Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Dark Souls II opět tančí se smrtí
30.6.2013 | Pavel Dobrovský
251 příspěvků
-
Proc? Z tohohle sveta vyslo docela dost knizek, nektere jsou i pomerne zabavne. Na druhou stranu si nepamatuju, ze bych cetl nejakou knizku z DS.
-
Ale co by som pre teba neurobil, myslel, som ze taky hc hrac je zbehly v hernom slangu ;-)
"Hej dobra je aj hlaska, ze hra neda nic zadarmo, vsetky najdene a zozbierane veci mimo toho co vypadne zo zabitych, staci dobehnut s polovicou lokacie, ktora ma nahana, zobrat a pockat s usmevom na smrt...ved co vec v batohu a smrt neznamena vobec nic. Univerzalna cena a nekonecne zasoby, nenutia nijako setrit povedzme sipy v kombinacii s nekonecnym znovuobjavovanim nepriatelov je neskutocne obtiazna. Potrebujem sipy na dalsieho protivnika co sa pri pouziti super luku v rezime pohladu z prvej osoby, ani nehne? Ziadny problem , korejske zabijanie tych istych nepriatelov pri ohniku je jednoduche , absolutne bezpecne a hlavne nekonecne.
Dufam, ze uz si pochopil, jednoduchsie uz to bohuzial neviem. -
tak toho ritire v zlatavým brnení jsem zachranil ale pak mi dal jen nejakou honor badge za odmenu, tak možna pozdeji zada nejaky quest. Jinak hra je to dobra a mozna to i rpg je, jen jsem si chtel rypnout. (ale me to stejne prestalo bavit pred londem, dostal jsem se po nejakeho motyla co plival jed) Jinak težko se mluvi o nejakem poradí protože lokace mužete delat v libovolnem poradi
-
Volby tam samozrejme jsou. Napr. s tou nemou holkou co je hned pod prvnim bonfirem. Muzes ji zachranit a taky nemusis a obe volby maji sve pro a proti. Navic vzhedem k tomu ze ma hra dva konce tak je nesmysl hadat se jestli tam moznost volby je nebo neni. Mozna tech rozhodnuti tam neni tolik a nezmeni tolik jako treba v zaklinaci ale volby tam proste jsou takze to rozhodne nejde mimo tvoji zanrovou definici RPG a nazdar bazar pane Sifra.
-
jestli ho vykucháš hned. ztratíš šancí na set od Anastazie + nebudeš ho moc povolat u bosse. Pokud ho vykucháš hned dostaneš ten ring hned čili dilema je docela velká. Jasný příklad volby.
-
DIABLO?! Tak tenhle me fakt dostal do kolen :D
-
Ale je pravda ze v DS rozhodnuti jsou, ale rekl bych ze spousta lidi je prehlidne, a nebo na cloveka nemaji takovy dopad jako v jinych hrach
-
DS jsem hral dvakrat a zajimalo by me, co tam teda tkvi za volbu. SPOILER Ikdyz mu clovek neotevre tu celu, tak z ni utece a objevi se u firelinku. A tam ho bud teda clovek muze zabit, a nebo ''pockat'' a vykuchat ho az v anor londo, tak ci tak to dopadne v ramci stejne a tak si ja teda volbu nepredstavuju.
-
ten velkej lavovej boss jde prechytracit staci s nim nebojovat a utect mu k vychodu kde strati pudu pod nohama pak uz staci parkrat seknout do rucicky a spadne
-
To myslíš vážně? Mass Effect je totální vykradačka.
-
Rhulad: Pokud budu hodnotit z hlediska "originálnější svět a lepší lore", tak podle meho skromneho nazoru treba Diablo a Mass effect. Třeba... *5*
-
Tak mi řekni RPG co má originálnější svět a lepší lore? cca posledních 6-7 let.. Děkuji.
-
Buď piš česky nebo anglicky, ale luštit po tobě tu enigmu tu opravdu nikdo nebude.
-
Hej dobra je aj hlaska, ze hra neda nic zadarmo, vsetok loot mimo dropu zo zabitych, staci dobehnut s naaggrovanou aj polovicou lokacie, zobrat a pockat s usmevom na smrt...ved co vec v batohu a smrt neznamena vobec nic. Univerzalna cena a nekonecne zasoby, nenutia nijako setrit povedzme sipy v kombinacii s infinite spawnom je neskutocne hardcore. Potrebujem sipy na dalsieho protivnika co sa pri pouziti super luk fps modu ani nehne? No problem , korejsky grind pri ohniku je jednoduchy , absolutne bezpecny a hlavne nekonecny.
-
No to nekriticke velebenie DS, ako snad najlepsieho rpg historie po vsetkych strankach (dokonca aj pribehovej co uz je ale hrozny joke) tiez nie je normalne.
-
Ne to je ten co ho zachráníš z vězení. Takové zlatavé brnění.
-
Nehratelná kvůli debilnímu ovládání přes klávesnici a myš (na PC). Ano, přes gamepad (controler) byla hra v pohodě. Resp. mizerně udělaný port na PC, nebrali v potaz vůbec kvalitu ovládání přes klávesnici a myš.
-
to je ten co chtel abych se pridal k nejakym ritirum? tak s nim jsem se nebavil
-
Na BoD z GOGu sem se taky těšil..koupil sem a ...nemůžu ho rozchodit..snad pomůže support..ale sem spíš skeptický..Stále nějaký error s MEM_SIZE a Visual C++ Library to hází..
-
OS duo to sem dával snad na 25 pokus až při SL1 průchodu...4kings taky peklo ale tam sem vybral dobrou zbraň takže sem to nakonec posekal na 4tý pokus...