Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Dark Souls II opět tančí se smrtí
30.6.2013 | Pavel Dobrovský
251 příspěvků
-
questama na jedno brdo. V DS strávíš 3krát víc času úžasnými PvP bitkami atd.
-
Ty by si měl zjistit definici slova RPG a pak něco pindat. Chápu že si u hraní Máš Defektu a Skyršitu připadáš hustě, ale to není můj problém.
-
To nevím, protože Stracraft mě fyzicky odpuzuje a Streetfightera jsem hráo naposledy druhý díl snad ještě na Amize.
-
Chápu že pro náctiletého konzolistu je tohle Call of Duty s fireballama nejlepší rpg, jen bych tě rád upozornil, že se nejedná o rpg, protože nesplňuje definiční znaky tohoto žánru, kterými jsou rozhodování a možnost volby a spoluvytváření příběhu.
-
Draci byli pro me nejvetsi slabina Skyrimu. Je tam vubec nemeli davat. Tam vykostim draka jak nic a po chvili me sejme medved...WTF *16* Jinak Skyrim je rpg, kde muzete travit dlouhy hodiny nebojovejma cinnostma a qestama. To mi v DS chybi...
-
Muzu te ujistit ze to rozhodne neni pripad Dark Souls.
-
A kdyz mas dokonce radsi Skyrim (jako treba ja), tak to uz je na sebevrazdu nejmin!
-
Dark Souls je art. Když ve slušné herní společnosti řekneš že se ti DS nelibí tak se společensky znemožníš *4*
A když dodáš že máš raději Zaklínače, už můžeš chodit jen kanálama. *4* -
Nechci se te nijak dotknout, ale ten vyrok "spravedliva hra" me opravdu rozesmiva. Ve spojeni s DS to je uz jak nejaka mania a osobne treba nechapu v cem je DS "spravedlivejsi" nez mirror match ve starcraftu nebo zapas ve street fighteru.
-
Bossové nemají hromadu HP, to samé říkal můj kámoš než hře propadl. Jde o to naučit se jejich pohyby a taktiku. Správně se vybavit atd.
-
Na hřbitov u Firelinku a do New Londo Ruins se chodí až ke konci když tak....
Jinak zrovna bossové v Dragons dogma maj asi tak 10 healthbarů a zabíjet je občas neskutečnej opruz. V DS je zabiješ rychlejc, ale jsou nebezpečnější. -
Jo přesně tak. Skyrim je legendární sraččka a Dark Souls legendární klenot. To je takový nepatrný a hlavni rozdíl.
-
Souhlas, ale jak můžete srovnávat Skyrim a DS? Každý hraje na trochu jinou notu.
-
Sám svojimi výroky popíráš, že jsi to hrál jelikož nepřátelé nemají moc hp jak píše kolega nahoře. Čili je to jenom troling takže bye.
-
Zkus ze současných her Armu či OFP a možná ještě Dragons Dogma. Na nejtěžší obtížnost si úspěch musíš zasloužit. Dark Souls obtížnost je nastavená ve stylu, který mi připomíná současné FPS... "Místo 10ti ran nepřítel vydrží 30 a místo 10 zásahů, vydržíte 5" aneb Ein Kessel Buntes v praxi.
-
konkrétně u Dark Souls v tomhle netkví žádný problém, hra se ukládá sama, když hru vypnete tak když ji pak zase zapnete budete pokračovat kde jste skončili (včetně povražděných monster), monstra se v lokacích spawnují když umřete, nebo když se teleportnete k ohýnku.
-
Dark Souls je hra, která se vymyká všemu, co je dnes ve hrách k vidění. Zároveň boří pověru, že hry na konzole jsou snadnější než hry, které mají původ na PC. Tak těžkkou, ale přitom spravedlivou hru jsem na PC neviděl už celé roky.
-
Já sem z toho nechápal. Byl sem roguna ve slavičí zbroji a dal sem ho hned na poprvé. Sem fakt nechápal jestli to myslí vážně *2*
-
Ten Tuma vůbec nemá šajn *3*
-
Alduin byl brainless, jako všichni draci tam. Stačí hodit dragonrend, počkat až přistane, párkrát ho praštit, jít se někam schovat dokud se ten shout neobnoví a opakovat pořád dokola.
Tomu říkám epická finální bitva.