Přejít na výpis diskuzí
E3 dojmy: The Order 1886 je překrásná, ale zatím nic víc
18.6.2014 | Miloš Bohoněk
67 příspěvků
-
To je věc tvého názoru, já zase neberu HALO jako nějakou modlu a dopařil jsem jen 4,Reach a neřikám že špatné ale tolik mně to nenadchlo... mimoto srovnávat TPS a FPS je trošku hodně nesmysl.
-
Hrál, a slovo zábava by tam člověk hledal je těžko. Druhořadá sci-fi s nesympatickými postavami a nudnými nepřáteli. Vím že na xboxu toho moc nemají, ale takové HALO je 1000krát lepší, pokud bych teda měl něco na xku hrát.
-
Nechápu, že to nikdo neřekne, ta hra vypadá jako sra.ka. Pokud pominu grafiku, kde je next-gen? V ukázkách je to samá cutscéna a koleje, občas vás nechají zamířit a vystřelit. Chce to razantnější změnu, na to mají ten odklad, ale nemyslím, že to stihnou.
-
Hrál si vůbec GoW? protože by si takovouhle kravinu asi ani nenapsal. Já to vidím spíše na horší hru, která jen zvětšuje mé obavy... on at to je tunel jenže at se dá hrát a zabavý což GoW přesně udělalo. Bavilo.
-
to je zas článek *7*
Srovnáváte s GoW, ze kterýho jste tu tekly, ale tato hra vypadá mnohem zajímavěji. GoW byl obyč TPS sci-fi brak s nudnými postavami a dějem, ale kolik her jako the order znáte? 0 přesně tak. Zatím to vypadá na luxusní pařbičku, skvělé prostředí, úžasná grafika a atmosféra. -
No viděli/hráli dvě demoverze ... z toho se dá pochytit celkem dost.
-
Takže nic nevíte, ale už soudíte. Trochu krátkozraké ne?