Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DarthSmurf
    To už to skončilo nebo to teprve začne ?
  • Ten fiola je ale nesympaticky *11* ale tak to neovlivnim...
  • Proč je tam Halo?
  • E3 jako ovykle... Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /var/www/indian/indian/system/sql.php on line 17
    Omlouvame se, ale prave probiha servis databaze. Zkuste to pozdeji.
    • http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.12.5.swf?uri=mgid:moses:video:gametrailers.com:730314
    • refresh a ides... (dokonca sa to rymuje :D)
  • Jazz
    Black Ops už byl ?
    • Si pust trailer na prvni Black Ops,vyjde to na stejno *1*
    • Ne

Zatím: Halo, Splinter Cell, Fifa Kinect, nějaká kinect fantasy cypovina, gears of war, forza horizon.
      • Jazz
        Díky, ten Splinter Cell byl i gameplay ? A kdy to tak začlo prosím tě ? Díky :)
        • Jo, byl gameplay. Začlo 18:30.

A jako bonus i další začátky:
          EA: 10 večer
          Ubi: půlnoc
          Sony: 3 ráno
          Nintendo: zítra 6 večer
        • Hned po Halo, byly to asi 2-3 minutky, jinak samozřejmě z toho co bylo vidět odklon od stealth směrem ke call of duty, ale tak to se asi čekalo po Conviction.
  • Nevíte kdy vychází ta aplikace na Xboxu,kde bych mohl sledovat ty televize online?
    • v čr tak za 100let
  • Marquis
    Ok, na Laru se pořád těším... ale zdaleka ne tak, jako po minulém traileru. Ten gameplay byl patetický, ale můžeme doufat že prozkoumávací a hádankové části budou fungovat...
    • (pozor, patetický a pathetic jsou slova významově úplně někde jinde, je to dost častá chyba) Nový Tomb Raider na mě s tou zakrvácenou teen Larou, neustálým pisklavým hekáním občas působí trochu podobně jako ten jeptiškový trailer na Hitmana (samozřejmě v mnohem mnohem menší míře), i když celkově to vyzní spíše komicky než zvrhle.
  • ZvacA
    Kolega Konzolista
    To já se taky těším na tyhle prezentačky, ale když vidíš usměvavýho panáčka na pódiu, jak z jeho úst lítá jedno "huge a best a revolution" slovo za druhým, přičemž pak vidíš, že například samotný gameplay ( viz. SC ) stojí za kulový nebo když vidíš dalšího paňácu, jak stokrát omílá aplikace k Xku, které věsměs nejsou žádný terno, tak máš chuť je oba plesknout...
    • to by mě ani neštvalo, ale jejich obsese kinectem a hlasovym ovládáním (v roce 2012) mě drtí :)
  • Izmæl
    Šestý Resident Evil vypadá dobře, akorát jde vidět, že to bude chtít ještě pár úprav. A Leon běhá nějak divně.
    • ZvacA
      Upřímně, šestý díl vypadá dost na pytel a to patřím k těm, kteří mají poslední díly v toleranci. Jedinou útěchou snad to, že se jednalo o "pasáž", ale tyhle akční skriptovaný momenty jsou tak průhledně směřovaný na masírování davů, až to bolí. Capcom by si měl dát za včasu facku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit