Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jako Mrkvosoft už nemá moc co nabídnout, na nějaké jeho blbovinky na Kinect se*e pes a s novou konzolí se pravděpodobně neukáže.
    • Tak bude tam Halo 4. A Black Ops 2. A novej Madden.
  • Izmæl
    Tak za dvě hoďky EA.
    • ZvacA
      A k tomu tvému CoD hate - Zcela oprávněně. To, co se předvedlo byla výbuchová chaos o*anie na efekt.
      • Izmæl
        Což je něco, co mně osobně se líbí. Byla to ode mne blbost to psát, zbytečně se tady hádat nemá cenu, akorát bych přišel o celou E3 kvůli pár blbům. :f
        • tak ty jsi konzolista, tam nemá cenu nic řešit :)
          • Izmæl
            To, že hraji na PS3 neznamená, že na PC nehraji. Je to tak fifty-fifty.
            • Izmæl
              Nevermind. Nebudu řešit píčoviny.
            • Praví muži hrají jen tahovky na PC!

PC síla! PC síla! PC síla! PC síla! PC síla! PC síla! PC síla! PC síla! PC síla! PC síla! PC síla! PC síla!
            • tak snad tě neoblbne pár výbuchů a podobný capiny :).. Počkej až z toho vyrosteš :)
            • Jsi konzolista, tvůj názor zde nemá váhu.

(Aspoň podle některých.)
  • Amylee.Anderson
    Ašr mě přesvědčil, jedu koupit XBOX! *14*
    • Lépe řečeno - Usher *1*
    • Si zabila *1*
  • Indiána utloukli tomahawkem *1*
  • Keyz
    Je zajímavé,že ten efekty,věčné střídaní vozidel,výbuchy a pády budov mají údajně udržet pozornost.
    U mně to nefunguje.Prostě když hraji čekám se tam zase zbourá.Je to strašně předvídatelné a jelikož to je časté tak i nudné.Kdyby to pár krát za hru tak to zaujme,ale taková to rutina to je hnus.
    Mnohem více jsem udržel pozornost u starších her.
    • Přesně moje slova *4* , jsem stejného názoru, a ještě si všímám že je hra plná efektů kde se masivně práší, ale na zbrani nevidim ani zrnko prachu ...
  • co bych dal za to kdyby ohlásili radši nějakou parádní mysteriózní, horrorovou FPS bez zbytečných výbuchu, padajících helikopter a paneláků
  • Co to bylo za snipu tvl ze to prostrelilo nosnej sloup dalnice?
  • Jeee,dalsi zpackanej Splinter cell
    • Nevypadal špatně, když se přeneseš přes to, že to prostě není žádný Chaos Theory.
      • Izmæl
        Taky mi to přišlo v pohodě, akorát si mohli pohrát trochu s vizuálem tich různých ukazovátek koho si označil atd. a změnit to, protože je to úplně stejný jak v Conviction. Ať se to liší alespoň něčím jiným, než jen příběhem a lokacemi.
      • Spis zadny Splinter Cell *3* .Jako akcni strilecka to mozna nebude spatny,ale stejne ta EXECUTE funkce je jak pro retardy *1*
      • vždyť se to hrálo samo :-D
        • Jo, vypadalo.

Ale to neznamená, že i bude.
  • Wallhack Ops 2 *16*
  • Tak CoD nezklamalo,porad stejna cypovina *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit