Přejít na výpis diskuzí
E3 2012: záznam z tiskové konference Microsoftu
4.6.2012 | Redakce Games.cz
106 příspěvků
-
Tak tenhle rok byl stejnej jako minulej a to takovej, že tristní :) Tak teď EA..
-
Nic moc Microsoft, ten závěr to doj*bal. :(
-
Koukám ta Lara přežije všechno.
-
-
ze staré dobré lary se stala další střílečka
-
-
Hele, souhlas. nová Lara sice vypadá dobře (jak postava tak graficky hra) ale osobně nemám rád změny v zavedených sériích, Anniversary/Legend/Underworld byly dle mého skvělé díly a je mi jedno že to nebylo zrovna reálné, prostě to k tomu sedělo.
-
-
Ale ty bolesti, chudak holka :)
-
-
Dámy a pánové ten Biohazard ....to je teda... až se člověku chce brečet. :D
-
Oh god, už jsem se bál, že Black Ops 2 nebude.
-
Teď mi někdo objasněte, proč tedy je TEĎ ten nejlepší čas pro to mít XBOX360, jak pán tvrdil na začátku. Exkluzivity tam nějaké byly, ale nebylo jich zrovna moc. Já právě doufal, že třeba oznámí další price cut, to bych pak i odkýval to, že se nás snaží opít rohlíkem (čti USHER). Ale opravdu jsem čekal trochu víc. Takže zatím lehce zklamání. Hurá na Sony a Nintendo:)
-
-
Ještě nad tím zauvažuj, když koupíš, Usher ti ho podepíše. :D
-
-
nejvíc se mi líbilo jak Tray Parker jen tak btw. vydissil koncept SMARTGLASS na jejich vlastní celkový konferenci *2* *2*
-
-
nebo když řešili, kde je Kylův dům *1*
-
-
Probuh, co tam do toho nekdo povida, kde se to da pustit normalne?
-
-
Vždyť je to stejně jedno - celý koncept: Žvásty, žvásty, žvásty ..awesome, awesome, cool - best of the best of the best, opět stejné ukázky a žvásty a velkohubá prohlášení o inovaci a o tom, jak zrovna tento rok nebude ten nejlepší ... pár "cool" herních ukázek a opět žvásty, žvásty, žvásty ... awesome a pokračujeme další hodinu.
Nevím, E3 je už jen jedna velká sranda záležitost, alespoň co se týče těchto tiskovek. -
-
alespoň ještě někdo udělá stream o očekávanejch hrách, já osobně se na tyhle prezentačky každej rok těším a loni jsme viděli třeba z takovýho tomb raidera poměrně dost a mohl jsem si udělat dost obrázek o co půjde. Samozřejmě že každej bude chtít vychválit svý produkty, však proto se to dělá, aby se prodávalo .-)
-
Nejaky inovace se tam ukazuji, tak to chci videt. Ted treba ta spoluprace s tablety. Podivat se muzu ne? ;)
-
-
http://e3.gamespot.com/press-conferences/
-
-
bezva, diky!
-
-
cajk neasi
-
-
-
-
OMG, co tam dělá Usher?
-
-
Trapas za naše peníze
-
ÚÚ bejby bejby úúú bejby bejby.
-
-
To je Bieber vole:-D
-
-
tak to v tom případě dělaj oba .-)
-
Ne ze bych byl znalec ale tohle opravdu usher ted zpival.Ta zena bieber to ma podobny.
-
-
-
-
jediny na co se dalo koukat byl ten nojve Splinter Cell. Kdyz tam bude mit hrac vic prostoru na reseni situaci tak by to mohlo byt dobre ale ty sipky kudy mate jit jak pro retarda, wtf? Jinak klasika ze. V halo byl zezacatku pekny film. To uznavam ale pak hloupe strileni nepratel co ani nemaj moznost zautocit z dalky. Nejaka nestvura co se umi teleportovat nebo co (zneviditelnit?) ale UI je tak hloupa ze to pouzije jenom v ten prospech aby se dostala na 20 metru od vas pricemz neumi utocit na dalku, lol. Proste klasicka hloupa rubanica ala CoD a vsichni jim to basti. I tn enginej je furt stejne hnusjen, stejne malej koridor. No a dal? nejaky hloupy hry pro Kinect a teple vystoupeni Ushera...
No a Tom Raider taky nebyl nejak spatnej ale moc se tam strilelo. -
-
Ty si ale papblb. Ty šipky to ukazovaly, ke kterému rohu bedny se přikrčíš. No a jde vidět, že ses s Halo nikdy v životě nesetkal předtím. Prostě to byla více akční pasáž, určitě tam budou sandboxové levely jako v minulých dílech, grafika taky udělala pokrok ,ale nic extra, už to přece není dělané na rok starou konzoli, engine má skvělou fyziku (jenom si to Halo někdy zahrát a pak soudit). A AI ? Kamaráde Halo je známo jako jedna z mála her s velice propracovanou AI tak se schovej. Takovej hate by si zasoužil Black (C)ops 2, který byl nudnej.
-
-
halo je jen cod ve sci.fi prostredi *6*
-
-
HOCHU TY SI NORMALNÍ RE**RD ..... hlavně že SC může být dobrá hra že ? :-D xD xD xD ..... dam si PAUSE naklikám par postaviček a on mi je sám zabije :D uuuuu to sem vždy chtěl ... abych se jen koukal jak zamne hraje konzole nebo PC. Nemluvě otom, že SC nemá se starejma dílama nic společného a je to narozdíl od halo odrůda black pops a jinejch krávovin.
-
http://z0r.de/2757
-
-
Kašli na to, takovému deb..... to nevysvětlíš.
-
-