Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • +1 za reklamu na Grimrock nize!
  • Veskoslav
    Přímo Steam, je letní výprodej a je tam kolotoč slev. Každý den něco jiného+lasování o jednotlivých hrách:)
  • Tenhle chlápek působí fakt skvěle a jeho názory i jeho produkt fakt žeru. Už v tom stavu v jakým je dayz teď se jedná o něco, co přináší spoustu věcí co jsem si vždycky ve hrách jen přál a marně hledal. Jsem zvědavej kde jeho vize narazí na realizaci, ale zatím se s tím potýká dobře. Všechno ostatní mi přijde takový ploše arkádový.
  • To jak si tam běhaj v těch maskačích mne štve... Jednou jsem si to nasadil(kamufláž) a přišel o celou výbavu (CZ 550 lovecká puška) fňuk... Hold alpha verze *4* .

Tenhle týpek je hustej a má doopravdy zajímavé postřehy - třeba s tou ekonomickou krizí a to že jí chápe méně lidí než zombie apokalypsu.

Nevíte on je nějaký externí vývojář nebo žije v Čechách?
  • Ano na Games.cz toho moc o dayz nevyšlo, ale na takovém pcgameru vycházeli tak dva články týdně o Dayz. Ano uznávám že videa na youtube jsem měl brát jako komunitu až na pár vyjímek jako machinima respawn kde je zaměstnán právě seaneners a pár dalších lidí jejichž počet odběratelů je často více jak milion. Machinima respawn dělali třeba rozhovor s Rocketem. Btw ti mají počet odběratelů skoro 2miliony to jen pro informaci kolik lidí je sleduje.
  • frag.ment
    Už si z každé výplaty dávám část penízků bokem na ArmA II komplet, protože tenhle mód mě fakt láká. Jen mám obavu, jak dlouho u toho vydržím, protože sem spíš vlk samotář a obávám se, že ve hře sám dlouho nepřežiju.
  • nebylo to ještě v L2?
  • Co se týče mediální masáže, tak sleduju o hrách pouze tento web, takže nevím jak ostatní, ale tu se za celou dobu objevily snad jen 2 články a z toho byl jeden o tom, že DayZ byl napaden Hackrem (pokud nepočítám ještě dnešní). To, že se to šíří přes YouTube a tak, to bych spíš nazval šířením skrz komunitu než mediální masáži.
  • Jojo taky jsem to hrál a měl jsem z toho slideshow,především v misích kde se jelo městem. Jinak v krajině mám taky 40-60fps.Sice hraju na noťasu ale mít v městě 15-20fps a bez stínů 20fps,je hrůza.Mám AMD N950,což je čtyřjádro a grafárnu ati 5650,což není úplná hrůza takže bych měl mít aspoň těch 30fps na medium/low.
  • Kde si ji koupil z takovou slevou?
  • Pouze jsem vytrhl v nadšení větu z kontextu a nedopsal okolnosti, proč to tak vidím, opravit to už nemohu. Sportovně jsem mu sám dal kladný hlas, protože můj výrok zní takhle opravdu nesprávně.
  • Podle mě něco takového chybí v dnešních MMO. Prostě když vás někdo zabije tak můžete přijít o výbavu. Naposledy si něco takového pamatuji v Ultimě Online.
  • Hele já nemyslel že je Dayz špatné. Naopak je to celku kvalitní mod, i když mi příjde že někteří lidé to tochu přehánějí s výkřiky typu "Dayz=revoluce ve hrách". A ruku na srdce mediální masáž Dayz mělo taky. Všechny zahraniční weby o dayz pasali a na youtube dělali videa o dayz i lidé typu seaneners kteří hlavně dělají videa o Cod nebo Minecraftu. Znovu nechci tím říct že je Dayz špatné ok.
  • četl sis ty thready na steampowered? To je k smrti únavný :).. Jinak samozřejmě proti slevám nemám nic ale děcka co pořád bulej ať jim zlevněj Armu to je fakt f prdeli..

Jo a ten nick je satira:)
  • Já taky čekal na slevu 75% poslední půl rok, ale nedočkal jsem se. Až minulý týden byla alespon nějakých 10% (což vyšlo na 500kč), takže jsem do toho šel a jsem unešenej. Zombíci mě nelákají, ale mod A.C.E 2, Project reality, Cold war rearmed a další addony atd.... prostě bomba.

Hlavně ten potenciál v MP, a to nejen živý hráči vs ž.h. ale dělat si vlastní mise a pak hrát s kamarády coop. Pár klanů tu je. Jiná dimenze hraní....prostě takhle si předtavuju budoucnost herního průmyslu a ne CoD a BF3,4...
  • Ano animace a ovladání řeší engine tak jsem to nemyslel. Ale ovládání můžeš upravovat (modovat) stejně tak animace (ano u animací jsou určité restrikce). Stěžovat si na engine že je ve hře špatné ovládání a potom vykřikovat jak je engine v Armě špatný mi nepříjde adekvátní.
  • ještě je tady jindra....
  • Ty mozna ne, ale kazdou chvili nekdo na foru steamu sockoval o slevu. No dostali 20 procent :D
  • deridon
    možná konzolistovi přijde hra za pár šušnů jako žebrání, když ty jejich běžně stojí 1299,-- :D
  • Veskoslav
    Proč proboha žebrá? Co to je zase za pojem? Já jsem ay Armu II koupil ve slevě 75% a nepřipadám si, že bych o něco žebral....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit