a ostatnim se snazmi vyhnout. Nejvic me s*** kdyz si nejaka skupina banditu zaterasi market nebo nemocnici ostnatym dratem a pak tam vsechny zabijej. Kdyby to bylo nekde v odlehly casti kam se dostanou jen nagearovany manici ale oni toto delaj jen tak kousek od zacatku na hracich co ani nemaj zbrane. Cura... *12*
  • Armu nemůžeš hrát jen tak, jako BF. Že si ji svátečně pustíš a zahraješ. To co se děje je přirozené. Když pustim mumble, vždycky vidim, že spolu hrajou alespon 3-6 kluků z klanu. A o tom ta hra přesně má být. Arma není samotářská hra, to si pustte něco jiného.
  • Hra ma bohuzel tu chybu ze funguje stejne jako soucasny spolecensky system. *13*
    Nejvetsi sanci maji ti nejvetsi grazli a hajzlici. Slusnaci jsou biti a slusnak samotar je chodici mrtvola. To povazuji za velikou chybu protoze stale si myslim ze vetsina lidi je slusnych.
    Pokud je to uz ve skutecnym zivote tak mizerny alespon ve hre by to mohlo fungovat tak ze se slusnost vyplaci. Jak to udelat?
    Napriklad tak ze zombici budou bandity nejenom videt ale i citit. Budou mit skratka cich na agresivni jedince. Proste bandita se pred nimi nebude mit sanci od urcite vzdalenosti ukryt.
  • Kein
    Ale vždyť o tom ta hra je. To mají hráči po sobě házet květiny a u táboráků kouřit dýmku míru a povídat si o tom jak se mají všichni strašně rádi? Nevím na co si stěžujete, je to prostě survival a pokud potkáte trolla tak máte holt smůlu, tak je to i v reálném životě. Tak přestaňte všichni fňukat.
  • rancor1223
    To se musí chytře *15* na letiště jen po ránu, nebo hodně pozdě večer, kdy je na serverech málo lidí *1* Za ten loot to stojí.
  • rancor1223
    Voice chat je tuším Tabem, nebo Capslock, něco na tý straně klávesnice.
    Já zpravidla skláním zbraň, když už takhle někoho zdánlivě přátelského vidím.
  • rancor1223
    No právě a to tady by získal alespoň to AKM (pokud vím tak ale ani lootovat nešel, protože já jsem tam dvě minuty na to dolezl a vzal ten jedinej poloprázdnej zásobník). A i to by mu bylo k ničemu, protože střílel jinou automatickou zbraní. Ale tak tady by to mělo alespoň trochu logiky, ale střílet lidi v Chernu a Elektru je hnus. 90% z nich má dvouhlavňovku a žádný pořádný vybavení.
    Neuvěřitelný je, že mě to i po tolika smrtích pořád baví. Rocket snad zase zavede něco, co by alespoň trochu omezovalo tohle chování. Na foru má několik návrhů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší