Přejít na výpis diskuzí
EA: „Origin se Steamem neválčí, místo je tu pro oba“
4.10.2011 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
To by neměl no ,protože origin je oproti steamu úplná chudinka
-
No nevím.. myslím že steam ti taky nedává moc na vybranou.. Např. mám Mafii 2 a MW2 obě krabicovky a bez steamu to nespustím...
-
Ted sem zrovna nekde cet ze Steam ma 35mil uzivatelu a Origin 4mil a posiluje! Cim to tak asi bude? Zeby Battlefieldem3, ktery je pro hrani nutny!! Kdyby nebylo B3, tak origin nema ani 1mil *1*
-
Ehm, jo...to je v článku furt Steam, Origin, Origin, Steam, Steam, Stem, Origin...jednou to přeskočit muselo...díky ;)
-
No nie je to sice oficialne, ale BF3 podla pracovnika EA support bude po vydani aj na steame, no limitku alebo predobjednavku mat nebudete.
Kazdopadne, steam overlay funguje aj na BF3 takze ma origin neobmedzuje v nicom.. az nato ze mi vezme par MB RAM. -
stale ako singleplayer nevidim ziaden dovod instalovat steam alebo origin na to, aby som offlinovo hral... hoci tu kopec ludi tvrdi ze je to fajn a trendy *1*
-
Nj to je sice pěkný že se někomu zdá konkurence dobra ,ale mě tedy ne! Za chvíli budu muset mít ke každé hře od jiného vydavatele novej digitální účet a to mi z toho jebne.
-
je oznámení platformy Electronic Arts pro digitální distribuci jménem Steam.
Spíše asi Origin ze jo? *2*