Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nic moc, vypadá to stejně špatně jako dobrodružtsví mistra kotoumetela Geralta z pláže...Taky fajn grafika a tam to taky končí, hratelnost nulová...
  • GlaDOS
    První dojem je vždy nejdůležitější. Drtivá většina her se po celou herní dobu drží stejné šablony, takže z 20 minut se dá pochytit mnoho.
  • Tahle hra ukazuje presne ten smer vyvoje, ktery se mi opravdu nelibi, konzumni zalezitost pro povrchni hrace. Obava se, ze prave proto bude komercne uspesna. Ale snad budou uspesne i hry, ktere se zameri spis na hratelnost nez na grafiku.
  • Viděli tak akorát intro....
  • Lands of Lore byla náhodou dobrá hra *4*
  • Řekl space sim noob a šel hrát svoje LoLko...
  • Pokud celá hra bude trvat 5 hodina z toho bude 1/3 neinteraktivních filmečků, tak viděli opravdu dost...
  • Spades
    Ty 2 hry mají spolu hodně společné.
  • nicmene jako 80 procent uzivatelek facebooku, a taky je kazdej p*cha :D
  • aneb jak jsme nezískali licenci na Van Helsinga
  • Jack1947
    Co to má s tím společného, jestli se mi líbí "svalouši v propocených tričkách" *7* , me se hlavně líbil příběh, vytvořil jsem si určitý vztah k postavám a hezky jsem si zastřílel a tak to má být. *4*
  • Z 20 minut pochytíš velké hovnoooooooooooooooooo ty mudrci...
  • Pořád lepší než Star Citizen... Teď jsem zkoušel ten soubojový model a tvl. musím se smát,,,
  • Ps4 obdoba Ryse.
  • TheGGG
    Není, střílečka má být zábavná ať je TPS nebo FPS. Jinak, já žádnou hru na xku neberu jako modlu, každý ví, že dobré exklusivity jsou, byly a budou na mašinkách od sony. De o to, že kdybych měl něco vybírat z chudé nabídky her na xboxu, radši šáhnu po HALO, než po GoW. Každopádně jestli se ti líbí svalouši v propocenejch tričkách
  • WolfWood
    tato hra nejspíše bude krásna ale povrchní
  • Jack1947
    Proč by to nikdo neřekl? Vždyt to je zatím pravda a celé je to takové nic moc. Nadšení od počátwečního oznámení opadlo velice rychle. Néé tak nechtějí z toho dělat určitě vědu, aby se ti hráči tolik nezapotily. Já řikám budu velice překvapen když to bude pecka. *4*
  • walltar
    Hru v tomhle stavu si myslím už nikdo měnit nebude ... maximálně víc opraví bugy a možná trošku vylepší AI, ale žádné razantnější změny bych nečekal.
  • MrSanta
    Proč nemůžou soudit? Soudí podle toho co viděli. Nádhernou grafiku s problematickým gameplayem. Na mě to působí jako Ryse pro Xbox One. Super grafika a hra, která neurazí ani nenadchne.
    Jestli si vývojáři nechávají nějaké eso v rukávu, které vytáhnou v reklamní kampani před vydáním a každýho to odrovná, tak budu jedině rád. Na mě to taky zatím moc dobře nepůsobí. Když blahé paměti vyšel první gameplay trailer na Gears of War, tak jsem z hraní měl o dost lepší pocit. Tam měl i z videa člověk pocit, že ty zbraně něco dokážou. Tady zatím působí spíš jako flusačky. Doufám, že mé dojmy jsou liché a že výsledná hra každému vytře zrak. Pro hráče by to bylo jedině dobře.
  • "překrásná, ale zatím nic víc"
    K dobrým predajom dnes stačí oveľa menej - poriadna reklama a hype

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit