Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, nejlepší to bude asi fakt zkusit na vlastní oči... nejdřív ale dohraju Torchlight 2 :)
  • Malleth
    Nic podobnýho neexistuje, ale nejblíž je k tomu asi Severance: Blade of Darkness. V určitým směru i Hotline Miami.
  • ze se budes bavit prave ty se zarucit neda, ze.... nicmene spousta lidi ma nahrano stovek hodin vcetne me 300+ a DS povazuju za perlu RPG (kam se hrabe Zaklinac apod.) a vubec jednu z nejlepsich her historie. pripodobnit se da lehce napr. k Blade of Darkness. a jeste neco prvnich pet minut si dej praci s nastavenim klaves M+K absolutne zadna prekazka - mod si tam, ale hod
  • Malleth
    Tak tohle přirovnání se moc nepovedlo
  • Já bych to nejvíc přirovnal ke Call of Duty, jen místo pušky budeš mít meč nebo kouzla. Jinak pokud bys do toho chtěl jít na pc nezapomeň tam nainstalovat takové dva mody, které opravují port z konzole.
  • klávesnice+myš
  • Zeptam se te jinak, pouzivas controler nebo hrajes na PC ci na konzoli? :)
  • důvod?
  • K jaké hře by jste Dark Souls nejvíc přirovnali? Pořád přemýšlím, jestli do toho jít .. Baví mě akce, baví mě RPG, baví mě fantasy atd. hodnocení všude velká, ale pořád váhám, sám nevím proč ...
  • Rád bych podotknul, že se nejedná o rpg.
  • x_ander
    Tak já si třeba užívám hrát za Blade of the Darkmoon. Trestat hříšníky má něco do sebe :) Pravda, občas se stane, že ztrestají oni mě :-D Každý covenant má svoje, záleží na stylu hry.
  • Já si myslím, že tu všichni mají zbytečné obavy... Vývojáři to nechali tak hardcore jak to jen jde... Sami mají potěšení když hráči u toho skřípou zuby, nadávají, prskájí, mlátí... To že tam budou heal gemy a podobné stejně většina lidí YOU DIED, YOU DIED....
  • jo jde prostě o to že jedna taktika bude na toho bosse lepší než druhá,a třetí horší než první,ale i přesto ho mužeš dostat i tou první.
  • Já jsem jeden úsek dělal hodinu možná 2 ? *1* Pak jsem umřel a všechno znova ? *1* No na tohle jsem prostě neměl nerva.... Nicméně tady se ukazuje jak jsou hráči už rozmazlený zapoměli jak se kdysi dávno hrávalo ...
  • ja zase jakozto PvE a Co-Op zamerenej hrac hraju jedine jako Warrior of Sunlight :) ... Praise the Sun
  • Tak proč na to vůbec reaguješ? Logika zdejších lidí mě opravdu někdy udivuje... *7*
  • To je ale hodne slabej let's play
  • git gut
  • Mě by to možná až tak nevadilo, kdybych ten svět považoval za zajímavý. Neměl jsem tam vůbec žádnou motivaci, nebo jsem ji nesdílel s tou postavou. Ve výsledku to bylo prostě pouze proběhnout od táboráku k místu, kde jsem skončil, a po cestě rozsekat nepřítele. Nic mezitím. Už mě prostě nebaví bezmyšlenkovitě rubat pořád dokolečka, abych posunul bezvýznamný (ne)děj.
  • staci poskocit o nekolik obtiznosti... pak uz neni pocet lecivych vychytavek tak dulezity, spis ho zastini potreba uhnout kazde/prvni/posledni rane %)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit