Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Dragon Age Inquisition vrátí sérii ztracený punc kvality
15.6.2014 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Ono zase u pc přes videa a recenze nepoznám jak mi to bude běžet. Vždyť je to každou chvíli, někomu to jde, druhýmu i na silnějším stroji ne. A potom babo raď. Přece si nekoupim hru za litr, abych potom zjistil, že z toho mám slideshow. Na tomhle zkoušení, opravdu nevidim nic špatnýho.
-
Nesmysl, máš to nějaké popletené, Skyrim samozřejmě sandbox je, i když budeš questy a příběh úplně ignorovat, můžeš strávit nekonečně mnoho času tím že budeš jen chodit po světě, mluvit s NPC a zabíjet potvory co spawnují pořád dokola a ta hra nikdy neskončí
-
"Sandbox". Zase. Aleši a ostatní, sandbox implikuje "nekonečnost" aktivit a dokonce snad emergent gameplay. Skyrim ani žádný Dragon Age nic takového nemá, je v nich stanovený počet úkolů a to je vše (generické opakující se úkoly ve Skyrimu na tom nic nemění).
Open world != sandbox.
A ještě by mě zajímalo, co jsou to ty základní koncepty série :) -
Chces resit realisticnost u letajiciho draka? No LOL. Letajici drak navic chrlici ohen je nerealny, smir se s tim. Jestli se mu regeneruji zraneni na nohach nebo ne uz s tim nic nezmuze.
-
Kde se můžu podepsat?
-
Tak auto je trochu jinde, co se týče ceny, ne? Ale co třeba takovej telefon? To se řídíš čím? Kamarádi, recenze, technické popisky nebo si ho "půjčíš" v obchodě na otestování, zda ti vyhovuje? Do kina jdeš taky až potom, co sis ten film stáhl a prohlédl doma?
Sorry, ale tohle je jen lhaní si do kapsy. Dnes máš tolik možností z čeho si ten názor můžeš udělat, že vymlouvat se jen na chybějící dema... to už fakt nežeru. -
"Všechny i sebehorší AAA hry získají vysoké hodnocení. "
tak nediv se, když je součástí stránek i shop.games.cz. přece si nebudou kazit vlastní obchody *1* -
Recenze jsou subjektivní stejně tak jako názory. Jediný názor na kterém záleží při koupi čehokoliv je jen můj.
EA nedává pravdivé informace o produktu. Recenze na DA 2 tady získala 8/10. Všechny i sebehorší AAA hry získají vysoké hodnocení.
Hype v prvním dnech po vydání způsobí že i hráči tu hru chválí. A nebo haní bez argumentů.
Relevantní informace o hře získáš jen jejím vyzkoušeném. Co může bavit mne nemusí bavit tebe.
A bez pravdivých informací které skutečně předkládají "tohle je dobré a tohle špatné" - bez dema jen s hype "tohle bude pecka".
Bez těchto informací je stažení - vyzkoušení a případná koupě jedinou rozumnou volbou jakou dospělý muž který si sám vydělává má.
Nové auto si také nekoupím aniž bych ho vyzkoušel nebo měl přesně informace o jeho stavu. -
EA nedává jinou možnost než stahovat? Co si takhle počkat na reakce po vydání (recenze, názory známých...) a pak se rozhodnout? K pirátění tě nikdo nenutí, to jen jen slabá a trochu i trapná výmluva.
-
*Napsáno
-
naprosto přesně napasáno
-
Hype už začíná.
Pamatuje si někdo na prezentace DA2? Já ano. Najděte si to prosím. Vzpomínejte na to jak nám servírovali věty typu "revoluce v RPG" "úžasný příběh zaměřený na HRDINU" "obrovské možnosti voleb" "město s mnoha zákoutími" "revoluční grafika" "propracovaný bojový systém"
A vzpomínejte dál co jsme dostali?
"průměrné a osekané RPG" "dobrý příběh bez faktické možnosti voleb (konec byl vždy stejný. Mág se proměnil - v jedné linii bezdůvodně)" "město kde řada úkolů v naprosto stejných lokacích" "grafika které bez modů vypadala otřesně" "bojový systém kde pavouci slézali z nebes"
Předobjednal jsem si DA 1 a nelitoval jsem.
Předobjednal jsem si DA 2...a přiznal jsem že šlo o hloupé rozhodnutí.
DA 3 rozhodně stáhnu. Zahraju si to. A pokud to bude dobrá hra koupím si jí.
EA mi totiž nedává jinou možnost. Jejich prezentacím se nedá věřit. -
Já se neopak barevného kolotoče zastanu. Jedna věta muže mít několik významů, mezi kterejma rozhoduje pouha intonace. Byla by to bolestna rána pro někoho, kdo rád sarkasticky a ironicky odpovědi. Aby se daly nabízeny možnosti spravne odlišit, museli by autoři zjednodušit scénář, aby k podobnejm omylům nedocházelo nebo pouze minimálne. A to za sebe rovnou říkám, že radši vezmu zavděk barevnym kolotočem.
-
ty uz nehravaj hry a CHOD VON
-
Da se předpokládat, že bude k dispozici opet volba obtížnosti. A jestli bude stejna, jako v předchozích dilech, bez taktického módu se neobejdes. I tu vaši posvátnou jedničku jsem schopnej dohrát bez pauzovaní klik klik klik. Stačí si navolit nejlehčí obtiznost. E3 demo vypadá, jako by běželo právě na snizenou obtiznost, aby toho stihli ukázat co nejvíc. V předchozích dilech trvaly i souboje s obycejnejma enemakama dost dlouho, protože hodně vydrzely - na vysokou obtiznost samo.
-
Hrál si ji? Ne.
Zatím nehodnoť. -
jj to chapem, (btw, obojrucaky maju cca 7-8kg :) )ja len vravim, ze pri zobrazeni hier pred 10rokmi sa to neriesilo - ta realicnost ..teraz je DA prezentovane skor ako film, (najma tie hrdinsko trapne sebaobetovania Leliany)nie hra, tak nech to aj tak urobene, tj nech mu tu nohu(drakovi) aj odrubu, aj tak je ta hra Pegi 18+
-
Když hra stojí za hovno, tak se aspoň musí udělat dobrej marketing no..
-
to je pravda, ale dokud tohle nedodělají u lidských postav, nemá cenu se rozčilovat nad draky, myslím situace, kdy vezmeš strážného bez helmy 20ti kilovým obouručákem po hlavě a místo aby mu to roztříštilo lebku na 1000 kousků, ubyde mu čtvrtina HP a dál bojuje jako by nikdy neslyšel ani o otřesu mozku, a to máš ve většině herních RPG
-
99% fantasy, ktore sa napisu, a menej tie, co sa natocia alebo naprogramuju, sa robia tak ze na realny zaklad tu fantaziu narubuju, aby si to ludia dokazali predstavit, akceptovat ten svet a jeho pravidla
tj, ked ta kopne drak, alebo ta chyti do svojich pazurov, nemas to sancu predychat ani v brneni(sranda ze najviac to dodrziavaju v knihach)
takisto, ked 10 min sekas (magickymi zbranami a magiou) do drakovej nohy, nieje normalne, ze reakcia bude ta, ze drak 10sec bude lezat na zemi a potom uz to zranenie bude pase