Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Dark Souls II opět tančí se smrtí
30.6.2013 | Pavel Dobrovský
251 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=dW2u4UFIR4M
-
Ono jde o to, ze bossove co nesli jakoby usekat byl Bed of Chaos a v Demons Souls to byl Dragon God a tihle dva bossove jsou obecne povazovani za jedny z nejhorsich bossu kazdy je vetsinou nejak pretrpi, protoze na ne prave nepotrebujes moc skillu, staci mit jen dobrou taktiku a trochu lucku. Myslis, ze dat solo NG+++ Smougha a Ornsteina je jen o tom je usekat? Je to velmi o skillu, timingu a spravnem equipu.
-
Jo ty budes ten typek, co jede nejaky OP pvp build a spamuje na sve obeti dark magic a nebo fishuje backstaby a honi si ego na tom, ze mu vlevo nahore sviti 99 humanit a vpravo dole par milionu soulu, ze jo?
-
Škoda, že velké monstra bosse lze opět usekat a není na ně nějaká fígl. Když jsem viděl v prvním díle velké parchanty, tak jsem řešil jak to udělám, ale pak prostě zjistím, že je usekám. Sice to chce načasovaní atd. Ale normálně by mně podobné prase zašláplo a bylo by hotovo.
Rád bych třeba ustupoval snažil, se ho nějak ošálit atd. Pak využit k jeho smrti prostředí apod.
Ale to je vlastně málo kde, takže to nelze brát jak chybu. -
Estus neni jediny heal item. Co takhle Divine blessing a nebo Elizabeth mushroom a to nepocitam healing miracly. Ono omezeni estusu dela hru tezsi jen pro zacinajici hrace. Zkuseny hrac pokud chce, tak si kratce po zacatku hry zaskoci killnout Pinwheela a kindluje na 20 estusu a dale kdyz si otevres shortcuty, tak neni problem se vratit k bonfiru a pak jit shortcutem rychle tam kde jsi dosel a s cerstvou varkou estusu. No a nebo taky zkuseny hrac to v klidu dohraje bez kindlovani bonfiru s 5 estusama. Je to jen otazka komfortu.
-
Mě se líbí vždycky v těch videích ty jejich zbroje. Pokud by byly i ve hře, byl bych nadšen, protože zatím málokteré MMORPG či RPG zbroj, která by se mi líbila:(
-
DS má fantasticky propracovaný svět, leckterá studia by mohla závidět. Přesto je možná škoda, že to nezapíchli jedničkou. Změn může být v konečné fázi mnoho. Ale jinak má právem status "zjevení", protože je to hra, která se skutečně HRAJE. Žádný další interaktivní film pro masy. Níc nepotěší jako překonání těžké pasáže na 35 pokus :) Ž Teď jsem si z GOGu pořídil Blade of Darkness a pocity jsou u toho až nebezpečně podobné :)
-
Taky mám strach. Věřím, že Miyazaki-san stejně aspoň zpovzdálí dohlíží na to, aby se jeho duchovnímu potomkovi moc neublížilo, ale opravdu z těch změn moc (zatím, "na papíře") nadšen nejsem. Když budu chtít příběhový casual RPG pro masy, tak si dám Elder Scrolls nebo Zaklínače. K Dark Souls si chci chodit pro pravidelnou dávku zmaru a zoufalství...
-
Lifegemy? Teleporty ihned? Ziadne skryte lokacie? Znie to strasidelne a hra vyzera divne z videi, moc akcne a sprasena v detailoch...mega mec berie menej staminy ako pidiluk a podobne...ako hardcore hrac Demona i Darka s cez 2000 hodinami v PvP mam mega obavy. A stabbovanie bola ta najlepsia vec v subojoch, to ze to znicili, radsej pomlcim.....prave pokracovanie Souls bude novy projekt ich tvorcu na PS4 ako vidim a nie toti
-
Z těch life gemů mám trochu vítr. Zavedení jedinýho healovacívho předmětu v podobě Estus flasků, který hráč dostává na příděl, bylo jedno z nejchytřejích designových vylepšení oproti Demons Souls.
-
ultra tezke akcni rpg, ktere jde dohrat na prvni urovni, se zakladni zavírací rybickou a malym plaminkem...
no trenujte %)