Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc? Z tohohle sveta vyslo docela dost knizek, nektere jsou i pomerne zabavne. Na druhou stranu si nepamatuju, ze bych cetl nejakou knizku z DS.
  • Ale co by som pre teba neurobil, myslel, som ze taky hc hrac je zbehly v hernom slangu ;-)

"Hej dobra je aj hlaska, ze hra neda nic zadarmo, vsetky najdene a zozbierane veci mimo toho co vypadne zo zabitych, staci dobehnut s polovicou lokacie, ktora ma nahana, zobrat a pockat s usmevom na smrt...ved co vec v batohu a smrt neznamena vobec nic. Univerzalna cena a nekonecne zasoby, nenutia nijako setrit povedzme sipy v kombinacii s nekonecnym znovuobjavovanim nepriatelov je neskutocne obtiazna. Potrebujem sipy na dalsieho protivnika co sa pri pouziti super luku v rezime pohladu z prvej osoby, ani nehne? Ziadny problem , korejske zabijanie tych istych nepriatelov pri ohniku je jednoduche , absolutne bezpecne a hlavne nekonecne.

Dufam, ze uz si pochopil, jednoduchsie uz to bohuzial neviem.
  • tak toho ritire v zlatavým brnení jsem zachranil ale pak mi dal jen nejakou honor badge za odmenu, tak možna pozdeji zada nejaky quest. Jinak hra je to dobra a mozna to i rpg je, jen jsem si chtel rypnout. (ale me to stejne prestalo bavit pred londem, dostal jsem se po nejakeho motyla co plival jed) Jinak težko se mluvi o nejakem poradí protože lokace mužete delat v libovolnem poradi
  • Volby tam samozrejme jsou. Napr. s tou nemou holkou co je hned pod prvnim bonfirem. Muzes ji zachranit a taky nemusis a obe volby maji sve pro a proti. Navic vzhedem k tomu ze ma hra dva konce tak je nesmysl hadat se jestli tam moznost volby je nebo neni. Mozna tech rozhodnuti tam neni tolik a nezmeni tolik jako treba v zaklinaci ale volby tam proste jsou takze to rozhodne nejde mimo tvoji zanrovou definici RPG a nazdar bazar pane Sifra.
  • Rhulad
    jestli ho vykucháš hned. ztratíš šancí na set od Anastazie + nebudeš ho moc povolat u bosse. Pokud ho vykucháš hned dostaneš ten ring hned čili dilema je docela velká. Jasný příklad volby.
  • DIABLO?! Tak tenhle me fakt dostal do kolen :D
  • Ale je pravda ze v DS rozhodnuti jsou, ale rekl bych ze spousta lidi je prehlidne, a nebo na cloveka nemaji takovy dopad jako v jinych hrach
  • DS jsem hral dvakrat a zajimalo by me, co tam teda tkvi za volbu. SPOILER Ikdyz mu clovek neotevre tu celu, tak z ni utece a objevi se u firelinku. A tam ho bud teda clovek muze zabit, a nebo ''pockat'' a vykuchat ho az v anor londo, tak ci tak to dopadne v ramci stejne a tak si ja teda volbu nepredstavuju.
  • ten velkej lavovej boss jde prechytracit staci s nim nebojovat a utect mu k vychodu kde strati pudu pod nohama pak uz staci parkrat seknout do rucicky a spadne
  • Rhulad
    To myslíš vážně? Mass Effect je totální vykradačka.
  • Rhulad: Pokud budu hodnotit z hlediska "originálnější svět a lepší lore", tak podle meho skromneho nazoru treba Diablo a Mass effect. Třeba... *5*
  • Rhulad
    Tak mi řekni RPG co má originálnější svět a lepší lore? cca posledních 6-7 let.. Děkuji.
  • Rhulad
    Buď piš česky nebo anglicky, ale luštit po tobě tu enigmu tu opravdu nikdo nebude.
  • Hej dobra je aj hlaska, ze hra neda nic zadarmo, vsetok loot mimo dropu zo zabitych, staci dobehnut s naaggrovanou aj polovicou lokacie, zobrat a pockat s usmevom na smrt...ved co vec v batohu a smrt neznamena vobec nic. Univerzalna cena a nekonecne zasoby, nenutia nijako setrit povedzme sipy v kombinacii s infinite spawnom je neskutocne hardcore. Potrebujem sipy na dalsieho protivnika co sa pri pouziti super luk fps modu ani nehne? No problem , korejsky grind pri ohniku je jednoduchy , absolutne bezpecny a hlavne nekonecny.
  • No to nekriticke velebenie DS, ako snad najlepsieho rpg historie po vsetkych strankach (dokonca aj pribehovej co uz je ale hrozny joke) tiez nie je normalne.
  • Rhulad
    Ne to je ten co ho zachráníš z vězení. Takové zlatavé brnění.
  • Nehratelná kvůli debilnímu ovládání přes klávesnici a myš (na PC). Ano, přes gamepad (controler) byla hra v pohodě. Resp. mizerně udělaný port na PC, nebrali v potaz vůbec kvalitu ovládání přes klávesnici a myš.
  • to je ten co chtel abych se pridal k nejakym ritirum? tak s nim jsem se nebavil
  • Na BoD z GOGu sem se taky těšil..koupil sem a ...nemůžu ho rozchodit..snad pomůže support..ale sem spíš skeptický..Stále nějaký error s MEM_SIZE a Visual C++ Library to hází..
  • OS duo to sem dával snad na 25 pokus až při SL1 průchodu...4kings taky peklo ale tam sem vybral dobrou zbraň takže sem to nakonec posekal na 4tý pokus...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší