Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak za mne vede neustle http://plaaay.cz/pc_games/strategy/minecraft/ :-) Nemohu si pomoci.
  • ludia neviem ako dokážete byť tak hlúpy a žrať biebrovi tie jeho žvásty a len podporovať jeho trolling *1* *1* *1*
  • Myslím, že spor zda je lepší konzole nebo PC je o ničem. Každému vyhovuje něco jiného. O tomhle se dá hádat do nekonečna. Osobně si však myslím, že tady ani nejde o to co je lepší, ale spíše to, že někteří inteligenti rádi provokují a naschvál tyto plamené diskuze vyvolávají (spíše vyprovokují). Lepší je na tyto komentáře neragovat ono je to přestane bavit.
  • Je treba vyjasnit situaci, jsou tu dve strany: ta mala, slaba ale chytra a inteligentni a pak ta obrovska, jednoducha, zahustena gumou..vim , ze nemuzeme vyhrat, ale budeme bojovat!
  • konečně nejzajímavější hry z E3
  • Nj nic novýho.Opět zde socky co nemaj na konzoli prudí.Si myslí,že člověk co má konzoli nemá pc:).
    • Walldstein
      A socky s konzolí si opět myslí, že konzoloviny jsou to nej co může existovat..za dobu co pamatuji vyšla jediná hra která mi na PC opravdu cybí a to Red Dead Redemption..jedna jediná...take své konzolistické hlody si nech jen pro sebe, notabene když nutnost zjednodušovat hry jen proto, že tyhle "nex gen" hračičky k televizi nedokáží umožnit rychlé a pohodlné zaměřování, nutnost používat klasické SAVE+LOAD (potažmo quicksave/quickload) - místo toho trapárna jménem checkpoint na každém rohu - nulová podpora RTS/ekonomických strategií atd., zbírání lékarniček (místo konzolistické regenerace za pařezem) a takhle by se dalo pokračovat až do aleluja..nevím kdo je socka, ten kdo si koupí konzoli za 12 500 kč, nebo ten kdo si pořídí herní železo, řekněme za 50 000 kč...no nevím nevím..asi bych o sockách pomlčel...ale když si myslíš, že Xbox one je prostě to nejlepší v poměru ku ceně tak si zkus sestavit PC adekvátní třídy..mám pocit že tě nevyjde o moc dráž, notabene když víš že upgrade pro tebe bude znamenat 5 minut práce a pár tisícovek na místo koupě úplně nového celého zařízení...
      • Nauč se číst,blbečku. Mám herní PC i PS3 a nikde nevidim,že bych psal něco o tom,že na ps3 jsou nejlepší hry,ty ano?
        • Walldstein
          Cituji: "Nj nic novýho.Opět zde socky co nemaj na konzoli prudí.Si myslí,že člověk co má konzoli nemá pc:)." promiň ale moje vysokoškolské vzdělání a schopnost číst mezi řádky nedokáží ve tvém textu najít slovní spojení: "Mám herní PC i PS3." Takže pokud se já mám naučit číst tak ty se nauč psát *3*
          • Psychotic
            Tvoje vysokoškolské vzdělání a schopnost číst mezi řádky ti taky neumožňuje psát jako člověk, neobvinit ze všech aspektů herního vývoje (který se ti zřejmě nezamlouvá) konzole, zbavit se přeludu, že PC se srovnatelnými komponenty se bude alespoň blížit výkonu konzole atd.
            Tohle dneska udělá vejšku.... kristepane.
            • Psychotic
              Všechno, cos vyjmenoval, tu bylo už před masovým rozšířením konzolí - už třeba v Call of Duty 2 (teda kromě toho menšího množství nastavení...). A opět jsme u toho: Počítač se srovnatelným HW se výkonu konzole nemůže rovnat. Btw k čemu bys proboha potřeboval mít v konzoli víc než 500 GB? Já dal do PS3 250 GB disk, mám 100 her a stejně jsem nezaplnil ani půlku (instalaci vyžaduje tak každá třetí, čtvrtá... většinou max 3 GB).
            • Já se sice do takových debat většinou nevměšuji, ale tady se musím zastat Walldsteina. Poslední generace konzolí (tím myslím X360 a PS3) za prvé poslala FPS a podobné hry do kelu neustálými checkpointy, autohealem, mouse acceleration, nechutně odporným konzolistickým nastavením v PC verzích atd. A za druhé spoustu her zmrvila porty z konzole na PC (GTA IV, MoH:W - i když u toho je to jedno protože je prostě špatný,...).
              Navíc spousta konzolistů si zase tahá triko že XBox One poběží sérově na dvou grafických čipech. Já nevím jak ostatní ale mě žíly netrhá když si musím přepnout na 670ku před tím, než si zahraji něco jó náročnějšího na grafiku. 8GB na RAM mám také a šestijádrový procesor jakbysmet. A to nebudu mít neustálé problémy s jenom 500GB HDD... Sečteno, podtrženo jsem na tom o hodně líp se sestavou za 16 000 (bez Nvidie), než konzolista s krabicí za 12 500....
  • Článek fajn, ale ta diskuze? Děti na pískovišti v mateřský školce se hádaj, kdo má lepší lopatku na písek? Mě je úplně u zádě, na čem si kdo hraje hry, když si chci zahrát, vždycky si svůj šálek kávy najdu a zahraju. A jediný, čim mě eventuelně čistě teoreticky v těch nejhorších nočních můrách (LOL!), který ale koukám některý ze zdejších jedinců prožívaj v realitě, můžou konzole jakožto majitele PC míchat je to, že se na konzole občas objeví něco, co na PC není.

    Ale že by se mi pokaždý kvůli tomu promítnul život nebo se objevovalo světlo na konci tunelu a musel bych jít řvát do světa "konzole/PC jděte do pr*ele", to ne. Už běžte s timhle mateřsko-školkovskym řvaním a strkáním do sebe navzájem do háje.
  • smejki
    A pak že nerostou! \o/ ^_^
  • Já ná Ps hraju hlavně proto že jsem začal hrát už na Ps1 kolem roku 1995 pro mě je lepší hratelnost na Ps na gamepadu protože za ty roky hraní mám nějaký skill (ano opravdu to jde hrát Fps Tps na gamepadu).Pc mám hlavně na internet a Ps na hry.Dejte si minusek kolik chcete ale to moje hraní nezmění.
    • walltar
      Já to mám podobně s PC ... začal sem hrát na PC s otcem vlastně ještě dřív, než sem šel na základku. Otec to používal místo psacího stroje s T602 a já na tom hrál dooma a nějaké tanky co na sebe stříleli přes kopec. A tak sem nikdy konzole ani neměl potřebu pořizovat ...

      Já nemám problém s konzolema jako takovýma ... ono PC zvládne všechno co konzole, ale prostě je dažší. Taky konzole pomohli dost PC hráčům ušetřit hodně peněz, protože díky nim vydrží PC o dost dýl. A zase PC vydavatelé můžou děkovat PC, že drží piráty mimo ... protože oni pirátit jde i na konzolích, ale na PC to je snažší ... pokud se přestane na PC hrát, tak se piráti prostě přesunou na jinou platformu (samozřejmě mluvím o těch HC pirátech co pirátí z principu, ti co si stahujou hry, protože je jto lehčí než si je kupovat si je taky kupovat budou.)

      Mínusy ti dávat nebudu ... já lidem co normálně vyjádří svůj názor mínusy nedávám (pokud teda nejsi GGG tomu dávám mínusy už s principu) Třeba taky někdy příde doba, kdy budu mít vedle PC ještě konzoli, protože na ní bude dost her, které mě budou zajímat.
      • jak jsem psal Hanzales@tiscali.cz "Jsem rád že tu jsou stále rozumní lidé :)"
    • no já to měl nahoru dolu.Začal jsem ze ZX,amigou,segou, pak bylo pc a nic jiného pak zase ps1,ps2,xbox360,wii ale u těch dvou posledních jsem to kombinovl s PC.No pak mě xbox vyhořel já vyhodil TV a mám už jen PC a jsem rád *3*
      • Ano každej prostě hraje na tom co se mu zdá nejlepší,ale mě prostě nejvíce vadí když se někdo naváží do Ps komunity nebo Pc komunity.Každej kdo hraje je hráč ať hraje na čím chce :)
        • Hanzales
          Však taky tvůj příspěvěk je naprosto v pořádku. Hrát jen na konzoli, nebo jen na PC, na tom není absolutně nic špatného. Já mám třeba obě konzole jako takový doplněk k PC, někdo to má zase naopak, někdo se striktně drží jen jednoho, problém nikde. Ten nastává, až když dotyčný jedinec neunese fakt, že to někdo vidí jinak, či se dokonce na něčem jiném baví více. Problém není v tom, na čem kdo co hraje, ale v tom, že jsou tady paka, co se neúnavně snaží těm ostatním něco cpát do hlavy hlava nehlava a to není případ tohoto příspěvku.
          • nemas pravdu, at si kazdy hraje na cem uzna za vhodne, ale kdyz ti herni zarizeni, ktere ma velmi omezene moznosti zacne devastovat hry? Jak vypadal skyrim, mass effect assasin na pc? katastrofa (ovladani, inventar) a proc? protoze konzole
            • Myslím že hlavně záleží na tom jak udělají port vývojáři,pokud to odfláknou tak se nediv :)
            • MrSanta
              Co pořád máte s tím inventářem ve Skyrimu? Vždyť je +- stejnej jako v Areně. Jedinej inventář, který se v TES sérii lišil byl v Morrowindu (a nějaká extra výhra to IMHO nebyla) a Morrowind byl první TES hra na konzoli. To by mě zajímalo jak to konzole dokázaly, že dokurwily inventory už v Areně *8*
          • TheGGG
            "Ten nastává, až když dotyčný jedinec neunese fakt, že to někdo vidí jinak, či se dokonce na něčem jiném baví více."
            A přesně to je problém zdejší pc komunity
            • Hanzales
              Tvůj samozřejmě nikoli, že. Taky se stále nedokáži zbavit dojmu, že jsi to právě ty, kdo zde ty hádky a rekace vyvolává, obvzláště z dlouhodobého hlediska. Ale tak sni dál o tvém chrabrém a hrdinském postoji zde na Tiscali.....
          • Jsem rád že tu jsou stále rozumní lidé :)
  • Rhulad
    Tady je opravdu úplně vygumovaná komunita totálně fanatických pc sektářů. Člověk tady má jenom trochu jiný názor a svatá inkvizice tě už prohlašuje za trola...
    • To co tady jistí uživatelé píší má hodně daleko k názorui.
      Argumentační hodnoty žádné.V podstatě žádná schopnost jakkoliv reagovat.
      Maximálně jste schopni napsat tohle, protože na nic více se jednoduše nezmůžete :)
      Diskuze níže to jasně ukázala.Tak k čemu tento bezvýznamný "komentář", který z tebe dělá "konzolového sektáře" ?
      Jsi starší než GGG tak by jsi měl mít teoreticky více rozumu :) Uvažuj :)
    • Veskoslav
      Když se trol trola zastává zůstane trolem stále. Proč to musíš neustále rozemílat;) Nestačí ti to, co se tu vyzvracel GGG? Musíš to pořád rozemílat pořád dokola a dokola? A jenom díky pc si zahraješ na konzoli, tak se vzpamatuj, dej si mokrý hadr na hlavu a drž se za ruce s trolím pakem GGG;)
      • Rhulad
        Veskoslave ten tvůj slovní průjem dosáhl skoro vrcholu. Ještě chvilku takhle pokračuj a už ti brzo zamáváme na shledanou ty sociopate.
      • TheGGG
        http://media.tumblr.com/tumblr_m99hb5ApIy1qc7mh1.jpg

        Nebýt konzolí tak už dnes budou všechny hry free2play
        • Walldstein
          jéééé...to by byla pecka *1*
        • command42
          samozrejme dalsi chytrak ktory nadava na PC komunitu ako idu proti konzolam a ty ako konzolista robis to iste :)
        • walltar
          Pokud by byla ve Free2play segmentu opravdu velká konkurence tak by to zase takový problém nebyl ...

          Mnohdy je ten F2P model přívětivější k zákazníkovi, než když mu rozsekají hru na 150DLC a stejně mu ji prodávají po kouskách ... Pokud není ve hře P2W tak F2P může být zajímavá a celkem validní kombinace.

          Ale podle mě by spíš hodně her mělo presistentní online multiplayer, do kterého se člověk musí připojit ... DRM by byli na serverech, takže by je bylo jenom velice těžké cracknout. Ale zase pokud dají člověku možnost si hru před koupí zkusit, třeba přes nějaký trial tak ani s tím bych neměl problém.
    • TheGGG
      SOUHLAS, já na ně s chlebem a oni na mne s kameny. PC komunita je zde extrémně agresivní a já se jen divím proč radši svůj čas netráví pouštěním nějakých benchmarků, když stejně dnešní hry ty jejich kompli nezatíží ani na 5%.
      • ty vole kamo ty jsi buznicka to neni mozne
      • Hanzales
        Myslím, že po přečtení zdejších reakcí (a ne jen těch, které se ti hodí do krámku např. obsahem nadávek) ti musí být snad už konečně jasné, že mínuska a odpovědi, kterých se ti dostává nejsou takové pro tvůj názor, ale proto, jakým způsobem ho prezentuješ a kvůli tomu co tady globálně předvádíš. Jestli takovouto formu sdělení názoru považuješ za normální, pak poteš koště, fakt. Že se chováš jak rozmazlená mánička, která se hned cítí ukřivděně, když mu zdejší osazenstvo dá najevo, že je deb*l... na tom se počítám stejně nic nezmění. Počítám tolikrát tebou omílaný fakt, že ti nalítá hromada mínusek jen za sdělení, že si Witchera 3 užiješ na PS4 ani tak nesouvisí s tím samotným sdělením, ale s tvou osobou, které už tady má dost lidí plné zuby. A představ si ne pro ty názory, ale pro to co tady předvádíš. I kdyby jsi psal ve stejném duchu pozitivně o PC a negativně o konzolích, na těch reakcích a mínuskách se nic nezmění. A jestli se tady cítíš "diskriminovaný" PC komunitou, tak sem nelez a spokojeni budeme všichni ;o)
        • TheGGG
          Ale prosímtě. Co předvádím? Chápu že kdo tu není hardcore pc fanboy, nenadává na dnešní hry a nechválí nezávislé ptákoviny z kickstarteru má hned mínuska, ale mě to nevadí. Nechodím sem kvůli plusům a neříkám zde směšné populistické názory abych si připadal že mám hodně kamarádů. Já jdu proti proudu a to má mnohem větší váhu.
          Kdybych napsal že si witchera 3 zahraji na PC mám tunu plusek. Vím to, protože když sem napíšu něco co se líbí masám, budu mít pluska jako každý jiný oslík.
          • TheGGG:
            A proč tolik keců? Stačilo říct, že jsi troll...
          • Walldstein
            Myslíš ty ptákoviny který nefungují na konzolích? Nebo ty "ptákoviny" co jsou něčím novým v žánru, nebo dokonce oživují hry z let devadesátých, tedy z dob, které ty nejspíše nepamatuješ, mluvíme o tom samém Kickstarteru?!
            Zrovna u hry s názvem Wiedźmin je tvoje věc na čem jí hraješ, jelikož je to multiplatform..
          • DERP:Nezdá se ti, že populistický sou spíš konzole ? DERPICA: NE, VŠECHNO CO JE NA GAMES TISCALI JE POPULISTICKÝ!!!
          • Hanzales
            On ty oči prostě neotevře :D
    • Pethulla
      tak takhle bych to zas neškatulkoval. Ono ti nadstandartně vyšilující jedinci jsou na obou stranách barikády. Spíš je kupodivu, že je ty žabomyší války furt baví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit