Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    tak nejdriv musi vydat samotnou armu 3, ale podle me to modem na armu 2 rozhodne nezkonci :)
  • Proboha jen nic neomezovat! Zadny pravidla, cistej sandbox. V tom je prece ta krasa a jedinecnost DayZ. Ano, banditi co strilej cerstve narozeny newbies je problem. Ale da se resit uvnitr hry, pomoci henrich mechanismu, je to jen a pouze na hracich. Kdo rika, ze neni mozny ustanovit napr. hlidky (v ramci klanu), co ti brani (pokud mas high end vybaveni a nudis se) jit solo na vychod a pomahat novackum. JJa par lidem delal "pruvodce" (napr z Černa do Berezina) a fakt me to bavilo.
  • Napodobne. Snazim se k tomu dostat par kamaradu, ale jeden nema prachy, druhej pari diablo III, tretiho na to nema dostatecnou masinu atp. Tak kdyby nekdo chtel zahrat v grupe, tak se tu (snad) muzem domluvit.
  • CZ01 mi moc nefunguje... Nevíš proč?
    Zdá se mi, že má vždy jinou verzi než je na sixupdateru...
  • Vrook
    Shaker: Ta penalizace na smrt je celkem moc radikální. Ty trolling bandity by spíš zastavila penalizace jejich oblíbenýho způsobu přežívání, a to je odpojování se ze hry, když po nich někdo začne střílet (ještě horší je když to udělaj jenom když někdo opětuje palbu). Stačilo by dát tak 30-40 sekund odlogovací čas.
  • "Třeba Skyrim zbožňuju" -> Tak to se rozhodně nebude jednat o příliš kvalitní počin. *6*
  • Vrook
    Tyvole... Tohle je sruvival hra, ne L4D.
  • vasekveselej
    Jsou nějaký informace o modu DayZ pro Armu 3 ?
  • Sám tvůrce řekl, nejsou to \zombie, ale nakažení... Tím pádem se na ně nemusí vztahovat tady ty klišé s šouráním, nakažením po kousnutí atd.
  • rancor1223
    A já jsem bez clanu v prd*li *1*
  • rancor1223
    Zombie nejsou HC už z principu. Mají to bých pomalá šourající se stvoření stěží schopná běhu. Tady tedy řádně sprintují, ale to je stále v mezích. Proč je dělat uměle HC přidáváním nějakých naprosto nereálných stvoření? Jediným logickým způsobem je zvyšování počtu (což ale také není tak snadné).
  • Zombie jsou v téhle hře sakra nebezpeční, když chodíš sám a dostaneš se do situace kdy máš v ruce jen Makarov a za zády 6 zombie tak tě ten smích přejde a rukama můžeš odhánět jak chceš, ale prostě nepřežiješ...
  • Vrook
    Teď nás budou všichni huntit *15* .. Naštěstí mám za sebou svuj fully equipped gang. *4*
  • MishKonn
    Rancor>Some men just wanna see the world burn.
  • jeje, coop vs zombíci, kde jsem to jen slyšel, tohle tady ješte nebylo *7*
  • jako ve skutečnosti
  • To jste me ale vubec nepochopili, kdyz maji PKcka cas strilet si lidi jen tak pro zabavu a ani je nelootovat, volne a bezstarostne se prochazet krajinou a vubec se chovat jak nekde na pikniku a zombies je skoro uz vubec neohrozuji, neni proste mechanika zombiku dost HC, kdyz to ma byt hra o zombie apokalypse, maji byt hlavni problem zombici, ne jen nejaky obtizny hmyz co clovek odezene mavnutim ruky, netrvam nutne na obrim mamutim zombikovi, ale nebezpecnejsi by proste byt meli, jinak si muzete zahrat obyc ARMU a vyjde to nastejno
  • Shaker
    jak tak ctu, tak presne pro tebe je L4D... nic proti, neni to spatna hra, ale prave kuli ten specialnim zombikum me to vubec nebavi
  • Nesouhlasím *4*
  • O tom jsem právě teď přemýšlel, akorát bych to zvýšil ten limit na půl dne... Ono by to tu verbež pročistilo...

Reakce na Shakera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit