Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty matěji, to by se míčem v Pongu musel spawnovat pokaždý na jiným místě a dělat něco jiného a mohl by sis s ním hrát nekonečně možnými způsoby. PAK by to byl sandbox.. SANDBOX de fakto znamená že musíš očekávat neočekávané a ne že se stejná blbost OPAKUJE do nekonečna *1*
  • Souhlas, viz. moje příspěvky výše...
  • DA2 bylo pro mě značný zklamání i když souboje nebyly špatný, na DA origin to prostě nemělo a nejhorší byla grafika. Zatímco co jednička byla graficky epická (hratelně i atmosférou) tak postmoderní design v DA2 mě přímo otrávil a byl důvodem že jsem DA2 dohrál skoro z povinnosti zatímco DA jsem hrál a hraju dodnes.. se všemi možnými postavami a se všemi možnými konci (a všemi možnými módy).. Rozhodně hratelností a atmosférou byla DA2 proto DA1 podstatně horší takže pokud by mě měla uchvátit DA3 měla by předčit jedničku. Ale to se fakt uvidí *3*
  • Právě s porovnáním s Mass effectem 3 mám problém, hrál jsem všechny 3 ME a můžu říct že sice 3 byla co do filmečků atp. nejlepší ale co se hratelnosti týče dostala hra na frak. Taky tehdy očekávaný a slibovaný multiplayer byl s provonáním se spoustou jiných her bída a uthrpení a hlavně nekonečná nuda.. Navíc nikde v recenzích jsem nečetl že právě Dragon Age 3 už má multiplayera i když to tvůrci slibovali.. Ale jak tak čtu recenze mám obavu že bych se ho měl spíš bát než se na něj těšit i když právě v tomto ohledu má právě série DA obrovský potenciál, vždyť co může být lepšího než mít poskládanou skupinu ze skutečných hráčů?
  • Mě se líbila jednička. Dvojku jsem si užil, protože jsem ji nehrál jako PG, ale jako RPG. Tedy, užil jsem si příběh naplno. Má nedostatky, ale ty lze přehlédnout, pokud to tedy nehraješ v kuse, ale tak pár hodin týdně. *15* To pak skoro zapomenu, že v téhle jeskyni jsem byl asi 10x *4*
  • Oni jsou ty nedočkavé ovce ještě hrdé, že jsou "součást party" a chlubí se tím, tak je aspoň lehce poznat kdo je hydiot. Nejlepší jsou ti, po požadují otevření předobjednávek...
  • Asi tak.. Nejhorší je, že velkejm společnostem s velkejma rozpočtama pak stačí upnout síly na zafinancování marketingu a zvýhodnění preorder a day one purchase. Stáda je zasypou peněženkama ještě dřív, než hra vyjde a ta už pak může vypadat jakkoliv. Kór když přijde na řadu ten syndrom, kdy si preordereři nedokážou přiznat, že hra stojí za ho*no, aby se sami před sebou nemuseli stydět.
    Navíc za jakou cenu? To je jejich největší štěstí v životě hrát hru první a né třeba až druhej den od vydání? To fakt nechápu..
  • Další, co přesně ví, jak bude vypadat hra, která vyjde až za tři měsíce...
  • velky rozpoctem, nikoliv rozsahem a zaberem, musis se naucit ten konzumentskej newspeak
  • Další z těch, co hlásají, že až se Bůh, popř. Ježíš vrátí, všechny nás potrestá? Nebo snad jiná, obdobně nesprávná teorie?
  • drak lieta nohami?
  • Krádež? To je velmi spekulativní a mohli bychom vést sáhodlouhé spory o tom, jestli lze považovat nelegální stáhnutí SW za krádež či ne. Lobby softwarových společností a protipirátské unie samozřejmě bude tvrdit, že ano.
    Já poukazuji na cestu k ráji na zemi, copak to nevidíš?
    Nepokradeš sousedovic kozu, ženu svého bratra, ale o softwaru nepadlo ani slovo.
  • Letos alespoň jedno velké RPG!?

???

A co Pillars of Eternity, Divinity - Original Sin, Blackguards, Wasteland 2

*7* *7*
  • Pan Drda však v povídce Vyšší Princip odkazuje na Nacismus.

Ty tu odkazuješ na krádež.

Cožpak není jedním z desíti přikázání "Nepokradeš"?
  • Na konzolích je HUD zcela stejně jako v ukázce, a to jak v Origins tak v DA2.

Na PC je v Origins i 2 spodní "lišta" se schopnostmi.
  • A 90% těch příspěvků je bitching o zlém AAA průmyslu
  • Nikdo neřekl že DAI bude revoluční *3* Zatím se mluví jenom o tom, že bude určitě lepší než dvojka *1* a že možná předčí jedničku...ale to se teprve uvidí *3*
  • Pockjate, takze revolucne na tej hre je, ze drak nestal na mieste pocas suboja ako kura a dokonca lietal a chrlil ohen?

A to ten co pisal toto hral aj Dragon Age 1? Lebo tam v zavercnej bitke ste bojovali s drakom a ten vedel lietat, vzlietaval a menil miesto boja, pristaval inde a dokonca chrlil aj ohen. Cize Dragon Age 3 bude mat to iste, co Dragon Age 1 a na sposob Skyrimu, ze viac drakov po svete a ideme nad tymto masturbovatt? Kto by to bol cakal, ze drak bude vediet lietat, premiestnit sa z miesta na miesto, chrlit ohen a nebude ako kura :D To je akoze ta novinka, preco si mam hru kupit a ktora dava punc kvality hej? Parada *6* *6* *6* Pri recenzii dalsieho CoD nezabudnite pripomenut aka je to skvela hra, lebo mozete strielat zo zbrani, toto uz je vrchol :D
  • Takto to u konzolí vypadalo vždycky *3* dá se to asi nějak posunovat...nwm nejsem konzolista, ale v PC verzi to bude asi nějak podobně jak jsme zvyklí z předchozích dílů *3*
  • to sem píšeš zbytečne, tady mají redaktori i "hráči" marketingem vypláchnutý mozek. si všimni že tady je 87 prispevku a když je článek o wasteland tak je tam steží ani ne deset. proste tahle stranka je doupe konzolistu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit