Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neke... *1*
  • Plazil jsem se takhle Berezinem se svým ak-47 kobra, brokovnicí s svítilnou -+ nějaká další výbava a najednou někdo napíše do chatu že hráč plazící se v Berezinu vypadá fakt vtipně. V tu chvíli jsem docela znejistěl, za prvý jsem nemohl běhat - byla kolem mne spousta zombie. Za druhý vůbec jsem ho neviděl. Tak si to tam tak začnu plazit/ rollovat dokolečka pomalu ven od armádní základny, abych třeba vypadal zajímavějc a týpek nestřílel. Když jsem si pak prohlížel město z dálky dalekohledem tak jsem nikoho neviděl *10*.

Jinak snad pokud chceš vyjádřit přátelství tak je vhodné zasalutovat. Komunikovat- textovat se dá několika kanály, ale jak se spouští voice chat to fakt nevím...
  • Momentálně to je na steamu za 400 s drobnejma. CombOps. Jedno kino ve 2 bez popcornu.
  • smejki
    "Doufám, že si ten bandita užil jeho jednu Pepsi a AKM bez munice"
    a tohle je problém DayZ. Trololobanditům (nemluvím o seriózních banditech, jimž jde taky o přežití) je tohle u zadku. A kdyby náhodou na svůj styl hry chcípli, jsou v minutě zpět ve hře ve stavu, jaký jim vyhovuje, takže jim je jedno, jestli tě uprostřed města zabijou enfieldem, čímž na sebe nalákají všechny zombíky. Ty naopak, abys byl v tobě vyhovujícím stavu, musíš hrát opět třeba 15 hodin.
  • Je tam hodně možností komunikaci. Ať už vynikající voice chat a nebo direct chat. Já už jsem párkrát zabil a to bylo v sebeobraně. Jakmile někoho potkáte je lepší využít voice chat a během toho běhat jak magor ze strany na stranu, ale nestřílet. Někdy to vyšlo a někdy ne. Každopádně i to je ten faktor přežití. Vidím z dálky frajera co má velkej batoh a super pušku a honí se mi hlavou myšlenka. Zabít, vylootovat a mít opět větší šanci přežít při vyhroceným konfliktu nebo ho nechat být a jet si svoje. Někdy to může být i léčka.
  • rancor1223
    No jde, na některých serverech je veřejný chat. A tuším i VoiP. Ale když někoho vidíš, tak máš málokdy čas napsat něco takovýho. Mimoto neznáš nick. A pokud se vzájemně vidíte tak buť okamžitě zmizíte jeden druhému z dohledu, nebo střílíte.
    Bohužel to hrajou i šmějdi. Včera jsem jednomu chlapovi nesl morfium. Neznal jsem ho, řekl jsem si, jestli je to bandita a zabije mě, bude to fuk, stejně by na to časem došlo. Ale dobrý, když už jsme se přes ingame-chat domluvili kde je. Došel jsem tam, vyléčil ho a minutu na to nás někdo přepadl (jeho zabili). Ano, neměli jsme prozrazovat svou pozici, ale tak doufal jsem že z tech 10 lidí co jsou na serveru nebude nikdo taková sv*ně (i tohle slovo je zakázaný?). Doufám, že si ten bandita užil jeho jednu Pepsi a AKM bez munice *16*
  • smejki
    na to mám těžítko *1*
  • rancor1223
    Podívám se.
  • Zdá sa mi, že tam niečo také je, iba si nespomínam... stlačiť niečo a on ti ide automaticky dopredu.
  • christianus
    Jde tam na sebe pokrikovat (treba chatem)? Neco jako ,,Mam te na musce a nevim co si zac, tak jeste nechod bliz nebo to chytnes."
  • trolo
    ked chodis na NWAF sam tak si samovrah :-D. vzdy tam su minimalne 3ja ludia a jeden sniper. v hangaroch si v pasci a ked vojdes do veze tak tam ta uvidi kazdy z kazdej strany na 500 metrov. je to velmi nebezpecne miesto...ale epic loot :D
  • Kein
    Nepřeháněj, zas tak hrozné to s tím zabíjením není. Hodně lidí, co hraje, chce hrát v týmech.
  • @Vrook kde hrajes? Ja jeste na cecha ve hre nenarazil, parim DayZ mesic.
  • Mas posledni patch 1.7.2.3?
  • rancor1223
    Takhle hraju já. Naběhnu do Elektra, naberu loot a vydám se do Soboru. Když to dobře jde, přežiju Sobor a pokračuju na NW letiště. Když to dobře jde tak to letiště i vylootuješ. No a dál jsem se zatím nedostal *1* A vždy mě tam někdo sejmul, ať už zombie nebo hráč.

Určitě se jako lone-wolf hrát dá, ale časem to asi omrzí.
  • rancor1223
    Ano to je geniální. Ještě by to chtělo klávesu na běh dopředu, z toho běhání po lesech mě začíná bolet prst *1*
  • Dežo Hall?
  • Ujo? *2*
  • nevim jak je to tam ted po odstraneni skinu banditu, ale driv kazdej po sobe na potkani nestrilel
  • Jo přesně ten přesah do realnýho světa je na tom to nejlepší. A jen poznámka k enginu army...teď mi všude chybí nezávislý rozhlížení hlavou:)...Alt je genialní klávesa:D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší