Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    S tím se nedá než souhlasit.
    Taky jsem se ze začátku zdráhal, osobně ale spí z nedůvěry k enginu Army (ne nechci tu zase rozjíždět flame, ale všichni víme co si o tom myslím). Přesto jsem nakonec zakoupil a nemůžu si stěžovat. Ta atmosféra je bezkonkurenční a připomíná mi doby kdy jsem hrál UFO Enemy Unknown. Snad jen že nikdo koho znám to nehraje (a nechce). A má to i poměrně vzdělávací charakter, taková orientace v terénu se tady cvičí naprosto skvěle!
  • Co sem z toho sledoval videa, tak se mi to nelibi, ale nemuze za to ta hra. Neni to ani tak o preziti mezi zombiky, ale spis se tam hraci zabiji na potkani. I lidi co tam sli s tim ze budou ostatnim pomahat po par smrtich zacnou ostatni strilet tez. U obycejne strilecky je to samozrejme, ale tu neni jednoduche nektere veci sehnat a fakt si nedovedu predstavit, ze bych nekolik dnu shanel soucastky treba na auto a kdyz bych ho konecne zpojizdnil, nekdo mi ho ze sradny rozstrili. Taky mi prijde ze proti sniperum neni moc sance, a co jsem videl pusku s termovizi (ta zvyrazni jakekoli zive bytosti na dohled), tak to je uplne bez komentare. Neverim ze tam samotar muze prezit. Ale jak rikam, je to o lidech a ne o hre, nekomu to vyhovuje, ja bych to nedal.
  • Vrook
    O biologickym možná ne. Znám minimálně jednoho teenagera, kterej je na tom rozumově líp než spousta dospělejch a zároveň znám dost starších lidí, který jsou míň snesitelný, než banda rozmazlenejch děcek. Ale jde o mentálně věk. A spíš o mentalitu hráčů těch FPSek, o kterejch jsem mluvil, všeobecně. Samozřejmě čest vyjímkám, ale nemyslim si, že by mi někdo mohl vyvracet, že jejich mentalita je hrozná.

A právě v DayZ jsem se naopak potkal většinou se staršíma hráčema (ať už biologicky nebo mentálně), který berou všechno v klidu, nezmítaj se v pubertálních výkyvech šílenství, když je někdo sejme nebo když někoho sejmou oni a podobně..
  • sleepless
    Oujé! :)
  • cold war rearmed 1 (pro armu 1) vyslo snad nekdy po vydani army 2 a vypada to ze stejny osud potka CWR2... nesleduju to detailne, zkus prolizt bis wiki a treba se dozvis neco novyho
  • Třeba ho dostanete někdy do podcastu *4*
  • USER47
    Jak je na tom Cold War Rearmed? Zatím je jen nějaký demo, ne? Jsou ty mise funkční a věrně překopaný z OFP?
  • JohnyTheZik
    Jestli to je nejvetsi prekvapeni celyho herniho prumyslu roku 2012, to nevim (pro me osobne rozhodne ne), ale musim rict, ze je to super.. Na to jak me arma 2 vyslovene nezaujala, tak DayZ si naopak temer rika o to, aby clovek armu koupil.. rozhodne gratuluju
  • Veskoslav
    Byly zatím slevy 10,20,30, 50 a 75%. Ta 75% byla speciální na 8 hodin, v tom bočním sloupci, jak máš vždy 3 náhodně vybrané hry přímo od Steamu a ten tay losuje jaká sleva tam bude. Ale nevím, na jakém základu.
  • Chce se to vyhýbat větším městům - snažit se hledat posedy. Najít si polní čutory, nůž, sirky, a sekyru. A pak i samotář přežije a když se pořádně vybaví - může s klidem vyrazit směr nákup ve městě :-)
  • Tak zrovna co jsem teď před chvíli na to Days After Infection (co je ve videu) tak to hrajou mladí klucíiiiii a sice to není žádná uber-taktika, ale nějak jim to docela jde...

Tohle prostě ne vždy je o stáří...
  • Vrook
    To, že je ArmA2 víceméně vojenskej simulátor, dělá z dayZ tak kvalitní hru/mod. Pokud budeš chtít něco ve stylu CoD nebo BF3 akorát na velký mapě a se zombákama, tak si počkej na War Z. Já jsem rád, že je DayZ v armě, která je složitější na ovládání. Alespoň to odradí hordy teenage nerdů zvyklejch na primitivní casual combat z CoDček.
  • Vrook
    Ještě že jsme to poslední dobou my, co ty chudáky střílíme, co? *15*
  • Kdyz uz to mas,tak DayZ vyzkousej taky. Jinak ano, samotna Arma2 ma taky zajimavy MP a je skoda ho prehlednout.
  • sleepless
    Kiwi nebo klokan, to se pozná podle přízvuku. Je to fakt extrapříjemnej borec.
  • Arma X stoji nejak 650Kc, to snad nebudes setrit rok :-).
    Samotar to ma do zacatku tezsi,ale kdyz se do toho dostanes, tak se to taky da.

Jen se priprav na to,ze budes umirat a dost. Taky te urcite nasere,kdyz te sejme sniper treba na 800m a nebudes vedet odkud ani jak se jmenoval.
  • sleduju cenu army 2 uz nekolik dni ale -75% slevu sem tam jeste nevidel *6*
  • Jindra už se mě zdá tolik neprudí nějakýma nesmyslnýma kravinama. Teď jsou jeho názory podle mě inteligentnější než před tím,kdy tu dostával samé mínuska.
  • Pokud vím tak někdy v lednu začal pracovat pro Bohemku na třetí Armě a nedávno se přestěhoval do ČR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit