Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty a stovky tisíc dalších .-). A zbytek žebrá o slevu 75% :)
  • Veskoslav
    Kvlli tomuto módu jsem si Armu II pořídil na Steamu:)
  • Lurok
    Ale no tak zase bez trola by byla nuda. Komu by jsme nadavali ? :D
  • neskutečně*
  • Samozřejmě, počet hráčů =/= kvalitě hry tak samo, jako počet zákazníků v KFC =/= Kvalitě jídla.

Šlo mi o to, že na to, že se jedná o Fan based Hardcore Survival mód v Alpha verzi aka Bugfest, tak má neskutěčně mnoho hráčů. Nic víc nic míň.

Nechápu, proč se toho tak chytáte. *12*
  • Urcite jsi pochopil jeho komentar?
  • Ovladani - vstup z klavesnice/mysi, urcovani momentu pohybu v arme a prechod mezi animace skutecne resi engine.
  • Ma holomek pravdu, vy minuskujici chatro!
    DayZ je nejlepsi vec od vlozek s kridelky, ale pocet hracu o kvalite fakt nesvedci, ne?

Byl vubec nekdo z bohemky v podcastu? Uspech DayZ by byl dobrej hacek, coz?
  • Porovnáváš hru, která má několikaletou tradici ve "vývoji", neskutečné rozpočty, milionovou mediální masáž s hrou, která je venku sotva 3 měsíce, udělal ji 1 člověk jako mód s minimálním zájmem médií a nulovým rozpočtem? No dobře...
  • "S vědomým toho" - kluci do prdele, jste herní žurnalisté, ne?
  • Mas vubec predstavu, jak dlouho by trvalo na DayZ prizpusobit jiny engine a jak dlouho trva vytvorit podobnou mapu? Kolik jinych enginu podle tebe vubec podporuje podobnou svobodu jak v pohybu, tak modovani?
    Ale jinak mas pravdu, ze dynamika toho pohybu je trochu nezvykla.
  • trolo
    ovladani? ovladanie/UI je v pohode - flashpoint kolecko style. kyvanie hlavy sa da vypnut(head shake).
    ak myslis ovladanie = pohyby su oneskorene atd tak to je ta cast realizmu kde to nieje ako cod kde zo sprintu zastavis za 0,01 sek a hned zamieris a trafis presne.

neviem co myslis optimalizaciou. na i5+570 to bezi 60+fps na very high. hra je hlavne narocnejsie na cpu takze minimalne dvojjadro na 3gz+. graficky to nieje az take narocne.
  • Znovu optimalizovaná není hra ne engine...
  • Co? Ovládání a animece závisí na enginu? *facepalm*
  • ano, ale to ovládání mě ubíjí a optimalizace taky nic moc
  • trolo
    prave realizmus army dodava tomu modu velku cast atmosfery.
  • Ať s tím jde na kickstarter, udělá to na jiném enginu než je arma, nebudou tam ty otřesné pohyby a ovládání a má moje peníze
  • 20 tisíc lidí Online denně vypovídá o popularitě ne kvalitě. Podívej se kolik lidí hraje CoD. Tím nechci říct že Dayz je špatné, ale nehodnotil bych hru podle počtu hráčů...
  • jindra.veliky
    ve videu padla zminka o Skyrimu takze je ho vyskyt zde je jisty na 100% *15*
  • Část reportáže o pokusu s vyvoláním emocí, jakoby tam člověk opravdu byl, ve mně vyvolala úsměv, protože jsem si vzpomněl na všechny ty stresové, adrenalinové momenty, kdy člověk neví, jestli přežije další minutu nebo za dalším rohem dostane kulku mezi oči *1*

Armu i Operaci Flashpoint jsem v životě nehrál, ale tenhle mód mě neskutečně uchvátil! Jen tak dál, 20 tisíc lidí Online denně už musí o něčem vypovídat. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit