Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blbecku (jindra) prvne si zjisti, ze u SK/CZ/Pol/Fra atd nikdy fasismus nebyl. Fasismus byla vec provozovana Mussolinim... To je tak, kdyz se hlupak snazi byt chytrym, a jeste svou blbost stavi na obdiv ;-D

A k steamu/originu: Celkem se EA nedivim, jsou to penize navic, ktere to muze prinaset. Vzdy musite do nakladu zapocitat distribuci, at je jakakoliv. Kdyz z 50USD bude delat byt jen 10% distribuce (nerealne), tak rozjetim par serveru + konektivita v meritku prodanych EA her je tech 10% zatracene hodne...
  • mesicni cena za provoz serveru se rovna asi tak jede jizde kamionu plneho krabic s hrama... nehlede na to ze mesicni pronajem jedne prodejny v centru mesta vystaci tak na deset let provozu serveru ktery obslouzi celou evropu! *3*
  • Jinymi slovy,chceme mit o vsem a o vsech prehled a mit to, tak rikajic, pod svou strechou.
    Origin beru jakou vitanou konkurenci steamu,ale rozhodne me zatim origin nepresvedcil ,aby jsem o nem alespon uvazoval.
    To co maji v EULA me zatim bezpecne odrazuje a o pristupu EA k hracum v posledni dobe ani nemluve.
  • musis mit dlouhy heslo....nacpi tam svy heslo 2x3x za sebou a snad ti to pujde :D
  • Johnny, možná by sis mohl uvědomit, že nebýt Čechů, tak je minimálně 100 let pozadu oproti standartu celý Slovensko a nejen východní. Navíc jakousi národní hrdost pozoruju právě u Slováků (i když nechápu na co jste tak hrdí) a svým způsobem vám ji závidím, protože tohodle zase nejsou schopní Češi.
  • Získat steamovou novinku za polovinu či dokonce třetinu ceny oproti původní steamové či krabicové ceně není problém, jen to chce najít alternativní webové kanály rozuměj překupníky :-).
  • JohnyTheZik
    Steam zacli lidi pouzivat predevsim kvuli hram typu CS nebo HL, ktery jinak nez pres Steam hrat nemohli. Je to uplne stejna strategie a u obou pripadu si clovek musi zvyknout.
    Kdyz jsem mel poprvy steam, tak jsem vuci nemu byl pomerne skepticky a rek bych, ze spousta lidi to mela podobne, ale postupem casu si na to clovek zvykne, pouziva to a nijak mu nevadi.
    Proto jsem pomerne optimistickej a na Origin si nemuzu stezovat. Ve vysledku je to hodne podobny, Battlelog spatnej neni, ale mohl by bejt ve hre, ale jinak samotnej program je vpohode.
    A rict, ze na nem jsou hrozny ceny, je blbost. Jsou tam podobny akce jak na Steamu a nedavno jsem na nem koupil BC2 Vietnam v prepoctu za 130 Kc, pricemz v ceskejch e-shopech se prodava tak za 300+ .. Takze ono vzdycky staci trochu hledat.. A prinejhorsim si muzes vybrat i jinde :)
  • cena za krabice a media odpadne ale zase pribude cena za provoz serveru na kterych musi byt stale k dispozici takze asi tak
  • jenze ty ceny nedava steam ale distributor .. i tak udrzovat ty hry "zive" stoji penize
  • origin je trest... pro gumy co je bavi hrat si na vojacky, behat s flintickou a misto mozku maji zelenou s.acku ... jen si to uzijte (a pak si dejte GoW, Killzone, CoD kdyz do hnoje tak po usi)
  • http://img545.imageshack.us/img545/8646/narfarchive26f786c534d5.jpg :D
  • BTW Jirka je očividně malý kluk, ale právě proto podotkl věc, kterou probírají jistě v dějepise, Slováci opravdu měli němce moc rádi, ale proč to už asi nepochytil * .A pokud nevíte dějiny své země, tak to je smutné.(*Jelikož chtěli vlastní stát, a to mohl dovolit pouze Hitler :) )
  • 2Johnny: Tak proč lezeš na českou doménu? Vsadil bych se, že je ti 10, žiješ v ČR a si šikanován čechy. Jo soudit kolektiv podle pár jedinců to je nejspíš specialita slováků, že? *7*
  • Ty začni myslet, než něco napíšeš nebo se ztrapníš. Jaj, už se stalo.
  • PROSÍM O POMOC : stáhl jsem z battlefield3.com origin ,nainstaloval ho , registroval se , ale nejde se mi prihlasit . vim ze heslo pisu spravne ,s tim ze jsem bez bety bych se smiril jenze problem je ze od te doby mi nejde prihlasit ani na muj ucet kdyz zapnu BFBC2 ,,,, proste pise Unable to log in ,,stalo se to presne v tu dobu co jsem stahl a nainstaloval origin ,,, poradí mi někdo co mám dělat ? doufam že nejde o hackera.... :((( MOC DÍKY ZA POMOC
  • ja tady radši píšu česky a myslím si své, je to stejna uroven jako madari nebo cikani, i když moralne jsou vyspelejší nez madari
  • nie sme bratia, alebo niečo ako Kain a Abel, česi su kaini. Je to namysleny narod s.r na nich
  • jdi do p.či českej k.kote
  • Držím jim palce, cokoliv co bude konkurovat steamu je dobre, ty ceny na steamu jsou nehorázný a pritom by vlastne meli odpadnout naklady za obaly, manualy, dopravu a pod. Jo koupit neco v akci je dobre, problem je že koupite neco co vlastne ani nechcete hrat *4*
  • Ty jsi mi ale nějakej chytrák. Možná by sis opravdu mohl jít mastit ego na .SK doménu jak ti už dřív někdo navrhoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit