Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BookerDeWitt
    V tom případě by sis měl zajít k psychoušovi, když máš slyšiny. Tady nikdo nemluví, jen píše.
  • TheGGG
    Tak todle vypadá hodně luxusně, zase tu slyším závist *14*
  • TheGGG
    příběh byl brak a postavy klišé
  • trovnávat tps a fps není ani trochu nesmysl. pořád je to shooter. jestli first nebo thirf je už jedno.
  • Pořád by to mohlo mít dobrý příběh a letošní e3 nám dává naději, že by to nemusela být jen střílečka, ale mohli by tam být napínavé, atmosférické pasáže. Já tu hru ještě odsuzovat nebudu.
  • Ty nehodnotíš, ty děláš závěr aniž bys na to měl nárok. Dokud jsi to nehrál, nemluv o tom jakej je gameplay.
  • Jack1947
    (Ne)interaktivních filmů jinak souhlas. *4*
  • Tak tohle sem předpokládal už pěkných pár let zpátky. Doba her bude pomalu končit (v AAA segmentu) a nastane doba 3 hodinových interaktivních filmů. Už jen samotný fakt, že grafika se neustále zlepšuje, má obrovský vliv na náklady. Logicky pak hra nemůže mít desítky hodin obsahu, pokud to není openworld/sandbox.
  • Proč by to nešlo? Viděl jsem Geralta pod vodou v plné zbroji, místo Igni jsem viděl plamenomet, viděl jsem Geralta tlustého, viděl jsem Geralta opáleného, viděl jsem Geralta stříbrovlasého, viděl jsem stejně zmršený combat jako ve dvojce, viděl jsem jeden mizerný quest, viděl jsem nepoužitelný inventář...
  • walltar
    Open world? Order 1886 má být lineární skriptovaná akce ... kde se psalo, že to má být open world hra?
  • Jak to tak vypada, tak casy, kdy RAIL SHOOTERs byly v modě, se opět vraci. *1*
  • B.o.b
    A já bych se vsadil, že ta hra bude dobrá.
  • ne fakt, hodnotit obsah open world hry z několika pár minutových ukázek nejde, nemluvě o tom že jsi stejně troll co chce akorát rozpoutat další flame, takže je to jedno tak jako tak
  • MARTASLJ19
    Po pravde , to bolo vidieť od úplne prvého videa, že to je nuda.
  • jako že hodnotit hratelnost hry kterou jsi nehrál je blbost? to neni plná huba keců, to je fakt *1*
  • VIděl jsem ty videa čili stejně jako Bohoněk, čili můžu snad hodnotit ne? Obě hry jsou vizuálně hezké, ale chybové a obsahově prázdné. Pochybuji, že se Poláci poučili...
  • Zajimavy, ze ma kazdej fankid dycky plnou hubu presne toho cos napsal a stejne jsou ty radoby AAA rychlokvasky na jedno brdo. *15*
  • walltar
    Jinak mě by teda zajímalo co měli napsat v článku? ...

Hráli jsme 20minut Order 1886, ale nic vám o něm neřekneme, protože někteří méně mozkově nadaní čtenáři by se mohli urazit, protože píšeme co jsme viděli v demu.... No jo to by sice byl super článek, ale člověk který se o tu hru zajímá by z něj asi moc chytrej nebyl.
  • ty jsi to uź hrál, nebo jen plácáš nesmysly?
  • walltar
    Z 20 minut si uděláš první dojem o hře ... navíc z 20 minut, které tvůrci vybrali, že je budou prezentovat. A to je přesně co se v článku prezentuje ... první dojem. Není to recenze ... ty mudrci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit