Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Dark Souls II opět tančí se smrtí
30.6.2013 | Pavel Dobrovský
251 příspěvků
-
Pro vlastniky Playstation "+" je dokonce ke stazeni zdarma.
-
co jinyho taky byt, ostatni frakce nemaji zadne "vyznamne" vyhody,
holt nekdo farmari potkany a nekdo ne -
Skoda ze nevyjde i Xbox One verze *13* Puvodne to vypadalo ze bude.
-
jj, tenhle systém je daleko lepší než standartní checkpointy nebo libovolný ukládání. Udržuje napětí, člověk může zároveň hru kdykoli vypnout, nemusí čekat než se dostane k bonfiru aby se mu hra uložila a po smrti nepřijde o veškerej progress. Díky tomu že bonfiry fungujou na úrovni herního světa a ne programu.
-
Dark Souls je několikrát těžší než Demon Souls panejo ... to snad nemyslíš vážně. Demon Souls má možno lepší atmosféru jinak je ve všech směrech +- stejné jako Dark Souls, ale rozhodně je lehčí!!!
-
Ne ne nemá chechpointy... ale v každé lokaci jsou 1-3 bonfires, spousta je jich aj skrytých a tenhle system prohlubuje hraní. Pocity když nemáš flask a modlíš se o další bonfires - to jsou nezapomenutelné momenty.
-
kazdemu sadne nieco ine, mne to nesedi, checkpointy mozu byt ok, ked su rozmiestnene rozumne, ja som si nevsimol ze by si DS mal checkpointy, ked ano tak moja chyba
-
Nie hram claymore build bez kuziel a na ferovku lvl 99 sunlight covenant. Ale Dark Souls som presiel na leveli 1. cele, takze i nepatrna zmena k lahsiemu ma desi....inak uz i Dark Souls je lahsie ako Demon Souls...
-
Libovolné ukládání pozice naprosto ničí herní zážitek. Jsem rád když to nejde a místo toho je systém checkpointu.
-
Já to mám třeba právě naopak, štve mě, že bosse prostě nemůžu rozsekat, serou mě gimicky typu: sekni 10x do zeleně svítícího místa aby boss padl na zem, nebo: bosse nemůžeš zranit jinak, než při použití děl/katapultů/whatever (Dragon god z Demon's Souls).
-
Agonia tejto hry nespociva v tom ze je tazka, ale v tom ze si nevies hru ulozit tam kde chces, a mozes 100x opakovat to same kolo, neviem ako toto moze niekoho bavit, myslim opakovat viackrat to same zabit tu samu potvoru ci ich mnozne cislo, asi tych ludi je dostatok, bol som aj ja taky, ved si pametam AvP a boli to nevry ale bavilo to, asi ako som bol starsi a starsi tak ma to preslo ta radost opakovania toho isteho po nejakej chybe. Trufam si povedat, ze mnoho hier by bolo rovnako tazkych keby neslo v nich ukladat pozicia iba na vyhradenych miestach.
-
Pokud vim, stále je ke stažení pro PS+
-
Ono to ještě nevyšlo a ty jsi to už dohrál, borec :D
-
Tohle je RPG. Podobné gimiky způsoby na zabití bossů hledej v jiných žánrech, kde se vždy najdou. V RPG hrách se bos vždycky "umlátí", o to přeci jde.
-
Jako čestný Darkwraith (nebo spíš zlovolný) Darkwraith doufám, že ve II bude opět DW coventant nebo něco na ten způsob. *1*
-
Těším se moc a rozruch okolo Lifegemů absolutně nechápu. Za 1. neléčí instantně, takže vás to ve smrtících situacích nezachrání a za 2. nemůžete vědět, jak lehce budou k dostání. Jinak nynější direktor sám řekl, že byl šokován obavami EU a NA hráčů z přílišných změn. Prý to bude pořád starý dobrý Dark Souls a je nutné nezapomínat, že vývojáří mají stále ještě tři čtvrtě roku na dokončení celé hry.
-
Já to dohrál jen jednou, takže nevím.
Ale netvrdím, že stačí sekat. Jasně je potřeba načasovaní atd. Ale čistě logicky bych to rád viděl jinak. Například, takto velký prase bych rubal na několik fází a kdyby v každé byla obtížná cesta jak dosáhnou požadované taktiky (za předpokladu, že na ní hráč přišel), pak by to taky přece bylo obtížné a měl by si najedou obavy z velké potvory. Protože normálně zabít nejde. -
Pfff, popis vyčerpávající, ale nerozumím každému druhému slovu. *9*
-
Konkurenci? Pche XD The Lords of the Fallen bude vždycky ta druhá. Já se moc těším a věřím, že poslechnou komunitu a trochu přiostří. Já osobně bych tu teleportaci hned na začátku a ni nepoužíval a raději se procházel, sbíral duše a zkušenosti. Ještě si sehnat PS3 a Demon's Souls aby to čekání lépe utíkalo :)
-
Jasně, ale tyhle itemy jsou spíš special. Nepadaj běžně z nepřátel a prodávaj se za hodně duší. Miracly se stejně jako estusy restorujou na bonfiru, takže je to v podstatě to samý.
Jde hlavně o to že se tu healing itemy nedaj farmit (když nepočítám humanitu, která taky healuje) a díky tomu je PVP hratelnější a celkově je hra líp vybalancovaná než Demons Souls.