Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Izmæl
    Warfighter vypadá opravdu pěkně.
    • Jn, Activision to letos EA dost ulehci kdyz udelaji tak mizerny COD dil. Ale stale si myslim, ze je tam te akce pres miru. Tohle me zacne paradoxne po par desitkach minut strasne nudit. Ja sazim na Crysis 3.
      • No snad crysis 3 pujde vice ve stopach prvniho dilu,nez toho druheho.Ale obavam se,ze ne.
  • Most wanted bez tuningu?! *8* čim mě chtěj dneska ještě nas*at?! *16*
    • C.O.Ž.E. ?!
  • SWtOR free to play?
  • eroror
    NFS je opravdu velký zklamání, to bylo keců, že se navrátí ke kořenům a je z toho něco blé
  • Miserius
    Panove, nechte tam jen Lukase, jak tak koukam nejsem jedinej kterej kuli indianum presel k originalu. A ten nas "bratr" to uz je jen takova tresnicka na dorte "Rusivosti"
  • John Ravioli je na scéně.
  • Amylee.Anderson
    Dead Space 3 *14*
    • BoB.2
      Akční střílečka horor je pryč. *7*
      • Izmæl
        Vsadím se, že tam bude spousta lekaček.
        • jjj vsichni se urcite poserem :D smichy :D
          • Izmæl
            Jo, určitě jo. ahahhahaha úplně funny haha posereme se smichy ahah :Dh ah:D: sem taky dement:D hah
  • Pochopili ste z toho,jestli teda v tom DS3 bude coop oddeleny od SP ?
    • projet bys to měl mít možnost sám a pak v režimu coop. Takže pokud to správně chápu tak ano. Jinak ukázka mě vůbec neurážela, vypadalo to celkem schopně.
      • samozřejmě jsem postrádal horror elementy ale ty se na prezentaci nehoděj..
    • Izmæl
      Myslím, že jo. Říkal něco jako ,,Singleplayer and singleplayer co-op."
  • Podla mna keby takto vyzeralo CoD ako teraz ukazali MoH, tak to CoD preda 10mega za 10 sekund :)....

Podla mna je EA zatial paradna, 100x lepsia nez MS, a mozno to bude celkovo pre mna najlepsia konferencia E3...ja som zatial maximalne spokojny, a to este nebol Crysis ani NFS.

Nejak az moc sa mi ta EA lubi, divne :D...
  • Izmæl
    Tak Crysis 3 je opravdu spíš jen takové DLC k druhém dílu, ale mě to nevadí, protože mě druhý díl, na rozdíl od prvního, nehorázně bavil. A navíc zdemolovanej New York vypadá nádherně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit