Přejít na výpis diskuzí
EA oznamuje první datadisk pro SWTOR - Rise of the Hutt Cartel
18.12.2012 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
nechápu co tady pořád brečíte, já to hraji již od preorderu, a neměl jsem sebevětší problém nebo bug, a zaplatit 300Kč za měsíc? to se svět nezboří ne? a když už tak se můžete hrát to F2P, v jiných hrát co jsem kdy zkusil na F2P je taky omezení jak nasra....
-
-
Hraješ od preorderu - takže předpokládám že si progressoval Pylon event nebo Soa v době kdy to bylo zabugovaný. Pokud ano, určitě si vzpomeneš na bugovaní pylonů kde si musel resetnout flashpoint a docela dlouhej trash dát znova. A Soa .. tam celej progress spočíval v loterii jestli se bugne nebo ne.
Uznávam, hra mě nějakej čas bavila (hlavně expení + gear up na Rakata level). Ale jako bejvalej hráč WoWka musim říct, že to ve mě nevyvolalo takovej ten správnej pocit, že pořád je co dělat.. -
Ja to hral taky od preorderu, engine si bohuzel s mym PC nepotykal a to nemam problem s bf3 na 1920 delat pres 100fps i s AA. A problemu bylo hafo. A i kdyz jsem byl mozna jeden ze sta, tak mi to stejne nepomuze.
-
-
Bohužel SWOTR dost kazí zážitek ze hry tím, že zpoplatnil prakticky všechno. Až do situace, kdy i pohyb po světě je pomalejší pro neplatícího hráče. Space combat, Warzone, Operace, Flashpoint ? Omezeno! Odměny z misí ? Menší výběr pro neplatiče. Nákupy vybavení ? Dražší pro neplatícího hráče. Tituly postav ? Nelze pro F2P hráče stejně jako nelze upravovat skin nebo si třeba schovat headgear. A dokonce ani není možnost získat Cartel Coins jinak než nákupem za realné peníze. Já jsem preferovaný hráč protože jsem kdysi SWOTR platil ale třeba nováčci nemají ani lvl 1 sprint což jim neskutečně žere čas. Neberte mě špatně. Je mě jasné, že platící hráč má mít nějakou výhodu ale ta výhod má být v ušetření času nikoliv ve výbavě nebo, což mě přijde absurdní, omezení množství peněz které můžu vlastnit. Já jsem preferovaný hráč protože jsem kdysi SWOTR platil ale třeba nováčci nemají ani lvl 1 sprint což jim neskutečně žere čas. Podívejte se na PlanetSide 2. Chceš výbavu ? Tak si na ní ušetři nebo si ji kup za realné peníze. Tohle je dobrý F2P nikoliv tohle.
-
-
"Je mě jasné, že platící hráč má mít nějakou výhodu ale ta výhod má být v ušetření času nikoliv ve výbavě "
+
"Podívejte se na PlanetSide 2. Chceš výbavu ? Tak si na ní ušetři nebo si ji kup za realné peníze"
=
"Tohle je dobrý F2P nikoliv tohle." -
Mě se ten F2P model líbí a jsem s ním docela spokojen. Nemám teď tolik času hrát, takže to zapínám jenom o víkendu, kdy si zajdu pár FP a WZ, případně chvíli leveluju nějakého toho alta.
Samozřejmě, že jsou tam nějaké věci, které se mi moc nelíbí - hlavně asi ta ztráta XP, kterou mají F2P hráči. To že jsem přišel o možnost měnit si barvičky na gearu, zobrazovat tituly nebo jméno svého legacy mě vůbec netrápí, naopak jsem rád, že zavedli takováto bezvýznamná omezení.
Množství peněz je omezeno kvůli různým překupníkům.
Sprint na 1. levelu, já si pamatuju, že sprint byl až na 14 levelu a všichni to nějak přežili.
Jediné za co bych EA/BW vzal kladivem po hlavně jsou ty lvl 7 upgrady pro vesmírnou kocábku. To jako přehnali, dát tam kompletní gear pro loď asi za 1300 CC nebo si to nafarmit a koupit si to asi za 2500-3000 commendations, což je skoro až nereálné, když ze začátku se dá denně nahrabat asi 30-40 comm. Tohle už není free-to-play, ale pay-to-win. -
Model f2p je nastaven přesně tak, jak má být - je stresující pro ty, kteří nechtějí dát do hry ani korunu. Na různých omezeních nevidím nic špatného, stačí si za cca 400 Kč koupit balíček cartel coins a naprostou většinu z těchto omezení takový hráč odemkne. Když vezmu v potaz, že ty jako původní hráč sis pravděpodobně kupoval krabicovou verzi za (minimálně) 600 Kč, co ti na tom přijde neférové, když člověk jednorázově zaplatí 400 Kč? F2P znamená, že to udělat nemusíš, a i tak máš možnost dohrát celý příběh do levelu 50, jak bylo slíbeno...
-
-
Ako beriem obsahovo sa dá dohrať príbeh, už flashpointy ci operations by som pretrpel že maju byť obmedzené, ale zrušiť quickabary ktore ti naozaj treba aby so mohol svoju postavu vôbec plnohodnotne ovladať je blbosť. Inač sa všetko ostatne da prežiť len toto mi pije krv... :D
-
-
A kolik stojí quickbary, když je přepočteš z cartel coins na skutečné peníze. Tipuju něco okolo 20 Kč :))
-
-
Tak jasne ale najmenši baliček je 4 euro, zvyšne coins by mi tam len sedeli a nič nerobili :D
-
-
-
když už to chtějí nazívat f2p tak by to podle toho mělo vypadat
a pokud swtor srovnám s ostatními f2p hrami které sem hrál tak je to jen takové demo -
-
Já znám jednu jedinou hru, co SW ToR v klasickém F2P modelu a to LOTR. Žádné jiné MMO neznám, co by mělo vyvážený F2P model a nabízelo tolik, co SW TOR:)
-
-
star trek online - to je pro mě dokonalý příklad jak má vypadat f2p
-
-
nevím kolik lidí to hraje ale ve hře rozhodně neni nějak znát že bylo málo hráčů
i sama česká komunita je dost velké na to aby si mohl skupinové mise hrát jen s jinými čechy nebo slováky -
Hru nehodnotim podle toho kolik lidi to hraje (pokud me to teda neomezi, ze bych tam behal v mmo sam) ale spis jak me bavi. Ale vic lidi urcite na skodu neni.
-
No jo, ale kolik lidí mimo USA to hraje?:) Sice znám, ale že by mě to nějak oslovilo. Ale co vím, tak je to velice ceněná MMO, bohužel s téměř nulovým marketingem:(
-
-
-
Každý F2P model motivuje hráče k placení jinak. SWTOR není čistý F2P, protože má i subscribe zároveň s F2P - tedy ano, je to spíše takové demo toho co hráč může mít, když platí. Problém české komunity obecně je v tom, že lidé nechtějí platit prostě za nic. Hráči neplatící nic jsou pro firmu náklad, tedy nevidím důvod, proč by měli mít vůbec podobné možnosti jako lidé, kteří měsíčně poctivě platí.
-
-
tahle hra je vpoctatě průměrná takže nevidim důvod proč hrát tohle když si mohu zahrát něco jiného zadarmo a bez takových omezení
-
-
-
-
Presne, skušal som sice predtym len trial verziu do 15, ale mam pocit že na trialy som si mohl dovoliť oveľa viac ako teraz pri f2p. Mne nejake schovanie headgearu a tak nevadi, len by mohli pre free to play uvolniť všetky quickbary a aspoň flashpointy neobmedzovať a samozrejme možnosť ziskať cartel coins aj hranim, mohlo by to byť ťažke a naročne ale ta možnosť by tam mala byť. Len toľko
-
-
quickbary jsou už zdarma čtyři, BW přiznali, že s tímhle se sekli a napravili to.
-
-
A to mas odkud? Paac zrovna o vikendu sem to zkouma a vsude mi to cpe, ze si je mam koupit.
-
Tak to super, po tyždni zanedbavania sa k tomu teda vratim :D
-
-
Pokud si dobře vzpomínám, musíš si je ručně nastavit, automaticky tam ty postranní myslím nejsou.
-
-
-
-
-
vládne tam EA, nedivte se, bude to hroznej shit, rok staré stále vyskytující se bugy budou navíc i v datadisku.....kdyby tu hru konečně opravili a vyladili, dalo by se o tom možná i uvažovat...jinak jednoznačné FUUUUUUUUU
-
-
Bugů? Hraju to dva měsíce a na nic závažného jsem nenarazil. S optimalizací také nemám problém, běhá to krásně.
-
-
ne neběhá, jede to 60 snímků to jo, ale stejně to škube. takže optimalizace opravdu není bez problému
-
-
Vždyť to je kontradikce. Buď se ti to škube, nebo ti to jede na 60 fps...
Mně se neškube nic, i na zalidněných místech mi hra nepadne pod 30 fps (a to mám všechno nastavení na full)... Problém tedy pravděpodobně bude na tvé straně. -
-
To se pletes, fps s lagovanim nema nic spolecnyho. A jim to laguje jak svin. Co vic, servery padaj a naprosto chapu specielne platici hrace, ze nadavaj. Ja bych byl taky nasran neskutecne, kdybych si to platil a v nedeli, kdy si konecne po tydnu muzu zase zahrad padnul server a rozjel se az v pondeli ... (zrovna se o vikendu stalo - dokonce nekolika serverum). A podle ofiko forek to neni nic vyjimecnyho.
-
-
To se chceš vážně se mnou o té hře hádat, když ji hraju dva měsíce? Za tu dobu mi to spadlo asi tak 3x, nenarazil jsem na žádný závažný bug a ta hra mi jede naprosto plynule. Nemám důvod lhát.
-
-
-
-
-
-
Seriously ?
-
To je snad v SW povinnost přijít o ruku.
-
Celkem se divím, že mají ještě chuť a finance dělat na datadisku.
-
-
za cenu 10ti dolaru a toho co se zatim vi ze bude obsahem to vic vypada jak placenej obsahovej update nez datadisk
-
Proč by neměli? Hra je na tom velice dobře. Dokonce je několik fleetu ,aby se zvládla populace a spousta nových hračů si to stejně zaplatí,protože na 50 to ani jinak nejde
-
-
.
-
-