Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak za mne vede neustle http://plaaay.cz/pc_games/strategy/minecraft/ :-) Nemohu si pomoci.
  • zajimave ,ale arogantni jsi tu predevsim Ty . Pises kompl a Mrkvosoft atd to je taky arogantni . Priste si zamet pred vlastnim prahem a pak odsuzuj mistni lidi . Pises agresivni komentare a pak se divis ,ze na tebe lidi reagujou podrazdene . Bud si tim neco potrebujes dokazovat a nebo jsi uplne totalne hloupej clovek . Priklanim se ,ale k tem mindrakum protoze hlupak by nepsal tak jako ty .

    Proste jsi provokater a pak onanujes nad tim kolik lidi jsi nastval . Priste nez vystriknes vem si prosim kapesnik ! Nedokazu si predstavit ,ze by ses mel nekdy rozmnozovat .
  • Psychotic
    Všechno, cos vyjmenoval, tu bylo už před masovým rozšířením konzolí - už třeba v Call of Duty 2 (teda kromě toho menšího množství nastavení...). A opět jsme u toho: Počítač se srovnatelným HW se výkonu konzole nemůže rovnat. Btw k čemu bys proboha potřeboval mít v konzoli víc než 500 GB? Já dal do PS3 250 GB disk, mám 100 her a stejně jsem nezaplnil ani půlku (instalaci vyžaduje tak každá třetí, čtvrtá... většinou max 3 GB).
  • Myslím že hlavně záleží na tom jak udělají port vývojáři,pokud to odfláknou tak se nediv :)
  • Já se sice do takových debat většinou nevměšuji, ale tady se musím zastat Walldsteina. Poslední generace konzolí (tím myslím X360 a PS3) za prvé poslala FPS a podobné hry do kelu neustálými checkpointy, autohealem, mouse acceleration, nechutně odporným konzolistickým nastavením v PC verzích atd. A za druhé spoustu her zmrvila porty z konzole na PC (GTA IV, MoH:W - i když u toho je to jedno protože je prostě špatný,...).
    Navíc spousta konzolistů si zase tahá triko že XBox One poběží sérově na dvou grafických čipech. Já nevím jak ostatní ale mě žíly netrhá když si musím přepnout na 670ku před tím, než si zahraji něco jó náročnějšího na grafiku. 8GB na RAM mám také a šestijádrový procesor jakbysmet. A to nebudu mít neustálé problémy s jenom 500GB HDD... Sečteno, podtrženo jsem na tom o hodně líp se sestavou za 16 000 (bez Nvidie), než konzolista s krabicí za 12 500....
  • Psychotic
    Tvoje vysokoškolské vzdělání a schopnost číst mezi řádky ti taky neumožňuje psát jako člověk, neobvinit ze všech aspektů herního vývoje (který se ti zřejmě nezamlouvá) konzole, zbavit se přeludu, že PC se srovnatelnými komponenty se bude alespoň blížit výkonu konzole atd.
    Tohle dneska udělá vejšku.... kristepane.
  • Tilwaen
    Vše mám nastavené správně, neboj - nicméně necítím se o nic prázdnější, nahrazuji si to v jiných partiích *15*
  • Walldstein
    Cituji: "Nj nic novýho.Opět zde socky co nemaj na konzoli prudí.Si myslí,že člověk co má konzoli nemá pc:)." promiň ale moje vysokoškolské vzdělání a schopnost číst mezi řádky nedokáží ve tvém textu najít slovní spojení: "Mám herní PC i PS3." Takže pokud se já mám naučit číst tak ty se nauč psát *3*
  • ludia neviem ako dokážete byť tak hlúpy a žrať biebrovi tie jeho žvásty a len podporovať jeho trolling *1* *1* *1*
  • TheGGG:
    A proč tolik keců? Stačilo říct, že jsi troll...
  • Myslím, že spor zda je lepší konzole nebo PC je o ničem. Každému vyhovuje něco jiného. O tomhle se dá hádat do nekonečna. Osobně si však myslím, že tady ani nejde o to co je lepší, ale spíše to, že někteří inteligenti rádi provokují a naschvál tyto plamené diskuze vyvolávají (spíše vyprovokují). Lepší je na tyto komentáře neragovat ono je to přestane bavit.
  • MrSanta
    Co pořád máte s tím inventářem ve Skyrimu? Vždyť je +- stejnej jako v Areně. Jedinej inventář, který se v TES sérii lišil byl v Morrowindu (a nějaká extra výhra to IMHO nebyla) a Morrowind byl první TES hra na konzoli. To by mě zajímalo jak to konzole dokázaly, že dokurwily inventory už v Areně *8*
  • Nauč se číst,blbečku. Mám herní PC i PS3 a nikde nevidim,že bych psal něco o tom,že na ps3 jsou nejlepší hry,ty ano?
  • Je treba vyjasnit situaci, jsou tu dve strany: ta mala, slaba ale chytra a inteligentni a pak ta obrovska, jednoducha, zahustena gumou..vim , ze nemuzeme vyhrat, ale budeme bojovat!
  • nemas pravdu, at si kazdy hraje na cem uzna za vhodne, ale kdyz ti herni zarizeni, ktere ma velmi omezene moznosti zacne devastovat hry? Jak vypadal skyrim, mass effect assasin na pc? katastrofa (ovladani, inventar) a proc? protoze konzole
  • ty vole kamo ty jsi buznicka to neni mozne
  • konečně nejzajímavější hry z E3
  • Walldstein
    Njn..to je jako by člověk chtěl natočit dokument o Africe a jako zdroj využil Blesk a Aha!..Jenže to prostě některým lidem nevysvětlíš...
  • Walldstein
    jéééé...to by byla pecka *1*
  • Walldstein
    Myslíš ty ptákoviny který nefungují na konzolích? Nebo ty "ptákoviny" co jsou něčím novým v žánru, nebo dokonce oživují hry z let devadesátých, tedy z dob, které ty nejspíše nepamatuješ, mluvíme o tom samém Kickstarteru?!
    Zrovna u hry s názvem Wiedźmin je tvoje věc na čem jí hraješ, jelikož je to multiplatform..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit