Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leon87
    Jako čestný Darkwraith (nebo spíš zlovolný) Darkwraith doufám, že ve II bude opět DW coventant nebo něco na ten způsob. *1*
    • co jinyho taky byt, ostatni frakce nemaji zadne "vyznamne" vyhody,
      holt nekdo farmari potkany a nekdo ne
      • InfidelBro
        Late Night Forest Hunter Show je vždycky cool ;-)
      • x_ander
        Tak já si třeba užívám hrát za Blade of the Darkmoon. Trestat hříšníky má něco do sebe :) Pravda, občas se stane, že ztrestají oni mě :-D Každý covenant má svoje, záleží na stylu hry.
      • ja zase jakozto PvE a Co-Op zamerenej hrac hraju jedine jako Warrior of Sunlight :) ... Praise the Sun
  • Rhulad
    "Radši si zahraj Skyrim, ten je 100x lepší, protože se tam dá i pokecat s NPC a plnit nějaké questy". Tohle by se mělo tesat do kamenů *1* Nic blbějšího sem neslyšel.
  • Tahle partička Dark Souls fanboys je vážně směšná, "hardcore hráči" na konzolích - *15* všude byli všechno znají běda tomu kdo bude kritizovat tuhle nesmírně "těžkou" rubačku s velmi originálním příběhem a lore. *1*
    • God-of-War
      Dej si pár facek.
    • Rhulad
      Směšní jsou jenom dnešní hráči a hlavně zdejší komunita. http://www.youtube.com/watch?v=Balq4yCcAJg&feature=c4-overview-vl&list=PL4825DBA198EBE9B9 Tady máš rozbor lore.
      • Ano ještě zde napiš dalších 150 příspěvku jak je tahle hra úžasná *7* ale vážně takhle fanatická sebranka se jen tak nevidí.
        • Rhulad
          Klidně dalších 300 jelikož tahle hra si to zaslouží. Ti hráči co tu trolují to z 95% nedohráli jelikož píšou lži a já ty lží vždy odhalil. A pokud ti ten šílený Slovák napíše na originální RPG Mass Effect tak já prostě nevím kolik dnešní hráči mají iq a to jsem ještě akceptoval Mass Effect jako RPG, jelikož tahle hra má do rpg zpropadeně daleko
          • Clovek, co se snazi posuzovat IQ ostatnich, se pri tom vyjadruje stylem "Další ubožák co neví co je originalita. Prostě ten kdo napíše Mass Effect je pro mě infantilní ho*ado bez názoru.".
            Precetl jsem si hodne tvych komentaru a stale si nejsem jist, jestli jsi jen nejaky rozhnevany fanousek nebo troll, co se tu hru snazi vyzdvihovat do nebe, protoze takovych tu byva taky dost.
            • Rhulad
              Ano člověk co odpoví na otázku co je originalní rpg a odpoví Mass Effect je pro mě idi*t na entou a o jeho iq mám opravdu starost. Je velice smutné jak herní scéna za poslední léta zdegenerovala na hlupce bez názoru řídicí se jen hypem. Na daný problém se dívám z patra a jsem jeden z mála, který tu dokáže určit co je originalní jelikož moje znalosti literatury jak fantasy nebo scifi či poezie i znalosti Eddy a dalších jsou opravdu obsáhle.
  • Konkurencia pre Dark Soul II je jedine Zaklínač III, u mňa síce nie, ja kupujem obe. Jedine čo 100% viem, že nejaký diablo,wow,warcraft Lords of the Fallen ide úplne mimo mňa. Je smutné, že Ázia vyprodukuje európskejšiu hru ako dokáže samotná Európa.
    • World of Warcraft je hlavně úplně jinej žánr.
      • ja som nemyslel žáner *3*
  • Rhulad
    Jinak co čtu komentáře tak zjišťuji, že hráči jsou čim dál větší dementíci. Potřebuji quicksave, potřebuji příběh který je vyprávěn, aby ho pochopili, potřebuji tutoriál, aby se dostali z první lokace. A pak všichni co si tady si stěžují - remcají, že mají šipku v Remember Me :D
    • Nemůžeš takhle generalizovat. Zrovna tenhle typ her mně nebaví, tudíž je nehraji (a tedy nevím, jak moc složitá je tahle hra), ale jeden může ocenit, když mi hra vysvětlí pravidla, co si můžu dovolit, možnost si hru uložit a ukončit téměř kdykoli.

Třeba mě hodně vyhovoval poslední Hitman díky svým mini úrovním. Svůj volný čas nehodlám všechen strávit u her. Když si tahle můžu pustit plešouna, chvíli šmejdit kolem, zastřelit nějakýho padoucha a celý to stihnu během pár minut a hru vypnu...

Samozřejmě však rozumím, že někdo u her tráví více času a hledá komplexní výzvy. Ale vysmívat se ostatním mi přijde hloupé.
      • konkrétně u Dark Souls v tomhle netkví žádný problém, hra se ukládá sama, když hru vypnete tak když ji pak zase zapnete budete pokračovat kde jste skončili (včetně povražděných monster), monstra se v lokacích spawnují když umřete, nebo když se teleportnete k ohýnku.
        • Paráda, tohle jsem nevěděl a pořád jsem si říkal, zda to mám vůbec zkoušet, když si nejsem jist, zda budu mít vždy čas doběhnout k/najít ohniště.
      • No a bohužel dnes se všechno dělá pro takové casual hráče. Konkrétně Hitman je příklad kde taky zmrvili skvělou hru. Ony ty levely ani nebyli tak mini, jako spíš lineární. A tvuj argument taky nechápu, i když asi uvažuješ stejně jako herní manažment. Přece levely v předešlých hitmanech taky nebyli časově o moc náročnejší než poslední díl a kdyžtak se to dá uložit a vrátit se k tomu pozděj. Protože když máš na hraní jen pár minut tak neprejdeš ani level v posledním hitmanovi.
    • Koukám, že ty jsi v Skyrimu ani nevylezl z tutoriálové jeskyně.
      • TheGGG
        Tak určitě dohrání skyrimu bereš jako vrchol svého života. Věř ale že bl*ců co si šunt skyrim koupily a pak to se zaťatými zuby dohrály je víc. *3*
      • Rhulad
        NE ta hra je na mě moc hardcore *3*
  • "Útoky a pohyb už tedy nejsou tak těžkopádné a celá akce je podstatně rychlejší, než bylo zvykem v předchozí hře."
    no mne teda nepride, zeby to pomale hybanie bolo enginom-uz tieto nove trailery posobia trosku inac a ta sviznost DS ubera na "hustote", aspon mne sa teda viac pacili pomale a vyvazene pohyby, kde bolo treba cakat na vhodnu prilezitost k uderu :)
    rychlejsie a sviznejsie to bude asi tym, ze rejzovia robili predtym toho Monster huntera (ciaako sa to..) a tam je ten pohyb velmi podobny DS2:)
    ale tak uvidime, snad to bude dobre
  • Skoda ze nevyjde i Xbox One verze *13* Puvodne to vypadalo ze bude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit