Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skaven123
    a neslo o to ake hry tam su, ale o sluzbu ako taku, a viem si predstavit ze by vydali napr Skyrim bez DRM, bol by lacnejsi ;)
  • skaven123
    Witcher ?
  • Súhlasím s názorom, že Steam, Origin, alebo čokoľvek podobné je rakovina. Jednoducho čistý trojský kôň. Nič iné. Hajluj s nami, alebo si dohral..!! Fašizmus v modernej podobe.
  • Gog vydává naprosto jinačí kategorii her, dokážeš si představit, že by vydali MW3 nebo Skyrim bez DRM? U staré hry si to můžou dovolit.
  • Ještě musí vyřešit "Proč Origin, když je Steam 100x lepší"
  • Ze začátku to vypadá jako nevýhoda a otrava, ale postupem času většina lidí zjistí, že je to vlastně v pohodě.

Když jsem si koupil CSS, tak mě hrozně štvalo že se musím přihlašovat na nějakj Steam, a pořád jsem hledal jestli nejde tu hru nějak "osamostatnit". Postupně jsem ale přikoupil další hry (hlavně díky těm super akcím) a teď najednou je pro mě hra na Steamu "něco víc" jako ta samá hra non-steam a klidně si rád pár Kč připlatím.
  • skaven123
    ...ktory ti zaruci, ze...? (updatovat hru dokazem aj sam, bez barliciek a zapraseneho pc)

edit: preco napr GoG nepotrebuje instalovat hovadiny do pc? v podstate je to ta ista sluzba..je pravda ze v malom ale to nevadi
  • skaven123
    jj a najvacsi adidas bude ked ti to vsetko padne, lebo sa raz kravataci rozhodnu ze mozes mat nainstalovany len ich software (vid napr.nefunkcnost ATI a NVIDIA kariet na jednom pc kvoli physx)
  • Steam overlay je fajn i u singleplayer her.
  • No mě sere i battlelog. Nechápu proč není ve hře. Spouštět vždy znovu hru když chci změnit squad nebo server je totální demence.
  • Sak cim viac softveru v pocitaci, tym viac adidas. Ja by som uplne najradsej, keby kazda hra mala svoj vlastny distribucny system a samostatnu spustitelnu platformu. Zatial mam v kompe iba steam, games for windows life a Rockstar socka club, co sa mi zda malo.
  • No neměl, ale o to právě jde, Origin by jinak neměl šanci, všichni si řeknou "Mám Steam, tak na co Origin", takže oni to nějak musí protlačit mezi lidi, v tomto případě skrz BF3. Nikomu se to nelíbí, ale chápu je.
  • Steam tady už nějakej ten pátek je, takže mají mnoho zkušeností se svejma zákazníkama. A tenhle náskok bude vždycky oproti Originu dost znatelnej.
  • oprava:......., že jim na TO lidi kašlou :-)
  • Naštěstí máme volbu nekupovat na originu. Jsme nuceni přes něj hrát, ale koupit můžes u svého oblíbeného lokálního dodavatele :-)
    A až někdo uvidí, že Origin má např. 10.000.000 uživatelů a přitom se uskutečnilo pouze 10.000 nákupů, tak je to třeba trkne, že jim na lidi kašlou :-)
  • Navíc ty ceny - radši si někde koupim krabicovku a redeemnu než kupovat přímo na originu, pořád mě to vyjde na lepší peníz než na přímo. Ohledně nabídky obchodu origin a například nemožnosti vymazat si ze seznamu stáhlá dema už ani radši nemluvím.
  • Přesně jako ostatní uživatelé souhlasím stím, že EA se nemůžou považovat za konkurenta Steamu, páč na to nemají. Steam se snaží lidem zpříjemnit život, mít kompletní správu her na jednom místě a aby byla pro uživatele co nejjednodušší. Ty peníze co za to mají, a že jich není málo si za to ale zaslouží. Origin - nadruhou stranu je hodně marný pokus EA o utrhnutí si kousku chleba z této kopice bochníků. Nebýt toho, EA stahuje a neposkytne na steam pár zajímavých titulů, na Origin ani nepomyslím. Mass Effect a Battlefield jsou zase ale takové věci, který si nechci nechat ujít, ale fakt mě se*e, že kvůli tomu musím instalovat další program, který je dost náročný, nevychytaný, a ještě vás při spouštění her bude přesouvat na 3rd party stránky té hry. Mno prostě demence.
  • Obe sluzby si mohou strcit tam kde slunce nesviti. Je to rakovina se kterou se musite smirit pokud si chtete hru poridit. Je to jako by vam prodali novy byt jen pod podminkou ze si tam nastehujete jednoho "cmouda".
  • no on origin se steamem ani valcit nemuze, protoze je to proti nemu absolutne nedodelany hybrid. celkove nechapu proc neni pusteny jen battlelog, ten je propracovany...
  • Se steamem naprosto zadny problem nemam a sem snim velmi spokojen. Zacal se ho pouzivat u krabicovek FEAR2 a Orange Box a ted uz pres nej i nakupuju. Zato origin zacinam nenavidet a strasne me stve ze B3 nepodporuje steam *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit