Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kinet1c
    Agonia tejto hry nespociva v tom ze je tazka, ale v tom ze si nevies hru ulozit tam kde chces, a mozes 100x opakovat to same kolo, neviem ako toto moze niekoho bavit, myslim opakovat viackrat to same zabit tu samu potvoru ci ich mnozne cislo, asi tych ludi je dostatok, bol som aj ja taky, ved si pametam AvP a boli to nevry ale bavilo to, asi ako som bol starsi a starsi tak ma to preslo ta radost opakovania toho isteho po nejakej chybe. Trufam si povedat, ze mnoho hier by bolo rovnako tazkych keby neslo v nich ukladat pozicia iba na vyhradenych miestach.
    • Hra se da ulozit kdekoli. Ale jasne, kdyz chcipnes, tak jedes od bonfiru, jenze tady jde o to, ze je tam system zkratek, ktere si zpristupnis a kdyz chcipnes, tak pak jsi na tom miste kde jsi chcip za chvilicku. Navic kdyz uz nejakou oblast znas, tak kolem enemy muzes jen probehnout, netreba je zabijet znova. Jasne me taky nebavi opakovat porad to same, ale jde o to, ze v Dark Souls tim opakovanim ziskas skill a kdyz uz to znas, tak nic moc neopakujes a chcipnes jen parkrat za celou hru a v klidu to dohrajes treba za 11 hodin, pritom na prvni dohrani, kdy poznavas co a jak, tak ti dohrani muze trvat 50-80 hodin napriklad. V jinych hrach me prochazeni temi samymi lokacemi nebavi, ale v Dark Souls ano.
    • michelangelo
      Tak nejsi cilovka, musis holt svuj cas stravit u jiny hry. Za sebe muzu jen dodat, ze Dark Souls byl presne tou vodou na muj herne unavenej mlyn. A ze jsme spolecne plynuli dlouho a v prubehu toho herni zazitek zral jak vino, bylo jen tresni na tomhle smrti prosycenem dortu :)
    • Já jsem jeden úsek dělal hodinu možná 2 ? *1* Pak jsem umřel a všechno znova ? *1* No na tohle jsem prostě neměl nerva.... Nicméně tady se ukazuje jak jsou hráči už rozmazlený zapoměli jak se kdysi dávno hrávalo ...
    • git gut
    • Mě by to možná až tak nevadilo, kdybych ten svět považoval za zajímavý. Neměl jsem tam vůbec žádnou motivaci, nebo jsem ji nesdílel s tou postavou. Ve výsledku to bylo prostě pouze proběhnout od táboráku k místu, kde jsem skončil, a po cestě rozsekat nepřítele. Nic mezitím. Už mě prostě nebaví bezmyšlenkovitě rubat pořád dokolečka, abych posunul bezvýznamný (ne)děj.
    • Gordar
      Libovolné ukládání pozice naprosto ničí herní zážitek. Jsem rád když to nejde a místo toho je systém checkpointu.
      • Kinet1c
        kazdemu sadne nieco ine, mne to nesedi, checkpointy mozu byt ok, ked su rozmiestnene rozumne, ja som si nevsimol ze by si DS mal checkpointy, ked ano tak moja chyba
        • Rhulad
          Ne ne nemá chechpointy... ale v každé lokaci jsou 1-3 bonfires, spousta je jich aj skrytých a tenhle system prohlubuje hraní. Pocity když nemáš flask a modlíš se o další bonfires - to jsou nezapomenutelné momenty.
          • Malleth
            jj, tenhle systém je daleko lepší než standartní checkpointy nebo libovolný ukládání. Udržuje napětí, člověk může zároveň hru kdykoli vypnout, nemusí čekat než se dostane k bonfiru aby se mu hra uložila a po smrti nepřijde o veškerej progress. Díky tomu že bonfiry fungujou na úrovni herního světa a ne programu.
  • Tady se zase sešlo pár zamindrákovaných hardcore maniaků, podobně jak u některých hráčů Zaklínače, kteří se nemůžou přenést přes to, že Skyrim je populárnější než jejich vymazlené hardcore RPG. Ale přitom obě hry jsou zaměřené na úplně jiné skupiny hráčů - logicky že casual je populárnější a prodávanější. Nechte už toho hejtu plz. Buďme rádi, že pořád ještě máme možnost volby co si zahrát.
    • Rhulad: Pokud budu hodnotit z hlediska "originálnější svět a lepší lore", tak podle meho skromneho nazoru treba Diablo a Mass effect. Třeba... *5*
      • TheGGG
        Přesně takový lidé jako ty mě nutí sem pořád psát. Když myslíš že má Mass effect nebo diablo lepší lore než Dark souls jen dokazuješ že jsi hru nehrál.
        • V tom pripade jsi asi nikdy nedohral ty ostatni hry a necetl k nim nic extra :) Porad me v tom i utvrzuje tvoje fotka Justine Biebera, do ikony by si ho dal fakt jedine troll :D
          • TheGGG
            Jaké ostatní hry? Většinou (dragon age, mass effect, skyrim) jen tisíckrát opakovaná klišé, rádoby fantasy názvy a miliony informací o ničem.
      • DIABLO?! Tak tenhle me fakt dostal do kolen :D
        • Proc? Z tohohle sveta vyslo docela dost knizek, nektere jsou i pomerne zabavne. Na druhou stranu si nepamatuju, ze bych cetl nejakou knizku z DS.
          • Rhulad
            Víš tady je trollů hodně a je mi to celkem fuk, ale slovenský troll by měl trolovat na východu tam u vás v pralese bez dálnic a neotravovat ne českých webech.
            • Hatovat ho nemienim, je to velmi dobra hra, ktoru stale hram a hrat aj budem. A tesim sa aj na na pokracovanie, kvoli jej odschoolovej hratelnosti. Ale ten pribeh a lore ma proste vobec neberie. A nebolo mojim cielom niekoho vytocit..teda zo zaciatku, neskor uz trochu ano ;-)
            • Rhulad
              Napsal jsem toho tady už na mě až dost, takže už to řešit dál nemíním... stejně se neshodneme. Ty si klidně hraj co uznáš za vhodné a klidně dál hateuj Dark Souls. Za urážky se omlouvám, ale tvůj styl psaní mě vytočil.
            • Otazka znela originalnejsi a lepsi...tvoja otazka. V mojej odpovedi som spomenul tie ktore pokladam za lepsie, ani slobo tqm nepadlo o originalite...ako vravim mas problem chapat text.
            • Rhulad
              No otázku jaký je originálnější RPG jsi zmínil TES :D a Witcher :DD to jsou obě tisíci variace na high fantasy a Mass Effect což není rpg, ale tps a ještě pokradli všechno co mohli a lore v podstatě nemají. Jejich lore : našli warp skok a našli mimíky to je tak asi vše z lore ala ME. Takže nevím slovenský trápačku neřekl jsi vůbec nic.
            • Stale rovnaky problem, nevies citat....kde som napisal, ze ME je originalnejsi? Pisal dom, ze ho bolo narocnejsie vytvorit, pretoze obsahuje konzistentnejsie prvky ako DS. K tvojej trapnosti mimo topic netreba dodavat nic.
            • Rhulad
              Ano jelikož ty jsi mi nedal odpověd na nic. Pokud si myslíš, že svět Mass Effectu je originálnější než v Dark Souls tak jsi trol nebo *****. A ty dálnice? to je čistá pravda.
            • Kde koncia argumenty prichadzaju trapnosti narodnostami a hlasky o nizkom iq..typicke pre fanatikov, kazdy su urobi nazor sam ;-)
          • Malleth
            Knížky vycházej dle kdejaký deb*lity. To o ničem nesvědčí
            • Malleth
              Mantor: Někdo si tu plete lore s úkolama. Lore je historie toho světa, backgroundy postav, popisy itemů atd.
            • V tom je prave DS , hrozne nestastne rieseny...nemotivuje ta nijako. Proste dostanes ulohu chod a zazvon na 2 zvony. Bohvie preco by si to mal robit a nesadnut si k ohniku vo Firelink Shrine a cumiet do blba ako tie NPC co tam su.
            • Malleth: ja tu ale nijak neresim kvalitu, proste poukazuju na fakt, ze svet, ze ktereho vychazeji hry + knizky je podstatne rozsahlejsi nez muze byt prezentovan svet ve hre, kde behem cele hry prectete par desitek radek textu.
            • Malleth
              Když je někdo schopnej napsat knížky podle assassins creed...

Ale tohle mi je celkem jedno. Já tyhle škváry nečtu, ale pro lore je důležitý, aby tě hlavně zajímal během hry a motivoval tě k dalšímu postupu.
            • No celkom rad by som videl toho co napise knizku z DS. Ved to mocne a prepracovane lore by malo priam lakat na nieco take ci nie? ;-)
      • Rhulad
        To myslíš vážně? Mass Effect je totální vykradačka.
    • TheGGG
      Proč, je špatné hájit svojí oblíbenou hru před lidmi co ji jen prázdně a lživě pomlouvají? Le Chiffre očividně ví o DS houby a stejně tu píše ty své lži tak proč by se někdo nemohl hry zastat. Le Chiffre mi připomíná jednoho týpka co psal že je DS sr*čka protože si v editoru vytvořil postavu a přitom pořád vypadá jak zombie. Ze začátku kecal že má ve hře nahráno 40 hodin a pak se ukázalo že ani nezabil Taurus démona.
      • Rhulad
        Další ubožák co neví co je originalita. Prostě ten kdo napíše Mass Effect je pro mě infantilní ho*ado bez názoru. Pokud si to opravdu myslíš tak to raději drž pro sebe. Zaklinač je knižní. A TES možná kdyby neexistoval J.R.R. Tolkien. TES je jen další variace na proflákly High fantasy od mistra Tolkiena. Takže dávám ti další pokus. Tentokrát chci O.R.I.G.I.N.A.L.I.T.U a ne vykradačku a slátaninu Mass Effect tady máš jednoho z několika spisovateů co Bioware vykradli http://www.legie.info/autor/371-alastair-reynolds. Takže ty slovenský mudrlante zkus to ještě jednou
        • Rhulad
          Takže jsi z Dark Souls viděl jen intro jo? :D tak jsem zvědav jak se ztrapníš dál.
        • Myslis ORIGINALITU lore v podobe konfliktu s DRAKMI? Fuha, v zivote som nic originalnejsie nezazil, draci neviem ake vacsie RPG klise existuje. A vsetko sa zmenilo prichodom OHNA, A tie originalne charaktery! Bleskovrhac! , Vladkyna ohna!, Lord Smrti vladca nakazy a jedov! Uzasne a originalne charaktery. Duse , zbieranie dusi, rozdelovanie dusi...same neskutocne a nikdy nevidene napady.
          • TheGGG
            *11* *11*
            Takže víš houby, jen koukáš na intra na you tube
            • TheGGG
              Konec diskuze s tebou. Neznám RPG (snad z vyjimkou Witchera) které by bylo lepší než dark souls. Chápu že člověk co si myslí že je Máš deffekt propracovaná hra bude slintat i nad skyršitem a skutečnou podstatu dark souls nepochopí, ale ztrácet čas s ním nehodlám.
            • Takze to tam nie je, ze? ;)
      • InfidelBro
        A je tu snad nějaký důvod, proč bys měl tuhle hru obhajovat ? Myslíš si, že ti za to snad FROM pošle cukrátko nebo co ?
        • TheGGG
          Chápu, ty nemáš oblíbený film, kapelu, fotbalový družstvo, seriál, knihu, nic. Nic co by tě bavilo natolik abys to před lhářema obhajoval. Tato hra je jedno z nejlepších RPG co jsem hrál a pokud někdo píše lži nevidím důvod proč mu neodepsat.
          • Když se tak koukám na dark souls wiki a na mass effect wiki, pořád mi přijde, že na ME wiki je informací o univerzu více. Tudíž nevím o jaké obsáhlosti lore tu mluvíš. A taky nerozumím na kterou vadžajnu zrovnávat příběhovou střílečku s RPG prvky a HC RPG rubačku. Hošánek prošel Dark souls tak je snad oprávněn nakydat na hlavu všem ostatním hrám protože teď je hardcore player. Tam projeď na nejvyší obtížnosti DMC3 nebo Ninja Gaiden a celej Dark souls bude jen procházka růžovou zahradou.
            • btw. dík MX, že můžu psát tvým jménem, nějak mi nešlo z tvýho kompu změnit jméno. :)
            • Rhulad. Bioware sami řekli čím se při tvrbě ME inspirovali - Babylon 5, Cthulhu, Star Trek, Star Wars, Blade Runner. To nemění nic na tom, že je to krásný, propracovaný klasický sci-fi universum. Jenom tady je Dark souls pasováno za nejlepší hru vesmíru ve všech ohledech do jednoho a všechno ostatní je za odpad. Přitom jsem si výborne užil jak Dark souls pro jeho temný mrtvolní svět, tak Mass Effect pro jeho drive a emoce, nebo i Skyrim pro jeho obrovitost a scenérie.
            • Rhulad
              Tak za prvé DMC má odehraný od prvního až po současný. Za druhé nikdo tu netrdí, že je Dark Souls nejtěžší hrou historie. Za třetí když lore a celý svět pokradeš ze všech univers tak to není lore, ale jen guláš *3*
          • Rhulad
            Olaf mudrc.. Sis nevšiml, že ten hate vytváří hráči Skyrimu, kteří Dark Souls ani nehráli?
            • Preco by ma to malo stvat, mam DS rad, ale nerobim z neho nieco cim nie je. Ako akcna sekacka so spustou neprieatelov velmi dobre, ako RPG v pravom zmysle slova uz slabe. Herna RPG mechanika nudna a velmi jednoducha.
            • TheGGG
              Aha takže nic nevíš, Dark souls wiki je nacpaná informacemi o kterých si může Mass effekt nechat zdát. Chápu že vás štve že je Dark souls jedno z nejlepších RPG, ale to není můj problém.
            • Tak vytvorit svet uz takeho Elder Scrolls bolo omnoho zlozitejsie ako to ''lore'', ktore obsahuje DS, ale tipujem, ze ako spravny DS hrac neskutocne zeries kazdy minimalisticky popis pri meci ale knihu v Skyrime si v zivote neotvoril. Witcherovsky svet je tiez lepsi, ale zase to by som neporovnaval, to je skor dielo Szapkowskeho. Aj ten Mass effect lore je daleko prepracovanejsi ako DS, aj ked kopirovali vela. DS splacalo uplne roznorode lokacie do bizardneho sveta a vymysleli par main charakterov, z ktorych vacsina je aj tak len potrava pre hracov mec.
            • Rhulad
              Tak mi řekni RPG co má originálnější svět a lepší lore? cca posledních 6-7 let.. Děkuji.
            • No to nekriticke velebenie DS, ako snad najlepsieho rpg historie po vsetkych strankach (dokonca aj pribehovej co uz je ale hrozny joke) tiez nie je normalne.
  • Já chápu, že tu hru někdo nemusí mít rád z mnoha různých důvodů. Ale srovnávat to s Call of Duty, tomu už nedá než jenom smát.
  • Ronox
    To se tu sešla zase pakáž. Buď trollové nebo šílený fanboyové. U některých, kteří se tu ohánějí inteligencí ostatních a rozumem nabytým bych spíš očekával klidnější postoj, protože se tu hádáte o HŘE. O něčem, co vám vyplňuje chvilky mezi důležitýma povinostma. O ZÁBAVNÉ části života. Každýmu vyhovuje něco jiného, každý má jiné preference a to, že se netrefuje do těch vašich *mkr* Rhulade *14* , tak je hned nemusíte ponižovat.
  • Mouse Fix
    http://darksouls.nexusmods.com/mods/28//?
    DSfix
    http://darksouls.nexusmods.com/mods/19/?
    Keyboard Buttons
    http://darksouls.nexusmods.com/mods/99/?
    A je z toho normálna PC hra, ja osobne som to tak prešiel.
    • http://uloz.to/xqNxQ7Pv/dark-souls-dsfix201-dsmfix09-pc-ui-key-rar
    • Tu je to ako 1 patch, všetko je prepísané ako treba, nakopčiť tam, kde je .exe, rozlíšenie je 1280x1024, ak chcete vyššie, musíte to preštudovať.
    • bohuzel neni...je z toho hratelna PC hra, ale k normalnimu ovladani to ma hodne daleko
    • +1
  • Dark Souls je hra, která se vymyká všemu, co je dnes ve hrách k vidění. Zároveň boří pověru, že hry na konzole jsou snadnější než hry, které mají původ na PC. Tak těžkkou, ale přitom spravedlivou hru jsem na PC neviděl už celé roky.
    • Nechci se te nijak dotknout, ale ten vyrok "spravedliva hra" me opravdu rozesmiva. Ve spojeni s DS to je uz jak nejaka mania a osobne treba nechapu v cem je DS "spravedlivejsi" nez mirror match ve starcraftu nebo zapas ve street fighteru.
      • Aj mňa tej pojem spravodlivej hry irituje. DS je síce kvalitná hra, ale spravodlivá? Nepriateľ nemá problém sekať cez steny (alebo aj...v polmetrovej chodbičke sa týpek s 2,5 metrovým mečom, bez problémov oháňa, ale môj ani nie metrový mečík naráža do stien :D). Že nepriatelia menia smer útoku uprostred animácie tiež bežná vec, alebo čo taký insta kill script, ktorý proste absolvuješ ak nemáš napozerané YT walktroughty? To je teda veľmi spravodlivé *1* Aj čo sa systému "checkpointov" týka....každý to vehementne ochraňuje aké je to skvelé, ale dovoliť si toto iná hra tak jej v mínusoch svieti "zlý systém ukladania pozícií" ....ale pri DS to je odrazu ...."so hardcooore" *15*
        • Hej dobra je aj hlaska, ze hra neda nic zadarmo, vsetok loot mimo dropu zo zabitych, staci dobehnut s naaggrovanou aj polovicou lokacie, zobrat a pockat s usmevom na smrt...ved co vec v batohu a smrt neznamena vobec nic. Univerzalna cena a nekonecne zasoby, nenutia nijako setrit povedzme sipy v kombinacii s infinite spawnom je neskutocne hardcore. Potrebujem sipy na dalsieho protivnika co sa pri pouziti super luk fps modu ani nehne? No problem , korejsky grind pri ohniku je jednoduchy , absolutne bezpecny a hlavne nekonecny.
          • Potvrdzujem.....veľa krát sa dá strieľať z luku na nepriateľov a tí sa ani nehnú.
          • A to ti v necem zasadne pomuze pri pruchodu hrou? Protoze predmety co stojej za to vetsinou padaj stejne z monster.
            • ..embery
            • Rhulad po vcerajsku viem, ze okrem sebaovladania mas problem aj s chapajim pisaneho textu, tak osobitne pre teba jednoduchsie. Nikde som nepisal, ze predmety padaju ale prave to, ze k nim staci dobehnut loot a umriet. A ze sa sety brneni valaju po zemi v ds DS, co musis vediet ak si to hral. Musis sa ukludnit inak sa len strapnujes a vrhas zle svetlo na DS komunitu.
            • Rhulad
              Embery nepadají co lžeš? sety co lžeš to dostaneš pouze u obchodníka za zabití bosse. Takže lžeš a lžeš *3*
            • Ja nevim no... ja to takhle nehral a z obyc monster mi nikdy az tak moc pouzitelny veci nepadaly a kdyz uz tak porad to samy dokola takze nejaky brneni clovek nasbiral z chvili a nemusel strilet lukem od ohynky.
            • Samozrejme ze pomoze, alebo sa ti snad veci ako embery, rozne sety brneni, stity zdaju zbytocne?
          • Rhulad
            Buď piš česky nebo anglicky, ale luštit po tobě tu enigmu tu opravdu nikdo nebude.
            • Rhulad
              Kam k nim stačí doběhnout? vůbec ti nerozumím.. říkám píšeš jak h*vado bez diakritiky a ještě slovensky tak jak se v tom mám do pr*ele vyznat
            • Nemrtvy drak sa ani len nepohne a zabijes ho len sipmi, rovnako takmer kazdy Titanite demon. Si to nehral? ;-)
            • TheGGG
              nepřítel co se ani nehne? Přestaň prosím tě lhát, chápu že jsme urazily tvůj Šitskrym tak hned začneš brečet, ale alespoň nelži.
            • Ale co by som pre teba neurobil, myslel, som ze taky hc hrac je zbehly v hernom slangu ;-)

"Hej dobra je aj hlaska, ze hra neda nic zadarmo, vsetky najdene a zozbierane veci mimo toho co vypadne zo zabitych, staci dobehnut s polovicou lokacie, ktora ma nahana, zobrat a pockat s usmevom na smrt...ved co vec v batohu a smrt neznamena vobec nic. Univerzalna cena a nekonecne zasoby, nenutia nijako setrit povedzme sipy v kombinacii s nekonecnym znovuobjavovanim nepriatelov je neskutocne obtiazna. Potrebujem sipy na dalsieho protivnika co sa pri pouziti super luku v rezime pohladu z prvej osoby, ani nehne? Ziadny problem , korejske zabijanie tych istych nepriatelov pri ohniku je jednoduche , absolutne bezpecne a hlavne nekonecne.

Dufam, ze uz si pochopil, jednoduchsie uz to bohuzial neviem.
      • To nevím, protože Stracraft mě fyzicky odpuzuje a Streetfightera jsem hráo naposledy druhý díl snad ještě na Amize.
      • Dark Souls je art. Když ve slušné herní společnosti řekneš že se ti DS nelibí tak se společensky znemožníš *4*

A když dodáš že máš raději Zaklínače, už můžeš chodit jen kanálama. *4*
        • Inquisitor
          Nedej bože Skyrim :D
        • A kdyz mas dokonce radsi Skyrim (jako treba ja), tak to uz je na sebevrazdu nejmin!
  • Dark Souls je hra. Je určena hráčům. Věci jako třeba Mass effect jsou telenovely určené pro buny a ženy v domácnosti. Je to hezké když si na trhu každý může najít to svoje.
  • Ja sem dohral Dark Souls i Skyrim heč *12*
    • A já hraju Diablo na volantu.
      • kennyB
        *15* *15*
      • *8* *15*
    • A to vse na PC
  • Já si myslím, že tu všichni mají zbytečné obavy... Vývojáři to nechali tak hardcore jak to jen jde... Sami mají potěšení když hráči u toho skřípou zuby, nadávají, prskájí, mlátí... To že tam budou heal gemy a podobné stejně většina lidí YOU DIED, YOU DIED....
  • K jaké hře by jste Dark Souls nejvíc přirovnali? Pořád přemýšlím, jestli do toho jít .. Baví mě akce, baví mě RPG, baví mě fantasy atd. hodnocení všude velká, ale pořád váhám, sám nevím proč ...
    • DS je dost originalni hra, tak nevim k cemu bych to prirovnal. ALe urcite ne k zaklinaci nebo skyrimu, jak se tady nekdo snazi. To jsou uplne jiny styly. A DS je hlavne akcni rpg, a akcni slozka rozhodne prevazuje nad tou rpg.
    • ta hra se vyplati zahrat i na PC - mys+keyb, to ovladani je bohuzel spatne i s modem, protoze ten jaksi neresi hlavni problem a tim je uzpusobeni ovladani na analogove packy ovladace. Takze tam kde se packou plynule otacis, tam ti to na klavesnici skace o 45% coz je teda ze zacataku nez si clovek zvykne docela peklo a potom to zbytecne ztezuje fighty s nekterymi bossy.
    • Malleth
      Nic podobnýho neexistuje, ale nejblíž je k tomu asi Severance: Blade of Darkness. V určitým směru i Hotline Miami.
    • ze se budes bavit prave ty se zarucit neda, ze.... nicmene spousta lidi ma nahrano stovek hodin vcetne me 300+ a DS povazuju za perlu RPG (kam se hrabe Zaklinac apod.) a vubec jednu z nejlepsich her historie. pripodobnit se da lehce napr. k Blade of Darkness. a jeste neco prvnich pet minut si dej praci s nastavenim klaves M+K absolutne zadna prekazka - mod si tam, ale hod
      • Hmm, nejlepší to bude asi fakt zkusit na vlastní oči... nejdřív ale dohraju Torchlight 2 :)
    • Já bych to nejvíc přirovnal ke Call of Duty, jen místo pušky budeš mít meč nebo kouzla. Jinak pokud bys do toho chtěl jít na pc nezapomeň tam nainstalovat takové dva mody, které opravují port z konzole.
      • Malleth
        Tak tohle přirovnání se moc nepovedlo
    • Zeptam se te jinak, pouzivas controler nebo hrajes na PC ci na konzoli? :)
      • klávesnice+myš
        • Tak v tom pripade ti nedoporucuju si zahrat Dark Souls I a pockal bych si na recenze a nebo nejake hodnoceni na PC i u DS II. Jelikoz Dark Souls I na klavesnici a mysi hrozny. Trochu to vylepsil mod kterej nekdo udelal, ale i tak. Bez nej se to neda snad ani hrat o.O

Jinak to neni spatny
          • Matthew1J
            S modem a vlastním nastavením to néni o nic horší než třeba assassins creed.
          • Asi to nebude náhoda, tohle slyším celkem často,, mizerný port, problémy s ovládáním...
            • Ovládání se nemá ve hře vůbec řešit, pokud se řeší je to špatně. A v PC verzi to špatně je i po opravách. Grafika taky není zrovna super, ale to vem čert. Ovladaní opravdu košer není.
              Mam PC i XBOX, dlouho jsem váhal zda si tuto hru pořídít, mám rád věci které jsou více tažené příběhem než levelováním a opakováním soubojů. Nakonec jsem po vyzkoušení PC verze koupil XBOX verzi, protože na PC jsem prostě čekal PC ovladaní. A to tam není.

Jinak je to hra která má přístup starých her a her z osmibitů - nemazlí se s hráčem a to nemazlení je vlastně obsahem hry. Pokud máš tohle rád tak to ber. Pokud už máš raději novější hry pak se ti to asi nebude líbit.
            • Ano, bez problemu, ale i tak to ma par nesvaru :) Nerikam, ze to neni hratelny a nechci tuhle hru vyslovene hanit, myslim, ze ma neco do sebe a dost i dobrych veci. Ale uplne me to nesedlo. Kazdopadne se na ni i tak tesim (aby to nevyznelo, ze ji vyslovene nechci). Zalezi na nem, zda si dokaze ten mod tam dostat a zda mu to i pres ten mod bude po chuti :).
            • byla to pravda ale jak jsem psal, vyšli na to dva mody ktere to opravují a pak je to naprosto bez problému.
          • to neni zadna pravda, pokud clovek neni uplnej lempl a prebinduje si klavesy, tak bez problemu
            • Po modu je to uz hratelnejsi, ale znam dost her, ktere maji lepsi ovladani nez tahle hra :) Samozrejme mluvim pouze o PC verzi.
              Ale je to kazdeho vkus, pokud to tobe sedlo, tak tvoje vec, me osobne to znechutilo hru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit