Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Zaklínač 3 se prosekal na vrchol výstavy
14.6.2013 | Miloš Bohoněk
384 příspěvků
-
Heya. Skoda ze CD project misto Zaklinače 3 nevytvori nejakou poradnou rpg hru bez Geralta. Pro me osobne je proste Geralt hrozne marnej hrdina. ALe nebijte me za to, proste se s nim nedokazu nejak szit. Ve dvojce mne hrozne chybela moznost vytvorit si svyho avatara, jinak to byla paradni hra! Az na toho geralta :D
-
-
Enom teda maličký detajl, že bez Geralta by příběh/svět/půlka postav a šecky ty jemné aj né až tak jemné narážky dělaly prd smysl, že jo...
-
-
Svět Zaklínače je dost bohatej i bez toho, aby hráč musel hrát za Geralta nebo jinou známou postavu z knih. Hlavně mi taky nesedí, v knížce super, ale že bych za něj musel hrát to ne. Ta postava má pevně danej charakter a v RPG je podle mého výhoda udělat si vlastní.
-
-
Cyberpunk
-
-
Shadowrun *14*
-
-
-
Chtěl bych aby svět byl hodně živý a plný náhodně generovaných událostí... Třeba že jdete v noci lesem, kolem létají spousty světlušek a víl. Cestu dobře znáte protože jste tou pěšinou už párkrát šly. Jenže tentokrát uvidíte, jak se do měsícem ozářené lesní tůně vydala dovádět skupinka dryád a na břehu kolem nich tancují bludičky. Prostě bych chtěl aby ten fantasy svět skutečně ožil a ne aby to bylo jen pár vesnic s rozlehlou přírodou kolem, která je ale plná pouze monster...
-
-
Jednoznačně tam musí být kvalitní interaktivní nevěstinec. Jinak zaklínač nebude zaklínačem.
-
-
+ Skvělé kecy.
Jak v tom pěstním souboji byl borec a ten údajně udržel na péru kýbl s vodou, nebo tak nějak. Navíc měl skvělé jméno *1* -
Vzhľadom na to,že tam má byť Novigrad s Oxenfurtom, o nevestince by nemala byť núdza.
-
to rozhodne *1*
-
-
zapomnel jsi na jednorozce a poniky co tam budou pobihat po ceste
-
-
no jednorožci se v knize zrovna objevili, takže proč ne :D
-
http://static.comicvine.com/uploads/original/13/134509/2781020-tumblr_mdz3c09QsO1qg898o.jpg
-
-
-
Těším se! Článek velmi dobře napsán! Doufám, že moje i5, 4gb, gtx 470 rozjede na plné detaily bez nějakého extrémního vyhlazování a případných specialit :)
-
-
To můžeš zapomenout :).
-
Taky plánuji koupit něco s větším výkonem, myslím že se to jmenuje PS4 a ty vaše drahý komply strčí do kapsy + zbyde mě hromada peněz.
Možná by i přes ten hate nebylo od věci koupit si po PS4 i Xone, přece jen budu mít na rozdíl od Vás pořád v kapse dost peněz. -
-
Možná budeš mít více peněz možná ne.
-
Tak 10k určitě ušetříš když koupíš konzoli.
Zase prostě na PC to bude vypadat lépe a také se tam dá dělat lépe více věci.
Když ale koupíš PC v ceně konzole: http://www.pcgamer.com/2013/02/21/pc-gamer-vs-playstation-4-theres-only-ever-going-to-be-one-winner-right/
Tak si zahraješ na menší nastavení v pohodě a věřím, že to bude vypadat stejně jako na konzoli. Viz předchozí generace.
Jestliže pak nebudou zásadně vylepšovat PC verze her, tak to vydrží taky dlouho. To je problém, protože to často upraví tak, že na Low to je má věci navíc, které žerou výkon anebo to není tak dobře vyladěné jak by mělo. Taky nevím jak DX 11 efekty podporují nové konzole? -
-
Myslím,že hry budou dělat z 90 procent na hardware ps4 a xone.Takže kdo bude mít nějaký slušnější pc (15000-20000kc) vydrží mu +- 4-5 let.Pak jen postupně vypínat vyhlazování,detaily,atd.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=mVcx_qnevEk Jinak já přece nepsal,že průměrné herní pc vydrží stejně jako konzole.Odečetl bych tak 2-3 roky.
-
Ano vypínat a na ps4 nebudu vypínat nic, jen ten pocit že musím něco snižovat je šílený
-
-
Zas tak starý kompl to není tak nekecej, plus konzole jsou 6-7 let starý to se o tvých součástkách říct nedá. Kdyby sis před 6-7 lety postavil kompl za 50 000,- stejně bys na něm crysis nerozjel.
PS: hrals crysis na konzoli? jinak nemluv o kvalitě -
Ano ty nemusíš vypínat nic,protože ti to všechno vypnou při vývoji hry,aby to šlapalo plynule.Nedávno sem hrál crysis 3 na střední detaily bez AA,..(3,3 duo,8ddr2,ati 6850 což je taky celkem stařešina) a vypadalo to tutově líp než na konzolích,kde to prostě musely všechno maximálně osekat.
-
-
-
Ne ne a ne, nevím jestli se z tvé strany jedná o cílenou lež, či jsi prostě majitel obchodu s PC komponenty, ale obávám se že tě musím opět opravit.
1. PC v ceně konzole je absolutní nesmysl, kdo myslí že stačí koupit do PC stejně RAM kolik má konzole a tím automaticky dosáhne stejného výkonu je blázen.
2. PC na low s nestabilním framerate na pidi monitoru, nebo stabilních 30 u některých titulů i 60FPS na velké televizi? Nemluvě o tom že hra na next gen konzoli rozhodně nebude vypadat o moc hůř než hra na PC s nastavením detailů na druhé nejvyšší.
3. Na konzolích je tuna exklusivit které na pc nejsou. Ano i PC má své exklusivity, ale dost pochybuji že si na PC za 10 000,- zahraji novou ARMU nebo TW.
Já mám PC sice solidní, ale poslední TW s blood pack DLC mi na vyšší detaily jel tak na 30FPS a nová ARMA (hrál jsem alpha verzi) na vyšší detaily na 20FPS (zkoušel jsem jen bitvy v editoru). Díky, ale radši než upravovat PC koupím PS4 oželím pár PC exklusivit a užiju si hromadu zábavy bez obav z tuny problémů atd. Mé PC je necelé 4 roky staré, stálo mě přes 30 000 a dnes už to není žádná sláva. Některé nové hry si dává stabilně na max a jiné musím hrát pomalu na střední, nebo nižší.
Kupovat herní PC dnes prostě nemá cenu. -
-
To ze mas v PC tech 8 gb ram a k tomu aspon 1 gb grafickou kartu ti dnes vpodstate garantuje, ze mas celou scenu a nejblizsi okoli z te hry bud v RAMce nebo uz v pameti grafarny. Takze ano, sice spolecna architektura konzoli to malinko zrychli (a opravdu si nemysli ze je to tak moc), ale skutecna prevaha konzoli je v unifikovanem HW a SW.
To ze ma PC nestabilni framerate a pidi monitor oproti konzoli ti rekl kdo ? Spodarovi skritci ? Pokud nezapinas vertikalni synchronizaci nebo nemas jinak omezeny framerate, tak se bude stejne pohybovat v radech klidne desitek fps, podle sceny kterou to vykresluje a to jak na pc tak i na konzoli. Nehlede na to ze spousta titulu na tech konzolich taky neslo buh vi jak dobre a stale plynule, jak se spousta konzolovych hracu tvari. Viz napr Crysis nebo soustavne snizeni FPS u Skyrimu na PS3.
Dale to, ze konzole vyuziva TV a ne monitor je jen berlicka. Sice mas vetsi obraz, ale mas ho ani ne v polovicnim rozliseni. Samozrejme ze to nevadi kdyz sedis dal, ale to nemeni nic na tom, ze je samotny obraz v horsi kvalite. To same pak samozrejme jde udela i u PC.
Jo a je sice fakt ze PC ti vyjde draz, ale zase na tom muzes delat spoustu veci o kteych si muzes na konzolich nechat jen zdat. Napr. na PC pouzivam spoustu programu k uceni, jako treba matlab, maple, netbeans nebo se obcas musi naprgramovat neco ve vhdlku. Nemluve o tom, ze na PC musim potrebuju otevrit spoustu ruznych dokumentu s vselijakymi formaty. A pokud se bavime jen o hrach, tak napr. serii Elder Scrolls si nedovedu predstavit bez modu, proste v zakladu je ta hra dost prumerna a ne moc zabavna.
Jo a jen tak na zaver, proc i kdyz obe dnesni a nejspis i pristi konzle maji usb port, ale nejsou schopne zahrnout jednoduchy ovladac k pripojeni klavesnice a mysi ? Precijen maj i internetovy prohlizec a moc nechapu ten napad to nejak smolit prez gamepad. -
-
Nebudeš, tvoje pc za 15 000,- nerozjede za 5 let nic, já si budu dál hrát v klidu na konzoly. Hry pro konzole nestojí dvakrát tolik a nepřicházejí později než ty pro PC, to je opravdu hloupá lež kterou bych čekal tak od pleskoslava. Jinak vše ostatní jen opakuješ
-
Ja ti nevim, ale za 10k se da uz postavit celkem pekne PC a celkem srovnatelne s cenou te konzole. Navic v dobe kdy ta konzole vyjde, bude to PC jeste mnohem levnejsi. Nemluve o tom, ze na PC jsou hry bezne 2x levnejsi nez na konzole a i slevy na ne prichazeji driv a ve vetsim rozsahu. A jestli si koupis levne PC za tech tvych udavanych 5000 a k tomu konzoli za dalsich 10000, to uz si radsi koupim PC za 15000 a budu na tom jeste lepe.
O tom ze konzole maji problem s crysis jsem se docetl ve clancich nekterych zahranicnich webech (to snad i tady nekde v diskuzi) a to prosim nejen crysis, ale i dalsi hry, predevsim ty novejsi. Nerekl jsem ani slovo o tom, ze se tam soustavne snizuje fps, ale bylo to myslo tak, ze v nekterych situacich se to zasekava. Proto tedy neplati tech stalych 30(60) fps u konzole. -
1. PS3 problém se skyrimem prý vyřešil patch
2. Ty programy otevřu i na PC za 5 000,- pak si koupím PS4 a stále podstatně ušetřím
3. Jak tu někdo psal že jsou hry na konzole dražší, stačí mít Playstation plus a hrajete skoro za nic.
4. Proč jsem psal že hry na PC běží na 20FPS? Samozřejmě na výkonném PC NE, ale PC v ceně konzole nabídne podstatně horší zážitek než ona konzole. Nemluvě o tom že připojení k nějaké velké telce tovýkon pc ještě zhorší.
5. Kdo ti řekl o soustavném snižování FPS u Crysis simtě? *7*
6. K PS3 se klávesnice prodává.
-
-
-
-
-
ja planuju koupit neco s vetsim vykonem koncem roku, zatim pocitam s grafikou geforce 660ti, snad bude stacit aspon na vysoky detaily, ale musim na to nejdriv nasetrit, az je mi lito za ten comp davat tolik penez, ale zaklinac 3 je u me nutnosti a na nb uz to nedam
-
-
Hlavně starý HW kupodivu dobře prodáš.
"blbé" Q9400 se prodává za tisíce to samé další hodně stará 4 jádra.
Kupodivu jsem viděl i GTX 260 (ta poslední verze) prodat za tisíc a něco. -
-
to je problem, protoze NB prodavat nechci, stejne by ho uz nikdo v tomhle stavu nekoupil, takze musim sehnat brigadu a vydelat 18 500 jen na bednu s vnitrnostma a to v moji lokalite neni snadnej ukol i s brigadou, uvidime jak to dopadne, setrim jak se da, aby mi to aspon nakej ten rok vydrzelo
-
-
Aha, ty máš NB.
Tak snad to dopadne. Možná bych zkusil něco přes prověřené prodavače na aukcích. Budeš to mít v celku o tisíce levnější ale bez záruky. Takto jsem koupil kartu. -
-
ja kupuju radsi pres overeny obchody, i kdyz jsou drazsi, mozna ale udelam vyjimku, protoze tolik penez jen za bednu je opravdu dost. jenze na druhou stranu jako vysokoskolak by se mi spis hodil novej NB, jenze za tu cenu budu rad za NB, kterej rozbehne zaklinace na stredni detaily. holt musi tenhle NB vydrzet jeste nakej patek i kdyz se doslova rozpada
-
-
-
-
-
Zvětšim RAM;)A podle mě na normal pojede v pohodě, ale vyšší už podle mě ne. Je to lepší a náročnější engine než u 2. dílu a jak psal kolega, karta už je poněkud staršího data.
-
To bych neřekl :) Tedy na max jak píšeš v HD.
Přece jen je to 2 generace stará karta i když skoro TOP v dané generaci.
Ale zase věřím, že i po snížení to bude vypadá skvěle a určitě lépe jak na konzoli.
Btw na aukcích máš karta 6XX za dobré ceny. Osobně bych tu 470 prodal a koupil 6XX případně počkat na lepší co bude. -
-
Jak jsem už naznačil, nebudu oprašovat veterána, ale z největší pravděpodobností koupím za rok novej PC. Hlavně samo kvůli W3.
-
Žere jak prase, ale je poměrně výkonná a nadčasová. Je ale pravdou, že za měsíc jí budou tři roky jak celému kompu tak... no konzoli určitě kupovat nebudu :D
-
-
Tak CPU je skvělé. 4 jádra a dobře se taktuje. Nejvíce si pomůžeš vždy GPU.
Jak moc se můžeš podívat třeba sem.
http://www.tomshardware.com/charts/graphics-cards,1.html
-
-
-
Máme odsud natočených pár zaklínačských rozhovorů (under construction!) a v jednom producent zmiňuje, že už teď jsou PC výkonnější, než next-gen konzole, a že nejlépe bude Zaklínač 3 vypadat na PC. Z čehož lze tak nějak usuzovat, že grafika v top kvalitě bude pěkně žravá. Plus otevřený svět, ale extra RAMky dnes naštěstí moc nestojí. :-)
-
-
Něco podobného jsem psal v jiné diskuzi :).
-
To je dobře.
Pak hra na pořádném PC bude vypadat skvělé a HW využije ale i po snížení to bude určitě vypadat skvěle. Viz. Zaklínač 2 který taky na max využil HW dost ale po rozumném nastavení vypadal pořád velice k světu.
-
-
No já si asi budu muset potunit PC :) Protože 9800GTx je trocha už z mody :D
-
-
Todle se bude na ps4 hrát parádně
-
-
Byl zajímavý obrázek. Srovnávala se tam kvalita PS4, která ještě ani nevyšla a kvalita CRYSIS 3 grafiky na PC. Crysis 3 na PC má už teď o moc lepší grafiku než PS4. Takže myslím, že Witchera 3 nebudeme hrát s 20 FPS chytráku.
-
-
Haha, jak můžeš srovnávat grafiku crysis 3 s čímkoliv na PS4 když crysis 3 ani na PS4 nevyšel? Toto je skutečná ukázka lidské hloupost, navíc pokud bys také příspěvky četl a jen na ně nereagoval věděl bys že PC které je třeba i dvakrát dražší než konzole nemá šanci dosáhnout jejího výkonu.
-
-
Tak například xone bude mít grafiku výkonově na radeonu 7790,která stojí 3-4 tisíce.PS4 na to bude v podstatě identicky.Tudíž měřit konzole třeba s i5,8gb a 660-670 ti je zcela mimo mísu.Jinak myslím,že na konzolích budou hry vypadat úžasně,ale to už záleží na vývojářích jak se s tím hardwarem poperou.
-
-
Jen ta grafika stojí skoro co celá konzole, jistě super drahé pc konzoly překoná a kdo na to má ať si utrácí. Já si prostě myslím že v dnešní době člověku s průměrným platem stačí starší 4 roky staré pc za 30 000,-, 3 konzole a nějaká ta 42 palcová telka. Kdo je tak bohatý aby si mohl kupovat grafiky za 10 000 ať si klidně je klidně kupuje. Já budu mít skoro stejný zážitek za nižší cenu + tuny exklusivit.
-
-
"věděl bys že PC které je třeba i dvakrát dražší než konzole nemá šanci dosáhnout jejího výkonu" Je úplně jedno jestli tam bude 660 za 4500 nebo 670 za 8000,prostě do toho dvojnásobku se to vejde a ten výkon bude rozhodně větší,tak prosím tě přestaň blábolit.
-
Zjisti prosímtě kolik stojí 670 a pak něco hudruj. *6*
-
Kde si vzal 10000 za grafiku?Radeon 7790 3500+-, GTX 660 4500+- .
-
-
-
-
-
Za co mínusi *5* *5* Je snad nějaké pravidlo že se witcher 3 může hrát jen na PC? Stejně to tady většina z vás pcčkářů bude hrát na low s 20FPS, kdežto na konzolích to bude běžet stabilně na 30 nebo možná na 60FPS se super námr*ovou grafikou. Ti co mají nový kompl. budou hrát na PC, ale já i když mám PC dost dobré radši půjdu na jisto a koupím konzolovou verzi. *5* *5*
-
-
Možná proto, co jsi napsal hlupáku? Pc už mám teď výkonější než konzole, které ještě ani nevyšli a to plánuji novou grafiku. Tak se vzpamatuj, za ty prachy, co budou stát konzole, tak máš srovnatelné výkonné pc. To, že ty jsi trolí diletant s IQ gumového medvídka a stále to nechápeš, to je věc druhá.
-
-
Ne to ty jsi pouze arogantní hlupák, který má nějaký komplex z dětství (možná šikana, ale kdo by se tvým spolužákům divil *5*). Myslíš že ti ta tvá super grafika na 100% zajistí stabilní FPS? Asi těžko kámo, za chvíli můžeš kupovat jinou, nemluvě o tom že za ní dáš víc peněz než za celou konzoli. Witchera 3 budu hrát pěkně u velký telky a nebudu se krčit před malým monitorem (mno jistě, pokud má někdo dost peněz aby si mohl koupit PC které mu umožní hrát next gen hry na velké televizi ve vysokém rozlišení, směle do toho). Já si radši než kompl za 30 000,- pořídím konzoly za deset a budu na ní bez obav hrát několik dalších let. Nemluvě o tom že srovnávat výkon PC s výkonem konzole je hloupé a dokazuje to tvoji neznalost.
-
-
není to hlupák, je to nácek kt. sam šikanoval jine vsadim se
-
-
Ani bych se nedivil. Zřejmě rádoby silák co chodí v těsným tričku a v jednom kuse napíná svaly. Sem tam někoho drsně setře a hned je ve sví grupě za frajera. Zde mu to ale nikdo tolerovat nebude.
+ nevím, ale podle mého by si měl pleskoslav radši místo toho urážení přečíst nějakou knihu, něco mi říká že jeho slovní zásoba je dosti chabá. -
tyhle lidi byvaji v jadru zbabelci, jinak veskomrd nosí u sebe zbran a jednou ji uz na nekoho vytahl, chlubil se tim jednou na foru. z toho je jasne videt co to je za dementa
-
Musím s tebou pro jednou souhlasit, (ano taky mě to děsí) myslím že veska. byl spíš v dětství za kruťáka. Něco jako, "naval svačinu jinak ti promáchám hlavu v záchodě" Nějak mu to zůstalo i v dospělosti. Upřimně, nosím u sebe pár vostrých věciček, ale Vesku bych večer stejně potkat nechtěl.
-
-
proc myslis, ze se PC hraci krci pred malym monitorem? ja tu mam treba 30" a pak jeste 24" jako sekundarni monitor, dneska fakt uz nikdo nehraje na 15"
-
-
ps nechapu proc ti dela problem uverit ze ma nekdo doma vykonne PC i konzoli, kazdy nemusi byt takovy socialni chudacek jako ty *1*
-
jak to ze nesouvisi? bez telky si nezahrajes, a s novou generaci konzoli to chce novou generaci 3D televizi, abys je vyuzil naplno, prece nebudes hrat PS4 hry na stare Tesle z roku 80
-
Ano jistě a teď tu o červené karkulce které nevadily DRM ochrany. *6*
Hraj si klidně na komplu za 5 000,- sestaveným od pleskoslava a v rozlišení 845161x145646 mě to je celkem fuk. Jen to nepiš nikde jinde než na svůj blogísek, tam ti to možná i uvěří.
Jinak i kdyby to byla pravda, pořád je hloupost započítávat nákup samotné TV. Tu člověk koupí, protože je divný když ti stěnu pokoje nekryje velká černá placka, to se samotným hraním na konzoly nesouvisí. -
no muj posledni komp stal neco pres 20k, coz je o dost min nez kolik jsem dal za PS3 a Full HD plazmu, hraju v rozliseni 2560x1600 vsechno plynule, jen musim obcas trochu stahnout AA. Parim na PS3 z gauce i u velkeho monitoru z pohodlneho kresla u PC a nemuzu rict ze by to bylo horsi, nebo snad min pohodlne
-
Nekrčí, jen když chceš hrát před velkým potřebuješ drahý kompl, (jen mi prosím tě nezačni říkat jak hraješ nejnovější hry v 1920x1080 na Max detaily na komplu IBM z roku 1980 ((nebo tak nějak)) a jede ti to skoro plynule, podobný pohádky slýchávám od zoufalců pořád a je to k smíchu) proč utrácet když mohu dostat stejnou kvalitu nákupem next gen konzole a ještě pořádně ušetřit. + TV má přece jen o dost víc jak 30 palců
-
-
Jo ty tvoje retardované pohádky známe....Proboha bav se s Joe, ten je na +- stejné mentální úrovni a můžeš ho oblbovat svými "znalostmi". A mimochodem za 30000 budeš mít takové pc, že možná tak příští generace konzolí je dožene.....A co je hloupé na srovnávání? Chápu, budeš obhajovat konzole i kdyby přinesly absolutní hovvno....
-
-
ja nechápu proč v každem prispevku musíš napadat nekoho iq
-
Hahaha tos pobavil, jestli čekáš že ti kompl za 30 000,- k něčemu bude za 6-7 let žiješ ve světě pohádek s barevnými jednorožci. Konzole jsou 6-7let staré, kompl z té doby (ať byl tehdá sebelepší) si dnes ani neškrtne a současná generace konzolí ho v pohodě zaválcuje.
PS: nevím co dělá tvůj kamarád Joe, ale zřejmě šíří své bludy někde jinde, ono když jste vy dva na jednom webu, hrozí totální kolaps. *6* *6*
-
-
-
Chlapi, nechci nic říkat, ale uberte trochu PC fanboyství.
Chci vás vidět, jak složíte PC za 8 tisíc tak, aby na něm běžel The Witcher 3 nebo třeba Dragon Age 3 tak, aby vypadal jako na PS4.
Pár faktů:
Witchera 1 jsem si užil na PC.
Witchera 2 jsem si užil na PC už trochu méně, protože jsem musel o něco osekat detaily.
Witchera 3 si užiju na PS4, protože PS3 je mi už dlouhou dobu zdrojem zábavy a abych měl takové PC, jaké bych si představoval, určitě bych utratil mnohem (MNOHEM) víc, než těch 399€, co dám za PS4. -
-
A ty si myslíš, že u nás bude konzole stát 8000?:-D Bože, počítej tak 10000 minimálně. A za to si pc srovnatelné s konzollí postavíš. S tím rozdílem, že to pc bude nesrovnatelně výhodnější z pozice víceúčelnosti.
-
-
Veskoslav: Vidíš co jsi provedl? Ty si toho trolla tak přežral že z toho bude žít ještě do přespříští zimy. *1*
-
Já končím s tebou, o PC nic nevíš a jsi pouhý demagog, uvidí se za 5 let kdo bude mít lepší zážitek z hraní já se svým stále stejně kvalitním PS4 nebo ty a tvůj uber kompl *3*
Jinak procesory od AMD jsou lamky.
PS: Vážně věříš že si na tomhle zahraješ Witchera 3, ARMU 3 nebo nové TW se stabilními 60FPS a alespoň středním nastavením grafiky? -
Celkem shitt? Proboha fakt jsi jenom dokázal, že jsi naprostý debil....Tímto s tebou končím....
-
I když pominu fakt že tato sestava je celkem šit, a že tvé ceny jsou nějak podezřele ořezané, stejně se to nedokáže vyrovnat konzoli *3* .
ARMU 2 nebo 3 ani poslední TW si na tom pořádně nezahraješ a kvůli ničemu jinému nemá cenu kompl kupovat. + Konzolové exklusivity a hry co vůbec na PC nevyjdou jsou pořád příliš velké lákadlo.
Tato sestava ti bude za 4 roky na velký prrrd, zatímco já si budu pěkně pařit na PS4
PS: Proč započítávat cenu televize? Tu si člověk koupí tak jako tak a kdo dnes proboha nemá doma plazmu nebo LEDku přes půl stěny? -
AMD FX-6300 (2600 Kč), ASUS M5A78L-M/USB3 (1600 Kč), GIGABYTE R785OC-2GD (4300 Kč), Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series (1500 Kč), Samsung SpinPoint F3 500GB(1250 Kč), Eurocase 550W PFC(850 Kč), Eurocase MiddleTower X315 černá (380 Kč), Lite-On iHAS120 černá (450 Kč). Cena celkově 12 930 a myslím si, že mnohem použitelnější než jednorázově zaměřená konzole. Je zvláštní, že spousta konzolistů nezapočítává kvalitní televizi do nákladů a náklady na hry, kterou jsou mnohonásobně větší než u pc;)
-
Nesloží ti nic, jen blbě kecá a rád uráží ostatní.
-
"Bože", kámo, zkus se první uklidnit, a pak vytáhnout hlavu ze zadku a otevřít oči, každej nemusí nakupovat za český zlodějský ceny, viď :-)
A víš co, pobav mě, slož mi PC za 10 tisíc, který mi tedy rozjede next-gen hry na high detaily v 1080p, jak to očividně architektura PS4 zvládá na jedničku. -
ze 10 tisíc nepostavíš pc ktere ti rozjede noveho witchera
-
Je vidět že tvé znalosti v oblasti PC jsou někde na úrovni obyvatele východní Tramtárie. Srovnej si prosím tě výkon přetaktovaného potícího se komplu s výkonem elegantní konzole a poznáš rozdíl *7*
-
Spotřeba elekřiny? Proboha dej si už facku trole hloupý...Takový debilní argument, to už seš fakt na dně....
-
Nebude trolle a ty to víš. Jasně píše že má doma PC, které sice možná nedá next gen hry, ale na práci atd. postačí. Pokud bych si koupil konzoly za 10 000,- a nějaké lacinější PC na sledovaní internetu a hraní 3-4roky starších her pořád mě to vyjde výhodněji než nákup super uber komplu, který bude znamenat mnohem víc potíží než PS4. Nemluvě o spotřebě elektřiny.
-
-
-
-
skus 2x hadat ty bieber
-
-
V první řadě srovnávate "surový" výkon, což je nesmysl. Být vámi, necpočítal bych na PC s takovou optimalizací jako u konzolí, takže pro herní účely ti PC se stejnými parametry jako má PS4 stačit nebude...
-
-
-
-
Snad to ten můj stroj rozjede, nemůžu se dočkat *14* Musim jít makat jak šroub, abych si koupila třeba i sběratelku.
-
-
ja ti to klidne zasponzoruju
-
-
A čím? Bonbonama? *15*
-
-
-
Jediné dvě hry, které jsem kupoval za plnou cenu a v den prodeje a navíc v luxusní edici. A to je edice. Soudtrack, knížka, DVD o tom, jak se dělala hra a to u obou dílů. U 3. dílu budu v této tradici pokračovat:)
EDIT: Kdo je takový neznaboh a nehrál 1. a 2. díl, jsou teď oba za 9,99 na Steamu:) -
-
"Jediné dvě hry, které jsem kupoval"
aha pan pcčkář, předpokládám žes ty ostatní upirátil -
-
Neotravuj trolí špíno.
-
-
-
I kvůli Z3 kupuju nové železo, a nelituju ani minutu :). Je ale pravdou, že tohle bude jedna z nejnáročnějších her vůbec, víc game - debate. A vy, Poláci z CD, poklona!!!
-
-
to jsem si říkal i u dvojky, no a zjistil jsem, že to po patchi jde ještě líp a jen jsem měl vyplý ubersample a motion blur a jelo to krásně, tady sice bude open world, ale řekl bych, že optimalizace bude ok
-
-
S některými efekty je sranda. Já u každé hry vypínám různé blury, protože mi vážně vadi rozmazaný obraz. No uvidíme.
-
Snad jo :), to stahovani patchů je jedna radost. Musím ocenit, jak se s tím pořád drbou. Teď vyšel patch 3,4. Takže fakt smekám.
-
-
Vzhledem k tomu, že to dělají souběžně s konzolema bych řekl, že by to mohlo být rozumněji optimalizováno a nějaká 7850 si s tím poradí.
-
-
Bezvadnej článek. Poctivá novinařina. *4*
-
Geralt má tak sexy prdýlku.
Prostě řezivo. :D -
-
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23325518.jpg
-
-
Povedená hra je dnes vzácností. V Zaklínače 3 však vkládám velké naděje.