Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    Tak za prvé DMC má odehraný od prvního až po současný. Za druhé nikdo tu netrdí, že je Dark Souls nejtěžší hrou historie. Za třetí když lore a celý svět pokradeš ze všech univers tak to není lore, ale jen guláš *3*
  • TheGGG
    Jaké ostatní hry? Většinou (dragon age, mass effect, skyrim) jen tisíckrát opakovaná klišé, rádoby fantasy názvy a miliony informací o ničem.
  • TheGGG
    Konec diskuze s tebou. Neznám RPG (snad z vyjimkou Witchera) které by bylo lepší než dark souls. Chápu že člověk co si myslí že je Máš deffekt propracovaná hra bude slintat i nad skyršitem a skutečnou podstatu dark souls nepochopí, ale ztrácet čas s ním nehodlám.
  • Když se tak koukám na dark souls wiki a na mass effect wiki, pořád mi přijde, že na ME wiki je informací o univerzu více. Tudíž nevím o jaké obsáhlosti lore tu mluvíš. A taky nerozumím na kterou vadžajnu zrovnávat příběhovou střílečku s RPG prvky a HC RPG rubačku. Hošánek prošel Dark souls tak je snad oprávněn nakydat na hlavu všem ostatním hrám protože teď je hardcore player. Tam projeď na nejvyší obtížnosti DMC3 nebo Ninja Gaiden a celej Dark souls bude jen procházka růžovou zahradou.
  • Rhulad
    No otázku jaký je originálnější RPG jsi zmínil TES :D a Witcher :DD to jsou obě tisíci variace na high fantasy a Mass Effect což není rpg, ale tps a ještě pokradli všechno co mohli a lore v podstatě nemají. Jejich lore : našli warp skok a našli mimíky to je tak asi vše z lore ala ME. Takže nevím slovenský trápačku neřekl jsi vůbec nic.
  • Díky za odpovědi, asi do nich půjdu, přece jen, naživu je můžu nechat v NG+.
  • Malleth
    Z Duše Priscilly je taky skvělá kosa. Navíc samotnej ten souboj stojí za to. Jeden z nejlepších.
    Za zabití Gwyndolina dostaneě skvělej miracle a z jeho duše si můžeš udělat special luk nebo catalyst.
  • God-of-War
    Dej si pár facek.
  • Rhulad
    z obou je achiev .) no a z dračí dcérky padá dobrá dýka.
  • Ahoj trochu offtopic, ale zrovna jsem před soubojem s Lord of Cinder a z bossů mi chybí Dark sun Gwyndolin a Crossbreed Priscilla a chci se zeptat má cenu tyhle dva zabít, tedy stojí předměty co z nich lze získat za to, protože vzhledem k tomu co jsem pochopil o těch dvou bych je radši nechal být, obzvlášť Priscillu, té je mi spíše líto.
  • Stale rovnaky problem, nevies citat....kde som napisal, ze ME je originalnejsi? Pisal dom, ze ho bolo narocnejsie vytvorit, pretoze obsahuje konzistentnejsie prvky ako DS. K tvojej trapnosti mimo topic netreba dodavat nic.
  • A já hraju Diablo na volantu.
  • V tom pripade jsi asi nikdy nedohral ty ostatni hry a necetl k nim nic extra :) Porad me v tom i utvrzuje tvoje fotka Justine Biebera, do ikony by si ho dal fakt jedine troll :D
  • Rhulad
    Ano jelikož ty jsi mi nedal odpověd na nic. Pokud si myslíš, že svět Mass Effectu je originálnější než v Dark Souls tak jsi trol nebo *****. A ty dálnice? to je čistá pravda.
  • Ve starych hrach byl taky doporuceny Joystick, ale dalo se to obstojne hrat i na klavesnici :) Takze to, ze nekdo chce ovladani jinym (standardnim PC) zpusobem, neomlouva vyvojare.
  • Rhulad
    Kam k nim stačí doběhnout? vůbec ti nerozumím.. říkám píšeš jak h*vado bez diakritiky a ještě slovensky tak jak se v tom mám do pr*ele vyznat
  • Zaklínače miluji, dohrál jsem nejednou obě hry, přečetl všechny knihy a nemůžu se dočkat hry třetí. Ale přesto s tebou nemohu souhlasit. Dark souls má opravdu jeden z nejlepších a nejoriginálněji podaných příběhů, v herní branži vůbec. Vyvolat tak silné emoce v hráčích bez jediné cutscény (nepočítaje mini cutscény před bossáky) je dle mého názoru mistrovství. A prostor, který nechali vývojáři k hráčově fantazii je také úžasný. (Proč Artorias nemůže používat svou levou ruku? Zranil si jí při souboji s Manusem? Pokřivila ji propast? ...)
  • A to vse na PC
  • Ja sem dohral Dark Souls i Skyrim heč *12*
  • ..embery

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit