Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad po vcerajsku viem, ze okrem sebaovladania mas problem aj s chapajim pisaneho textu, tak osobitne pre teba jednoduchsie. Nikde som nepisal, ze predmety padaju ale prave to, ze k nim staci dobehnut loot a umriet. A ze sa sety brneni valaju po zemi v ds DS, co musis vediet ak si to hral. Musis sa ukludnit inak sa len strapnujes a vrhas zle svetlo na DS komunitu.
  • Kde koncia argumenty prichadzaju trapnosti narodnostami a hlasky o nizkom iq..typicke pre fanatikov, kazdy su urobi nazor sam ;-)
  • Ještě mne napadá pár soubojů které by mohli být problematické, ale jsou "nepovinné" :), pro dohrání. Black Dragon Kalameet - některý jeho výpady jsou tak silný že nejdou vykrýt žádným obyč shieldem (ani Balderem, nebo Black Knightem který mají nejvyšší stabilitu z obyč štítů) ani s maximem staminy (s 40 Endurance), jediný co je vyblokovalo je Greatshield of Artorias :) - ale ten s SL1 těžko někdo unese. Tydle silný výpady se budou muset dodgovat a Kalameet je mrštná mrcha :). Nepříjemnej bude taky Sanctuary guardian, je to taky takovej heavy hitter a útočí v rychlym sledu a potom otec temnoty Manus, pokud bude mít den a bude spamovat Pursuery :).
  • Dark Souls je hra. Je určena hráčům. Věci jako třeba Mass effect jsou telenovely určené pro buny a ženy v domácnosti. Je to hezké když si na trhu každý může najít to svoje.
  • Rhulad
    Ano člověk co odpoví na otázku co je originalní rpg a odpoví Mass Effect je pro mě idi*t na entou a o jeho iq mám opravdu starost. Je velice smutné jak herní scéna za poslední léta zdegenerovala na hlupce bez názoru řídicí se jen hypem. Na daný problém se dívám z patra a jsem jeden z mála, který tu dokáže určit co je originalní jelikož moje znalosti literatury jak fantasy nebo scifi či poezie i znalosti Eddy a dalších jsou opravdu obsáhle.
  • Clovek, co se snazi posuzovat IQ ostatnich, se pri tom vyjadruje stylem "Další ubožák co neví co je originalita. Prostě ten kdo napíše Mass Effect je pro mě infantilní ho*ado bez názoru.".
    Precetl jsem si hodne tvych komentaru a stale si nejsem jist, jestli jsi jen nejaky rozhnevany fanousek nebo troll, co se tu hru snazi vyzdvihovat do nebe, protoze takovych tu byva taky dost.
  • Možná nejde o to vzávat to hned ale vidět , že cesta kupředu tam je .....jen ještě trošššku jinak ... a třeba po sté :DDD
    A takové byly i staré scrollovací automatovky , těžké ale pokořitelné . Divím se že něco takového mohlo prorazit i dneska , když v kdejakém FPS koridoru svítí neonové šipky na podlaze :/
  • Rhulad
    Klidně dalších 300 jelikož tahle hra si to zaslouží. Ti hráči co tu trolují to z 95% nedohráli jelikož píšou lži a já ty lží vždy odhalil. A pokud ti ten šílený Slovák napíše na originální RPG Mass Effect tak já prostě nevím kolik dnešní hráči mají iq a to jsem ještě akceptoval Mass Effect jako RPG, jelikož tahle hra má do rpg zpropadeně daleko
  • Ano ještě zde napiš dalších 150 příspěvku jak je tahle hra úžasná *7* ale vážně takhle fanatická sebranka se jen tak nevidí.
  • Rhulad
    Embery nepadají co lžeš? sety co lžeš to dostaneš pouze u obchodníka za zabití bosse. Takže lžeš a lžeš *3*
  • Malleth
    Mantor: Někdo si tu plete lore s úkolama. Lore je historie toho světa, backgroundy postav, popisy itemů atd.
  • Rhulad
    Víš tady je trollů hodně a je mi to celkem fuk, ale slovenský troll by měl trolovat na východu tam u vás v pralese bez dálnic a neotravovat ne českých webech.
  • Rhulad
    Směšní jsou jenom dnešní hráči a hlavně zdejší komunita. http://www.youtube.com/watch?v=Balq4yCcAJg&feature=c4-overview-vl&list=PL4825DBA198EBE9B9 Tady máš rozbor lore.
  • V tom je prave DS , hrozne nestastne rieseny...nemotivuje ta nijako. Proste dostanes ulohu chod a zazvon na 2 zvony. Bohvie preco by si to mal robit a nesadnut si k ohniku vo Firelink Shrine a cumiet do blba ako tie NPC co tam su.
  • Malleth: ja tu ale nijak neresim kvalitu, proste poukazuju na fakt, ze svet, ze ktereho vychazeji hry + knizky je podstatne rozsahlejsi nez muze byt prezentovan svet ve hre, kde behem cele hry prectete par desitek radek textu.
  • Draken69CZ
    Já to teď zkouším na SL1 a zatím to je lehčí než jsem čekal, ale teprve mě čekají dva zmíněné souboje. S ohněm jde vše lépe *16*
  • Draken69CZ
    Fakt, skvělá zpráva
  • Malleth
    Když je někdo schopnej napsat knížky podle assassins creed...

Ale tohle mi je celkem jedno. Já tyhle škváry nečtu, ale pro lore je důležitý, aby tě hlavně zajímal během hry a motivoval tě k dalšímu postupu.
  • V Anor Londu máš problém s Ornsteinem a Smougem? Ty vždy skolím bez problémů a ještě se tam i několik dní zaseknu abych pomohl v coopu, zato Four Kings mi jednou vypumpovali nervy tak, že komp i s gamepadem letěli málem z okna. U těch se vždycky zakousnu
  • Tahle partička Dark Souls fanboys je vážně směšná, "hardcore hráči" na konzolích - *15* všude byli všechno znají běda tomu kdo bude kritizovat tuhle nesmírně "těžkou" rubačku s velmi originálním příběhem a lore. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit