Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VergiliusGrey
    Řekl bych, že to bude opět otázka obtížnosti. Takže doufám, že jí trochu nakopnout, aby mělo smysl to zastavování opravdu využít.
  • Viděl jsem na internetu víceméně výcuc z toho co se tu popisuje(najděte si na youtube). Doufám, že taktika bude mít stejný význam jako v Origins a bojová část to nezastíní. Jinak to vypadá poměrně dobře, ale počkám si jednoznačně na recenze .
  • Cosi
    Není, to potvrzené - vždyť si to sám odhaduju a ne není to problém - pořád lepší než pevně daný příběh do posledního puntíku. Ale nejsem bláhový, abych věřil tomu, že to bude mít několik možných průběhů s jinými důsledky.
  • Coz je jednak nepotvrdene (aj ked docela pravdepodobne s ohladom na minulost Bioware) a druhak to nie je ziadny problem, imo.
  • Cosi
    Nevěřím, že scéna s Lelianou bude nějak odlišná. Jak znám hry od BioWare, tak se mág vždycky zblázní a vykydlí základnu. Různí společníci prohodí různé repliky, ale ve výsledku mágův syn zemře. Buď se ho nepodaří překecat a zabije Lelianu a vy, nebo někdo z vaší party, mágova syna zabije, nebo ho překecáte a Leliana (nebo někdo jiný, pokud v prvním díle umřela) podřízne mága a půjde získávat čas. A vy půjdete uzavírat trhlinu. Jediný rozdíl bych viděl v tom, jestli ke konci přežije nebo ne - podle toho jak bude loajální a podle předchozích rozhodnutí. Nebo to bude taky pevně daná cutscéna.

Takže velký oblouk s malými odbočkami z Bodu A do Bodu B nebo C. Ale ve výsledku to je iluze voleb jako v hrách od Telltale. Taky vám můžou postavy umřít, ale ve výsledku se dostanete ke stejnému konci s velice mírnými změnami.
  • Bezmála půlhodinové demo?

Část s Lelianou dobře znám alespoň co se týká podřezávání (a "Chci zpátky svět") a následného lučištičení (ten luk mně potěší, vždycky Lelianu stavím na dálku...), nicméně tu část, kdy vytáhne dvě zbraně (je Rogue, ti s ničím jiným neumí... pořádně - zkuste mi říct, že vytáhne štít...) a jde "do nich" jsem viděl jednou - cca vteřinový úsek. Nebyl by link?
  • pěknej článek akorát nadpis je špatně, píše se to Inquisition

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit