Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: Dragon Age Inquisition vrátí sérii ztracený punc kvality
15.6.2014 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
proč tam mají jen 4 ability vpravo dole? to vypadá na rpg osekane až na kost. co jsem koukal gameplaye z jedničky tam meli bar s cca dvaceti abilitami (ale to byla pc verze)
-
-
Takto to u konzolí vypadalo vždycky *3* dá se to asi nějak posunovat...nwm nejsem konzolista, ale v PC verzi to bude asi nějak podobně jak jsme zvyklí z předchozích dílů *3*
-
-
Na konzolích je HUD zcela stejně jako v ukázce, a to jak v Origins tak v DA2.
Na PC je v Origins i 2 spodní "lišta" se schopnostmi.
-
-
-
Bezmála půlhodinové demo?
Část s Lelianou dobře znám alespoň co se týká podřezávání (a "Chci zpátky svět") a následného lučištičení (ten luk mně potěší, vždycky Lelianu stavím na dálku...), nicméně tu část, kdy vytáhne dvě zbraně (je Rogue, ti s ničím jiným neumí... pořádně - zkuste mi říct, že vytáhne štít...) a jde "do nich" jsem viděl jednou - cca vteřinový úsek. Nebyl by link? -
-
Soutěž o co nejdelší a špatně pochopitelné souvětí?
-
-
ADHD verze:
ZNÁM JEN DESETIMINUTOVOU VERZI. CHCI LINK NA TU DELŠÍ. GIMME NAO.
Normální verze:
Část s Lelianou dobře znám, alespoň co se týká podřezávání a následného lučištničení, nicméně tu část, kdy vytáhne dvě zbraně a jde "do nich" jsem viděl jednou - cca vteřinový úsek. Nebyl by link? -
-
no vidíš že to jde :))
-
-
-
-
"Navíc, pokud jsem dobře pochopil jedno tvrzení, jednotlivým spolubojovníkům můžete přidělovat povolání v rámci základních podskupin. Takže z Iron Bulla může být tank i bojovník, který slouží k rozdělování zranění. Neplatí tedy, že jedna postava je tank, druhá útočí na dálku a třetí podporuje družinu."
Tuto část jsem úplně nepochopil; je tím myšleno, že postavám bude možné vytvořit různé buildy a mezi nimi přepínat, nebo že bude možné vytvořit funkční hybridy, či něco úplně jiného? -
-
Pokud jsem je pochopil dobře, tak by to mohly být funkční hybridy, ale jak říkám, ruku do ohně za to nedám. Přepínání buildů se mi moc nezdá, to spíš poslouží výměna postav, kterých bude jak psů. Podle toho, co načrtli očekávám, že nebude schopnost družinky definovaná složením.
Nebude jedna volba pro damage dealera, jedna pro tanka apod, což občas nutilo člověka brát postavy, které nechtěl mít na interakci sebou. Teď by mělo být možné si roli postav nadefinovat skrz větvená povolání sám. Ale fakt to byla jen zmínka v rámci prezentace a rychlý prostřih do menu povolání, takže zčásti teoretizuju. -
-
Jasně, díky za objasnění :)
-
-
V DA2 bylo pevně dané kdo bude tank a kdo healer, atd. takže pokud člověk hrál na vyšší obtížnost, tak sebou musel vždycky mít Aveline a Anderse.V Inquisition to bude volitelné, takže Iron Bull může mít jak obouručák, tak i meč a štít. *3*
-
-
Co jsem zatim videl, tak bych to ani nestahoval. IMHO to mozna bude "lepsi" nez DA2, ale na jednicku se to urco nedotahne, uz jen podle toho dmnt fight s drakem nechapu jak se to nekomu muze libit kdyz defakto jen preslapuje na miste a ceka az ho zabijou. V DA:O toho zvladnul mnohem vic(rozkousal a vyplivnul, srazil ocasem.....). A dalsi vec co me udivuje jsou skily, ale tam me je jasny ze se diky konzolim na tom nic nezmeni. Ale pro me osobne to je proste malo, u luku a fighteru bych to jeste zkousnul, ale mag ? smesne
-
-
Drak opravdu jen nepřešlapuje na místě a nečeká. Občas se snese, jindy poletuje a kropí bojiště ze vzduchu. Často sedne na nějakou skálu a spustí jek, který postavy kolem ochromí. Hodně bylo vidět, že se snaží dostat k damage dealerům na dálku, takže ochromil Iron Bulla a přelétl dozadu na mágy. Parta v tom boji musí být v neustálém pohybu, protože je i drak a ten má ještě několik druhů útoků.
-
-
Hlavne abych mohl byt zase homosexual!!! Anebo bude 3. dil pokrokovejsi? Budu tam moc mit i sex se zviraty? Nebo aspon s vlkodlakem? a co deti?
-
-
Na deti si musis pockat. Trvalo 50 let nez se z horrroru o hodnem panovi co zachranuje lepou devu staly horrory kde hodny pan zachranuje lepou bukvici.
-
-
V nějakém video blogu (nebo někde, myslím) si hovořil, Aleši, o tom, že ses byl podívat na nějakých hrách pro Vitu. Bude o tom článek?
-
-
Ještě uvidíme. Z chystaných kusů tam bylo (nebo k čemu jsem se dostal) k osahání jen Freedom Wars a k tomu chyběli další hráči do multiplayeru, takže jsem tam chvíli běhal s AI parťáky... Což není zrovna to pravé ořechové. Pak jsem už jen zkoušel věci co vyšly dřív jako Borderlands 2, Luftrausers a God of War kolekce.
Na to, kolik her na Vitu vychází jí Sony ve svém kumbále prezentovalo spíš skrz tyhle "větší" tituly, které mají i po datu vydání. Ale ještě jsme chytli nějaké hry v nezávislé scéně, které se objeví i na vitě, tak to možná dáme dokupy v jednom článku.
-