Přejít na výpis diskuzí
E3 2012: záznam z tiskové konference EA
4.6.2012 | Redakce Games.cz
88 příspěvků
-
jsem opravdu rád že místo most wanted dostaneme další burnouty protože lepší arkádu neznám:)
-
-
já bych radši viděl jezdit obyčejný auta s tuningem a jízdním modelem z undergroundů
-
-
Tak nevim. V Crysis 3 doufam, ze jen vybrali nejaky horsi moment ze hry, protoze mi to tam prislo linearnejsi nez druhy dil a to znamena nebezpecne se priblizit COD-like hram. Ale zatim urcite nejlepsi prezentovana hra.
-
-
Pokud to neni ale zamer.Ostatne EA se snahou porazit CoD netaji a sve hry tomu casto prispusobuje.
-
-
To jsem zvědavý, co ty @*#!*_ z EA zase chystají. Battlelog je už od odpoledne dole, nejdřív tam bylo, že zase pojede 21:00 CEST, teď už 22:30 CEST...
-
-
Možná že EA jsou @!, ale stejně mě určitě na něco uloví. (Teda pokud se mi ještě něco podaří spustit *3* )
-
-
vidim EA a pozvracel jsem si klavesnici :(
-
Indiani to dělají možná proto, že streamovat komentované přenosy z E3 byl jejich nápad a přišli s tím jako první. Games to chtělo letos pořádat taky, tak se přišlo s nápadem udělat to dohromady. Proč ne? Hateři se vždycky najdou ale chtěl bych tam vidět vás místo kluků :D *5*
-
-
Ne, to by si nechtěl vidět. :) Musí se jim nechat při sledování celé té srandy jejich um uchování profesionality - věřím tomu, že kdyby tam seděl kdokoliv z nás udivujících se nad soušasnou kvalitkou a obsahem prezentace, tak by naše komentáře postihovaly pouze - "WTF", "Co to kua je?", "S tím ať jdou do ř*ti", "Hele, co tam dělá ten pták Usher?" a " Celé to vypadá k ho*nu " a pak jen už smích, smích a smích a bylo by po živém vysílání...
-
Taky moc nechápu ten hate. Mě se to zdá docela v pohodě.
-
Keby byvam v Prahe kludne aj hned...
-
-
co je zac ten indian ?
-
-
Herní pořad. Dříve běžel live na internetu. Nyní je na tv metropol. Má svůj osobitý ráz a mě se třeba líbí víc než Re-play. Na killera si musíte zvyknout, ale je dobrej
-