Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • do pekel, ne je to spravnej prispevek *10*
  • to je omyl *1* chtěl sem reagovat na jinej příspěvek
  • Jen tak mimochodem videls ten starej seriál ze kterého pak nastrihali film? *1* jestli ne tak se podivej http://www.youtube.com/watch?v=gcGhDMyM_qc
  • Moje chyba, načetl jsem o tom něco víc a opravdu by tam měli být celkem tři lokace a to Skellige, které by měli evokovat vikingskou severní atmosféru, dál Novigrad, velké město které by mělo být tak trochu ve stylu začátku renesance ve střední Evropě a pak No Man's Land, které by mělo právě být slovanské ála TW1, takže uvidíme a necháme se překvapit co s toho vyleze. *4*
  • Méně hrát a více se učit chlapče. Váš pravopis prozrazuje, že u her trávíte příliš mnoho času. Zbytek se poddá poté, co přečtete alespoň 50 knih (nikoli časopisů).
  • A můžu si tam vsadit, jestli bude Zaklínač 3 propadák nebo hra roku? :)
  • Rhulad
    Bůh ví jestli jsi to četl *16*
  • Matthew1J
    Ahá to mosíš říct hned. že ti vadí, že sa seriál nedrží knih slovo od slova. Neznázorňuje každů scénu která je popsaná v kniháh a znázorňuje scény které v kniháh přímo popsané nejsů. :D
  • mam doma PS2, PS3 , WII , 2x herne PC + NB, mal som aj Segu a Atari, ak si ich videl vobec niekedy v reali. Ked pride PS4 bude doma. Tento hardware zdielam s dcerou, manzelka hry nemusi. Ale sasovia ako ty robia zlu krv medzi PC a konzolami. Jednoducho su hry , ktore sa lepsie hraju na PC a ine na konzolach, sice vela ludi place ze konzoly spomaluju technicky pokrok v hrach - co je pravda -, ale chcem vidiet kolko by ich bolo ochotnych a schopnych kazdy druhy - treti rok skladat TOP herne PC v cene min 2.500 € a to som este velmi skromny, lebo take lacne PC som este nemal...
  • Rhulad
    Ty stránky nejsou zrušeny.. zkusím ti to linknout znova -prostě si projdi komentáře k dílům od první po třetí řadu. http://www.icefire.cz/serial/3-rada/ a ty chyby? to by bylo opravdu na dlouho- např. Loras je podle seriálu prý jediný dědic Vysoké zahrady což je v rozporu s knihou jelikož v knize vystupuje jeho bratr. Celá linie okolo Robba je totálně nudná a z seriál dělá z Robba jelimana. Kde byl sex mezi Jaime a Cersei v kobce? útek Černé ryby totální wtf... škoda, že kvalita nedosahuje první série jelikož Bouře mečů je z celé série nejlepší a jenom se děsím co vytvoří z Hostiny a z Tance jelikož tam se děj skoro nepohnul z místa.
  • sportovní sázení, spolehlivé info .,.-.,

    www.cames.iprostor.cz
  • http://www.youtube.com/watch?v=FTlhhqTwqgE *1*
  • Matthew1J
    Seriál sa drží knižní předlohy pořád. Tvrdím to právě proto, že jsem knižní předlohu četl. Tak nám sem ty strašné rozdíly uveď ať to néni enom tvoje plácání do větru.
    Nebo si to mám najít na těch zrušených stránkách?
  • calwin
    skôr najviac mega boli trpaslíci s ostraváckym prízvukom :D na tých si proste nedám dopustiť...
  • Ja bych nebyl tak prisny, serial jeste celkem ujde - to film sestrihany z nej je tragicky. Jiste, neni to Hra o truny, ale na urovni klasicke koukatelne televizni inscenace ci pohadky to jde.
  • Stoprocentni souhlas s nazory na W1-W2. A konec koncu i s obavami o cislo tri.

    Jen cesky dabing jsem neokusil, odradilo me video z jeho tvorby. Pusobilo na me dojmem hlasek z Icewind Dale, nebo to snad byla Baldur's Gate? 'Ticha cepel kraji nejlip' a podobne veci vyvolavajici ostudu a trapnost v posluchaci.
  • Rhulad
    Serial se držel knižní předlohy jen první sérii. Pokud mi chceš tvrdit, že druhá série není nabubřelá nuda, co má s knihou pramálo společného, tak jsi to můj milý příteli nečetl. Třetí série je o kapánek lepší, ale pořád to má do kvality první série daleko. Pokud nevěříš mě, zkus opravdové fanoušky na http://www.icefire.cz/... já jsem přece daleko větší fanoušek Malazu jak napovídá nick .)
  • Matthew1J
    Si děláš srandu ne? :D Seriál sa věrně drží knížek. Až na pár věcí, jako že Tyrionovi usekli nos, ale v seriálu má enom jizvu, protože by to bylo asi drahé udělat.
  • Lidi jako ty jsou přesně ten důvod, že si nekoupím konzoli, protože představa že tě někde v multiplayeru potkám, nebo že podporuju to co podporuješ ty se mi hnusí.
  • Začínám mít chuť nainstalovat znovu dvojku. Ačkoliv mám pět let staré železo a musel jsem to hrát prakticky na minimální detaily, pořád to vypadalo krásně. Dvojku jsem dostal k vánocům. Když jsem ji dohrál, nemohl jsem se zbavit dojmu, že to mohlo být delší. Ale pravděpodobně můj pocit způsobilo totální zažrání do hry a fakt, že jsem u toho seděl skoro pořád. Rozhodně je to jedna z nej her co jsem kdy hrál. Příběh prostě strhující, dech beroucí situace a skvělé postavy. Snad v žádné hře jsem nebyl občas tak v šoku z událostí, jako právě ve W2. Poté jsem si koupil na steamu jedničku, ale dát se z dvojky na jedničku je docela oříšek, hlavně kvůli odlišnému bojovému systému. Musim se přiznat, že mi jednička moc nesedla, rozmazlen akčnějším přístupem dvojky i lepším grafickým rozhraním. Ale za to W1 nemůže, jen jsem se k ní dostal příliš pozdě. A trojka vypadá fantasticky, jelikož mám rád i sérii Elder Scrolls, tak otevřenější svět vítám. Jen mi přijde, že má zde Geralt moc malou hlavu:D Ale to je asi tou zbrojí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit