Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Dark Souls II opět tančí se smrtí
30.6.2013 | Pavel Dobrovský
251 příspěvků
-
Rhulad po vcerajsku viem, ze okrem sebaovladania mas problem aj s chapajim pisaneho textu, tak osobitne pre teba jednoduchsie. Nikde som nepisal, ze predmety padaju ale prave to, ze k nim staci dobehnut loot a umriet. A ze sa sety brneni valaju po zemi v ds DS, co musis vediet ak si to hral. Musis sa ukludnit inak sa len strapnujes a vrhas zle svetlo na DS komunitu.
-
Kde koncia argumenty prichadzaju trapnosti narodnostami a hlasky o nizkom iq..typicke pre fanatikov, kazdy su urobi nazor sam ;-)
-
Ještě mne napadá pár soubojů které by mohli být problematické, ale jsou "nepovinné" :), pro dohrání. Black Dragon Kalameet - některý jeho výpady jsou tak silný že nejdou vykrýt žádným obyč shieldem (ani Balderem, nebo Black Knightem který mají nejvyšší stabilitu z obyč štítů) ani s maximem staminy (s 40 Endurance), jediný co je vyblokovalo je Greatshield of Artorias :) - ale ten s SL1 těžko někdo unese. Tydle silný výpady se budou muset dodgovat a Kalameet je mrštná mrcha :). Nepříjemnej bude taky Sanctuary guardian, je to taky takovej heavy hitter a útočí v rychlym sledu a potom otec temnoty Manus, pokud bude mít den a bude spamovat Pursuery :).
-
Dark Souls je hra. Je určena hráčům. Věci jako třeba Mass effect jsou telenovely určené pro buny a ženy v domácnosti. Je to hezké když si na trhu každý může najít to svoje.
-
Ano člověk co odpoví na otázku co je originalní rpg a odpoví Mass Effect je pro mě idi*t na entou a o jeho iq mám opravdu starost. Je velice smutné jak herní scéna za poslední léta zdegenerovala na hlupce bez názoru řídicí se jen hypem. Na daný problém se dívám z patra a jsem jeden z mála, který tu dokáže určit co je originalní jelikož moje znalosti literatury jak fantasy nebo scifi či poezie i znalosti Eddy a dalších jsou opravdu obsáhle.
-
Clovek, co se snazi posuzovat IQ ostatnich, se pri tom vyjadruje stylem "Další ubožák co neví co je originalita. Prostě ten kdo napíše Mass Effect je pro mě infantilní ho*ado bez názoru.".
Precetl jsem si hodne tvych komentaru a stale si nejsem jist, jestli jsi jen nejaky rozhnevany fanousek nebo troll, co se tu hru snazi vyzdvihovat do nebe, protoze takovych tu byva taky dost. -
Možná nejde o to vzávat to hned ale vidět , že cesta kupředu tam je .....jen ještě trošššku jinak ... a třeba po sté :DDD
A takové byly i staré scrollovací automatovky , těžké ale pokořitelné . Divím se že něco takového mohlo prorazit i dneska , když v kdejakém FPS koridoru svítí neonové šipky na podlaze :/ -
Klidně dalších 300 jelikož tahle hra si to zaslouží. Ti hráči co tu trolují to z 95% nedohráli jelikož píšou lži a já ty lží vždy odhalil. A pokud ti ten šílený Slovák napíše na originální RPG Mass Effect tak já prostě nevím kolik dnešní hráči mají iq a to jsem ještě akceptoval Mass Effect jako RPG, jelikož tahle hra má do rpg zpropadeně daleko
-
Ano ještě zde napiš dalších 150 příspěvku jak je tahle hra úžasná *7* ale vážně takhle fanatická sebranka se jen tak nevidí.
-
Embery nepadají co lžeš? sety co lžeš to dostaneš pouze u obchodníka za zabití bosse. Takže lžeš a lžeš *3*
-
Mantor: Někdo si tu plete lore s úkolama. Lore je historie toho světa, backgroundy postav, popisy itemů atd.
-
Víš tady je trollů hodně a je mi to celkem fuk, ale slovenský troll by měl trolovat na východu tam u vás v pralese bez dálnic a neotravovat ne českých webech.
-
Směšní jsou jenom dnešní hráči a hlavně zdejší komunita. http://www.youtube.com/watch?v=Balq4yCcAJg&feature=c4-overview-vl&list=PL4825DBA198EBE9B9 Tady máš rozbor lore.
-
V tom je prave DS , hrozne nestastne rieseny...nemotivuje ta nijako. Proste dostanes ulohu chod a zazvon na 2 zvony. Bohvie preco by si to mal robit a nesadnut si k ohniku vo Firelink Shrine a cumiet do blba ako tie NPC co tam su.
-
Malleth: ja tu ale nijak neresim kvalitu, proste poukazuju na fakt, ze svet, ze ktereho vychazeji hry + knizky je podstatne rozsahlejsi nez muze byt prezentovan svet ve hre, kde behem cele hry prectete par desitek radek textu.
-
Já to teď zkouším na SL1 a zatím to je lehčí než jsem čekal, ale teprve mě čekají dva zmíněné souboje. S ohněm jde vše lépe *16*
-
Fakt, skvělá zpráva
-
Když je někdo schopnej napsat knížky podle assassins creed...
Ale tohle mi je celkem jedno. Já tyhle škváry nečtu, ale pro lore je důležitý, aby tě hlavně zajímal během hry a motivoval tě k dalšímu postupu. -
V Anor Londu máš problém s Ornsteinem a Smougem? Ty vždy skolím bez problémů a ještě se tam i několik dní zaseknu abych pomohl v coopu, zato Four Kings mi jednou vypumpovali nervy tak, že komp i s gamepadem letěli málem z okna. U těch se vždycky zakousnu
-
Tahle partička Dark Souls fanboys je vážně směšná, "hardcore hráči" na konzolích - *15* všude byli všechno znají běda tomu kdo bude kritizovat tuhle nesmírně "těžkou" rubačku s velmi originálním příběhem a lore. *1*