Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Dark Souls II opět tančí se smrtí
30.6.2013 | Pavel Dobrovský
251 příspěvků
-
Koukám, že ty jsi v Skyrimu ani nevylezl z tutoriálové jeskyně.
-
Jinak co čtu komentáře tak zjišťuji, že hráči jsou čim dál větší dementíci. Potřebuji quicksave, potřebuji příběh který je vyprávěn, aby ho pochopili, potřebuji tutoriál, aby se dostali z první lokace. A pak všichni co si tady si stěžují - remcají, že mají šipku v Remember Me :D
-
World of Warcraft je hlavně úplně jinej žánr.
-
Konkurencia pre Dark Soul II je jedine Zaklínač III, u mňa síce nie, ja kupujem obe. Jedine čo 100% viem, že nejaký diablo,wow,warcraft Lords of the Fallen ide úplne mimo mňa. Je smutné, že Ázia vyprodukuje európskejšiu hru ako dokáže samotná Európa.
-
Ovládání se nemá ve hře vůbec řešit, pokud se řeší je to špatně. A v PC verzi to špatně je i po opravách. Grafika taky není zrovna super, ale to vem čert. Ovladaní opravdu košer není.
Mam PC i XBOX, dlouho jsem váhal zda si tuto hru pořídít, mám rád věci které jsou více tažené příběhem než levelováním a opakováním soubojů. Nakonec jsem po vyzkoušení PC verze koupil XBOX verzi, protože na PC jsem prostě čekal PC ovladaní. A to tam není.
Jinak je to hra která má přístup starých her a her z osmibitů - nemazlí se s hráčem a to nemazlení je vlastně obsahem hry. Pokud máš tohle rád tak to ber. Pokud už máš raději novější hry pak se ti to asi nebude líbit. -
"Radši si zahraj Skyrim, ten je 100x lepší, protože se tam dá i pokecat s NPC a plnit nějaké questy". Tohle by se mělo tesat do kamenů *1* Nic blbějšího sem neslyšel.
-
Late Night Forest Hunter Show je vždycky cool ;-)
-
Předpokládám že to je reakce s ohledem na předchozí hru (Dark Souls), no je pravdou že to jde projít na SL1, ale ... . Velké ALE, kolik % lidí na světě to dá. Vy jste to dal. Sám můžu říct, že ač mám v Demons souls Postavu která jde NG+5, v Dark Souls postavu na NG+3 a druhou na NG+1, tzn. mám bohaté zkušenosti s touto sérií asi bych si netroufl jít to se SL1, neb bych na to neměl nervy :). Představa souboje s drakobijcem Orsténem a vrchním popravčím Smoughem, nebo padlými králi New Londa se SL1 je pro mne příšerná :).
-
ta hra se vyplati zahrat i na PC - mys+keyb, to ovladani je bohuzel spatne i s modem, protoze ten jaksi neresi hlavni problem a tim je uzpusobeni ovladani na analogove packy ovladace. Takze tam kde se packou plynule otacis, tam ti to na klavesnici skace o 45% coz je teda ze zacataku nez si clovek zvykne docela peklo a potom to zbytecne ztezuje fighty s nekterymi bossy.
-
No, nové info mne příliš netěší :(. Life gemy .. k čemu, už při druhém, třetím procházení Estus skoro nepiju a mimo boj (i v boji by se občas dalo spolehnout na replenishment bo jak se ta léčivá dotka menuje) se v poho healuju miraclama. Nějaké life gemy akorát vyruší potřebu heal miraclů. Zjednodušení navigace po prostředí, todle mi hlava nebere, to na Souls hrách bylo to nejzábavnější, sám se pokoušet přijít na nejvhodnější systém postupu hrou, ať už je řeč o nejefektivnějším sledu úrovní v Demons Souls, nebo o cestách "nejmenšího" odporu (nalezení nejschůdnějšího sledu úseků pro daný charakter) u Dark Souls. Navíc, neřekl bych že level design v Dark Souls byl nějak nepřehledný, našel jsem vždy vše i bez návodů z netu a orientace mi přišla úplně bezproblémová, naopak jsem rád objevoval různé zkratky. Odstranění backstabů ... wtf *7* ... asi ústupek pro lepší balanc multiplayeru, ač jsem rád backstaboval jakékoliv humanoidní nepřátele v PvE je fakt, že PvPeří s méně než 25% zátěží jsou s backstabama docela otravný, ale neřekl bych že to až tolik ničí zážitek z PvP, vždyť vy se taky můžete příslušně obléct a vybavit abyste na to byli připravení, ale budiž, to mi vadí asi nejméně. No, uvidíme jak to bude působit jako celek, doufám že to ti 2 noví manažeři nepohnojí. Po skvělém Demons Souls které jsem sháněl v americké verzi když v Evropě ještě nebyl k mání jsem Dark Soula předobjednával půl roku dopředu zcela automaticky, u dvojky jsem zatím trochu skeptický zvlášť kvůli tomu novému vedení projektu, takže tentokrát asi počkám na první hodnocení a do předobjednávky se nepoženu :(.
-
Skyrim je druhá hra z poslední doby "tohoto typu", která mě zatím minula, kamarád to dohrál 2x... jinak moc referencí na to nemám, poku tam není čeština, tak nezájem u takové hry.
Stejně se nejvíc těším na Zaklínače dalšího... :) -
S modem a vlastním nastavením to néni o nic horší než třeba assassins creed.
-
Tak nejsi cilovka, musis holt svuj cas stravit u jiny hry. Za sebe muzu jen dodat, ze Dark Souls byl presne tou vodou na muj herne unavenej mlyn. A ze jsme spolecne plynuli dlouho a v prubehu toho herni zazitek zral jak vino, bylo jen tresni na tomhle smrti prosycenem dortu :)
-
Radši si zahraj Skyrim, ten je 100x lepší, protože se tam dá i pokecat s NPC a plnit nějaké questy.
-
Ano, bez problemu, ale i tak to ma par nesvaru :) Nerikam, ze to neni hratelny a nechci tuhle hru vyslovene hanit, myslim, ze ma neco do sebe a dost i dobrych veci. Ale uplne me to nesedlo. Kazdopadne se na ni i tak tesim (aby to nevyznelo, ze ji vyslovene nechci). Zalezi na nem, zda si dokaze ten mod tam dostat a zda mu to i pres ten mod bude po chuti :).
-
Po modu je to uz hratelnejsi, ale znam dost her, ktere maji lepsi ovladani nez tahle hra :) Samozrejme mluvim pouze o PC verzi.
Ale je to kazdeho vkus, pokud to tobe sedlo, tak tvoje vec, me osobne to znechutilo hru. -
byla to pravda ale jak jsem psal, vyšli na to dva mody ktere to opravují a pak je to naprosto bez problému.
-
Asi to nebude náhoda, tohle slyším celkem často,, mizerný port, problémy s ovládáním...
-
to neni zadna pravda, pokud clovek neni uplnej lempl a prebinduje si klavesy, tak bez problemu
-
Tak v tom pripade ti nedoporucuju si zahrat Dark Souls I a pockal bych si na recenze a nebo nejake hodnoceni na PC i u DS II. Jelikoz Dark Souls I na klavesnici a mysi hrozny. Trochu to vylepsil mod kterej nekdo udelal, ale i tak. Bez nej se to neda snad ani hrat o.O
Jinak to neni spatny