Přejít na výpis diskuzí
EA: Mirror’s Edge 2 bude, otázkou je kdy a kdo
13.7.2012 | Adam Homola
53 příspěvků
-
No myslim si, ze by tentokrat mohla. O hre se vsude mluvi, jak byla vyborna, coz je fakt, hra to byla skvela. Takze tentokrat uz by lidi nekupovali toho povestneho zajice v pytli. Nevim presne, jak to bylo s prodeji Dead Space, ale predpokladam, ze dvojka se taky prodavala o dost lip nez jednicka.
Myslim, ze by nebylo od veci zariskovat a do dvojky ME trochu zainvestovat, ponevadz si myslim, ze by tentokrat, pri pripadnem uspechu u recenzentu, vydelala mnohem vic. -
Bohužel se taky obávám, že přijdou změny, které se nám zamlouvat už nebudou. Co bych já jako fanoušek od pokračování čekal? Stačí mi nový příběh, nové levely a aby to bylo trochu delší než minule. Trošku všechno vybrousit a bylo by to dokonalé. Jenže takhle by se EA sice zavděčilo fanouškům, ale hra se prodávat moc nebude :-(
-
Ach ti zli EA, za vsechno muzou, vsechno znicej.. Zajima me, jak s timhle pocitem zijou :D.
-
"dúfam, že DICE týmto tlakom od EA odolá"
staci sa pozriet co urobili s BF3 a hned vies odpoved na otazku: "bude me2 viac casual?" -
nedalo prasule ? ME1 síce nemal vysoké predaje ale to neznamená že nezarobil. Zarobil dosť ale nie toľko koľko si EA naprojektovala a v tom je velký rozdiel.
-
To jako z těch prodaných 2 milionů nemaj pašule? *8*
-
dvojka to bude mať u fanúšikov ťažké, prvý diel sa jednoducho vydaril priam zázračne a vyrovnať sa mu alebo ho nebodaj prekonať bude nadľudská úloha. Takisto je ukážkou toho, že takto ladená hra vôbec nevyžaduje 3rd pohľad a naopak, pokial sa firstperson dobre spracuje schová s prehľadom 3rd do kapsy a pomôže hráčovi sa lepšie vžiť do hlavnej postavy.
Ale obávam, že po skúsenostiach s nízkymi predajmi sa budú hru snažiť "obohatiť" nezmyslami alebo ju nejak pozmeniť aby bola lákavejšia pre čo najširšie publikum. A to by bola veľká škoda... dúfam, že DICE týmto tlakom od EA odolá. -
tak pokračování by se určitě hodilo, už proto, že jsem ze svého vlastního pohledu bral první díl spíše jako opravdový game art, což se mi u moc titulů nestává :)
-
ty bys vytvarel neco co by ti nedalo prasule?
-
Sakra tak mirror's edge 2 bych si s chutí zahrál.
-
To už slyším aspoň potřetí *1* je to škoda no. Pro mě jedna z nejlepších her za tuto generaci a pokračování bych fakt rád viděl, ale holt EA z toho nemá dost chechtáků, tak nás radši budou zásobovat stupidníma DLC do BF3. *16*
-
Jó, věřim tomu, že s tím mají problémy. I když jedničku mám pořád moc rád, dohrál jsem jí nesčetněkrát a dvojku bych bral hned, chápu, že jedna věc je přijít se zajímavým konceptem a druhá je pak převést ho do praxe. (V tomhle směru bych ME přirovnal k Prey 2 -- to sice taky mělo zajímavou myšlenku, ale moc jsem nevěřil, že by se dala nějak rozumně převést do praxe.)
-
To Half-Life 3 taky...