Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Dark Souls II opět tančí se smrtí
30.6.2013 | Pavel Dobrovský
251 příspěvků
-
"bez neoficiálního patche byla hra na PC nehratelná?"...tohle my musí někdo vysvětlit...koupil sem hru, nainstaloval, připojil Xbox gamepad a od té doby hraju...sem tam je vidět FPS drop (dost třeba v boji se Sethem) ale to jest tak vše...fakt netušim kdo tuhle fámu začal šířit...a to podotýkám, že do té doby sem hrál jen na klavesnici a myši takže to i byla zárověň moje první zkušenost s gamepadem a hrou konzolového původu..no hraju už půl roku a pořád se královsky bavím..hlavně při pvp:)
-
Já chápu, že tu hru někdo nemusí mít rád z mnoha různých důvodů. Ale srovnávat to s Call of Duty, tomu už nedá než jenom smát.
-
ani ne .) Skyrim je copy and paste styl... až sundáš růžové brýle tak to uvidíš .)
-
si tě dovolím citovat: ""Radši si zahraj Skyrim, ten je 100x lepší, protože se tam dá i pokecat s NPC a plnit nějaké questy.
-
Rhulad: "90% procent questů stejných" Tak to je dobrej nesmysl *1*
-
Olaf mudrc.. Sis nevšiml, že ten hate vytváří hráči Skyrimu, kteří Dark Souls ani nehráli?
-
skyrim se mi nelibi, ale líbí se mi treba fallout new vegas
-
Skyrim má 90% procent questů stejných a končíš v jeskyni a navíc je to pekelně lineární .)
-
Le Chiffre a Skyrim se ti libí a ta jedna volba za celou dobu? .)
-
Aj mňa tej pojem spravodlivej hry irituje. DS je síce kvalitná hra, ale spravodlivá? Nepriateľ nemá problém sekať cez steny (alebo aj...v polmetrovej chodbičke sa týpek s 2,5 metrovým mečom, bez problémov oháňa, ale môj ani nie metrový mečík naráža do stien :D). Že nepriatelia menia smer útoku uprostred animácie tiež bežná vec, alebo čo taký insta kill script, ktorý proste absolvuješ ak nemáš napozerané YT walktroughty? To je teda veľmi spravodlivé *1* Aj čo sa systému "checkpointov" týka....každý to vehementne ochraňuje aké je to skvelé, ale dovoliť si toto iná hra tak jej v mínusoch svieti "zlý systém ukladania pozícií" ....ale pri DS to je odrazu ...."so hardcooore" *15*
-
Zase lžeš Le Chiffre... Volba je hned po pár hodninách ještě před Anor Londo a to Knight Lautrec- z toho ti plyne Side quest a uhasnutí bonfire v Firelink Shrine. Už je to poněkud trapné od tebe.
-
Chápu, ty nemáš oblíbený film, kapelu, fotbalový družstvo, seriál, knihu, nic. Nic co by tě bavilo natolik abys to před lhářema obhajoval. Tato hra je jedno z nejlepších RPG co jsem hrál a pokud někdo píše lži nevidím důvod proč mu neodepsat.
-
Kdybych hru nehrál, tak moc nedává smysl tu říkat, že mě nezaujala. A vím, že nemají tolik HP jako např. v DD, ale jde o princip umělého navýšení AI. Dá se říct, že porovnávám neporovnatelné a raději mám opravdovou výzvu, kdy mě nepřítel klepne přes prsty a já si příště dám pozor a znovu mě překvapí jinou fičurou či přechytračením. V DS mi herní styl připadal ve stylu, aby člověk přišel na jediný útok nepřítele, na jedinou jeho slabinu a neustále útočil stejným ověřeným způsobem do zblbnutí. Ale pokud to někomu vyhovuje, tak proč ne. Já jen poukazuji na to, že v mnoha starších hrách byla obtížnost nastavená poněkud smysluplnějším a realističtějším způsobem než jen naboostěním hloupého nepřítele či delšíma trasama za checkpointy apod.
-
DS je dost originalni hra, tak nevim k cemu bych to prirovnal. ALe urcite ne k zaklinaci nebo skyrimu, jak se tady nekdo snazi. To jsou uplne jiny styly. A DS je hlavne akcni rpg, a akcni slozka rozhodne prevazuje nad tou rpg.
-
A je tu snad nějaký důvod, proč bys měl tuhle hru obhajovat ? Myslíš si, že ti za to snad FROM pošle cukrátko nebo co ?
-
Proč, je špatné hájit svojí oblíbenou hru před lidmi co ji jen prázdně a lživě pomlouvají? Le Chiffre očividně ví o DS houby a stejně tu píše ty své lži tak proč by se někdo nemohl hry zastat. Le Chiffre mi připomíná jednoho týpka co psal že je DS sr*čka protože si v editoru vytvořil postavu a přitom pořád vypadá jak zombie. Ze začátku kecal že má ve hře nahráno 40 hodin a pak se ukázalo že ani nezabil Taurus démona.
-
To že to sem dáš 5krát neznamená že se to stane pravdou. Těch možností je tam tuna, akorát nejsou servírovány stylem, pochopí to i moje babička, negramotný občan Tramtárie a pro jistotu i 13 letý Jarda od vedle.
-
Zajímavý, to jsi asi jediný. Chápu že když tam není kruhová nabídka jak v Máš Defektu a super Cůůůl epické cutsceny a rádoby epické boje tak si toho nevšimneš. Obávám se že pokud by byl Dark souls udělanej tak aby tě bavil, byl by to jen další odpad dnešní doby.
-
Tady se zase sešlo pár zamindrákovaných hardcore maniaků, podobně jak u některých hráčů Zaklínače, kteří se nemůžou přenést přes to, že Skyrim je populárnější než jejich vymazlené hardcore RPG. Ale přitom obě hry jsou zaměřené na úplně jiné skupiny hráčů - logicky že casual je populárnější a prodávanější. Nechte už toho hejtu plz. Buďme rádi, že pořád ještě máme možnost volby co si zahrát.
-
Jde spíš o to, že v poměru k ostatnímu hernímu obsahu je množství tech voleb asi tak jedno promile. To bych už mohl nazvat RPG i CoD protože tam je taky volba. Já došel až do Anor Londa a žádnou volbu jsem nepotkal.