Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zajímavý, ja jsem došel až do anor londa a žadnou volbu jsem nepotkal, pak mne to prestalo bavit
  • Rhulad
    http://darksouls.wikidot.com/dark-wood-grain-ring
  • fps dropy jsou chybou enginu na všech platformách
  • Paráda, tohle jsem nevěděl a pořád jsem si říkal, zda to mám vůbec zkoušet, když si nejsem jist, zda budu mít vždy čas doběhnout k/najít ohniště.
  • Čo je to za prsteň a kto ho mal? PS: Ja som "pekných" bossov nezabíjal, ceckaňa + dôsledky, čarodejnica za obrazom, je fakt, že som si robil save a skúsil som to, takže o tme v Anor londo viem.
  • TheGGG
    Tak určitě dohrání skyrimu bereš jako vrchol svého života. Věř ale že bl*ců co si šunt skyrim koupily a pak to se zaťatými zuby dohrály je víc. *3*
  • Je treba uvadet jeste nejake priklady?

BTW. srovnani s Call of Duty je taky mimo protoze DS maji samozrejme volny svet ve kterem muzes jit kam se ti zlibi a nebo dokonce zabit jakekoliv NPC za coz si samozrejme poneses nasledky.
  • TheGGG
    Přesně, jeden můj kámoš taky hru trollil, tak jsem mu poslal pár trailerů a trochu ho zvyklával až si ji nakonec ve slevě na steamu koupil, patřičně modifikoval a pak ji snad pětkrát dohrál. Znám osobně 4 lidi kteří DS hrají a všichni si hru totálně zamilovali. Japonská preciznost se zde prostě projevila naplno.
  • Rekl bych, ze hratelnost s controllerem na PC je lepsi, protoze pokud ho mas aspon trochu vykonne, tak nemas zadne frame rate dropy jako to dela na PS3 hlavne v oblasti Blightown :).
  • Rhulad
    Největší hateři Dark Souls jsou ti co hru nehráli... to svědčí o tom jak je skvělá.. Jo ten Mirror Knight se mě taky líbí.
  • TheGGG
    On to nehrál, dost pochybuji že byl alespoň u druhýho bosse.
    BTW: Ten Mirror knight vypadá nádherně, tu jeho masku bych bral hned.
  • Inquisitor
    Nedej bože Skyrim :D
  • Rhulad
    Tak třeba jestli zabiješ Gwyndolina strážce Anor Londo a sválíš na Anor Londo soumrak. V podstatě jsi sesadil boha. ) tam je toho hodně kdyby jsi to hrál tak víš :D Nebo chceš nejlepší ring ve hře, ale musíš sejmout to ho kdo ho má, jenže neseš si za to následky.. zavřou se za tebou brány Forest Hunter Covenant. Další je volba mezi Serpenty. Atd atd.. toho je tolik ty jsi si tak naběhl :DD
  • Příklad.
  • Rozhodovani, moznost volby a sploluvytvareni pribehu v DS samozrejme je.
  • TheGGG
    http://darksouls.nexusmods.com/mods/images/24-1-1348065124.jpg
  • sipecka
    Hoši nehádejte se. Skyrim je skvělá hra :D
  • TheGGG
    doufám že to nebyla reakce na mě. *1*
  • Rhulad
    Haha v DS je víc voleb než v Mass Effect a Skyrimu dohromady.. čili zase potvrzuješ, že jsi to nehrál *3*. Ps. Ve Skyrimu jsou celkově asi dvě volby :D Jedna jestli zabiješ toho draka na vršku hory a druhá jestli se přidáš legii nebo hávum.
  • Srovnávat DS s Call of duty je teda síla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší