Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, rád bych to začal hrát, ale říkám si, že jako lone wolf není moc šancí, tak bych rád našel pár lidí, s kterými bych si to mohl kooperativně zahrát. Vždycky mě bavily hlavně kooperativní hry, takže pokud tady hledáte spolubojovníka, přidejte si mě na Steamu - Dammster. Klidně ať je vás víc, přecijen ne vždy má každý čas, tak se na tom shodneme alespoň vždy s někým :)
    • Zajimalo by me jak to funguje s ulozenim pozice pri odpojeni ze hry. Je to globalne, resp. kdyz se pripojim na jiny server, budu mit stale svuj equip a posledni pozici, nebo zacnu zase s holym zadkem na jiznim pobrezi? ..Ja jsem dneska na nejakym UK serveru (muj 1. hraci den v dayZ) dosel do bodu, kdy uz proste potrebuju nekoho na coop, sice mi k idealnimu equipu chybi jen snad hejkal a vice zasobniku do m24, ale sam si na prochazejici, casto 3-clenne skupinky banditu netroufam.
      • rancor1223
        Save je sdílený mezi servery. Veškerý equip a pozice se přenáší. Ale vozidla a stany jsou vázány na server.
    • jak jsem psal níže, v současné verzi nepředstavují zombie žádné reálné nebezpečí - stačí utíkat tak dlouho, než najdeš budovu, vejít dovnitř a jednoho po druhém posekat :-)
      Hrát sám se tedy dá naprosto bez problému, jen je třeba si dávat pozor na ostatní hráče ... sám však jdu do města (tedy místa, kde nejsnáze potkáš hráče) jen na začátku kvůli výbavě, kterou jinde neseženeš (morphine, blood bag).
      Pravdou ale je, že hrát sám je kvůli této nízké obtižnosti po čase docela nuda - máš plný batoh jídla, vody, obvazů a nevíš, co teď. Takže hraní v týmu můžu doporučit :-)
      • Právě, ono ani tak nejde o to, že by to třeba nešlo, ale zkrátka cestování minimálně ve dvou je hned o něčem jiném.
      • nedělej chytrého, chlapečku!
    • Crowned Clown na Steamu a ve hře RazielBlairCZ
      • Asi budu muset poprosit o URL na tvůj profil. Crowned Clown jsou na Steamu dvě stránky *4*
        • http://steamcommunity.com/profiles/76561198014707012 - nejsem si jistý, jestli myslíš tohle
  • Jde tento mod hrát jen s klasickou Armou 2, nebo musíte mít i ty dva datadisky??
    • smejki
      musíš mít Arma 2 + Arma2 OA
      • rancor1223
        Datadisk je potřeba vždy. Samotná Arma 2 se dá nahradit FREE verzí.
        • smejki
          dá, ale není to oficiálně podporováno, nicméně tomu ani nikdo nebrání
  • Moje předpověď je taková, že zájem o Day-Z dost rychle opadne. Můj už totiž opadnul. Na youtube videích to vypadá úžasně a jako skvělej nápad, ale když si to sami zahrajete tak přijde rychlý vystřízlivění. Zabugovanost plus obecná nepříjemnost enginu army udělá svoje, navíc ztráta všeho po smrti žádá, aby hra byla velice komplexní, tzn aby tam byla ta replayabilita a bylo se proč vracet. To je tam jen do určité míry. Takže tak po cca 10 lépe rozehraných pokusech se k DayZ už budete vracet dost málo a necháte toho.
    • No nevím. Zase na druhou stranu tady zombíci (nakažení) jsou, ale je to prostě něco úplně jiného, než téměř každá hra se zombie tématikou.
  • jeje, coop vs zombíci, kde jsem to jen slyšel, tohle tady ješte nebylo *7*
  • Ať s tím jde na kickstarter, udělá to na jiném enginu než je arma, nebudou tam ty otřesné pohyby a ovládání a má moje peníze
    • Vrook
      To, že je ArmA2 víceméně vojenskej simulátor, dělá z dayZ tak kvalitní hru/mod. Pokud budeš chtít něco ve stylu CoD nebo BF3 akorát na velký mapě a se zombákama, tak si počkej na War Z. Já jsem rád, že je DayZ v armě, která je složitější na ovládání. Alespoň to odradí hordy teenage nerdů zvyklejch na primitivní casual combat z CoDček.
    • Co? Ovládání a animece závisí na enginu? *facepalm*
      • Ovladani - vstup z klavesnice/mysi, urcovani momentu pohybu v arme a prechod mezi animace skutecne resi engine.
        • Ano animace a ovladání řeší engine tak jsem to nemyslel. Ale ovládání můžeš upravovat (modovat) stejně tak animace (ano u animací jsou určité restrikce). Stěžovat si na engine že je ve hře špatné ovládání a potom vykřikovat jak je engine v Armě špatný mi nepříjde adekvátní.
    • trolo
      prave realizmus army dodava tomu modu velku cast atmosfery.
      • ano, ale to ovládání mě ubíjí a optimalizace taky nic moc
        • Mas vubec predstavu, jak dlouho by trvalo na DayZ prizpusobit jiny engine a jak dlouho trva vytvorit podobnou mapu? Kolik jinych enginu podle tebe vubec podporuje podobnou svobodu jak v pohybu, tak modovani?
          Ale jinak mas pravdu, ze dynamika toho pohybu je trochu nezvykla.
        • trolo
          ovladani? ovladanie/UI je v pohode - flashpoint kolecko style. kyvanie hlavy sa da vypnut(head shake).
          ak myslis ovladanie = pohyby su oneskorene atd tak to je ta cast realizmu kde to nieje ako cod kde zo sprintu zastavis za 0,01 sek a hned zamieris a trafis presne.

neviem co myslis optimalizaciou. na i5+570 to bezi 60+fps na very high. hra je hlavne narocnejsie na cpu takze minimalne dvojjadro na 3gz+. graficky to nieje az take narocne.
        • Znovu optimalizovaná není hra ne engine...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit