Přejít na výpis diskuzí
EA oznamuje první datadisk pro SWTOR - Rise of the Hutt Cartel
18.12.2012 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
Samozřejmě dokoupím:) Hra jako taková mě baví, sice už neplatím poplatky, ale s hrou jako takovou jsem spokojený. Jedna z nejlepších her v rámci MMO ve vyprávění příběhu.
-
-
Vtip? Kopiu Wowka, ani zadarmo.
-
-
Nikdo Tě to nenutí hrát;)
-
-
-
Osobně jsem se do SWTOR cca po půl roce vrátil. Platím měsíční poplatky a zatím jsem s hrou víc než spokojený *4*
-
-
Ono omezenym jedincum staci opravdu malo k spokojenosti.
-
-
Jen skromný dotaz. Už se zaplatil onen miliardový obnos, který se vrazil do vývoje nebo to USA dotuje stejně jako ostatní herní společnosti na pokraji vymření?
-
Zdravíčko, když si koupím základní hru, je tam 30 denní hraní nebo ne?
-
-
Idelne je si to nekupovat a hrat F2P verziu, aby si vedel, o com ta hra je, neplat im ani prd, nedaj sa zlakat do jamy levovej, vedia, ze ta hra stoji za fajku mocu, tak aby mali lepsi pocit, ze ich EA okaslala, tak chcu nachytat co najviac ludi, aby mali lepsi pocit!
-
-
a jak to zkusím? Někde se zaregistruju, stáhnu a zkusím jak u Wow?
-
-
Tak už tahám *6*
-
Tu mas link
http://www.swtor.com/free
Tam sa zaregistruj a stiahnes.
-
-
-
Je . Ideální je koupit si hru za cca 200-300 Kč+měsíc předplatného. A pak se rozhodnout:)
-
-
To rozhodne idealni neni, protoze na omezeni narazi prave tak +- po tom meisci (obcashyho) hrani. Smo pokud si k tomu sedne na tejden durch, tak driv. A nvidim duvod proc platit za neco aby clovek po tejdnu (nebo mesici) zjistil ze to je big fail (jako ze je)
-
Právě přemýšlím tomu dát šanci , pokoukám videjka a asi zkusím. Díky za info
-
-
-
Vcelku smutne ako to tu ea fanaticke bf3 komando okamzite vyminiskuje, aj ked je kritika objektivna a spravna a obhajuju kazdu blbost, aj ten trapny akoze f2p, ako hral som vela f2p, myslim s tych kvalitnejsich a co mali nejake ambicie, ale takto trapne obmedzeny f2p rezim som nevidel davno...Ale tak co clovek narobi, ked som tvrdil, ze tato hra bude fail a do cca roka pojde na F2P, lebo je to absolutny priemer a kopia toho uspesneho na trhu a nie je abosolutne ziadne dovod za to platit, tak ma tu vyminuskovali a co sa nestalo...Hra je F2P so skriplenym f2p rezim, vsak neplatis, nebudes to ani poriadne hrat, serieme na teba...Ale taka bola vzdy politika EA, aj k platiacim zakaznikom, cize vlastne nic nove...Enjoy your trash game and wasted time! *5* *6* *6*
-
-
lajky a minusy, jedine dolezite veci do zivota
:D -
Vyjmenuji ti spousty F2P modelů z her, kdy by ti stávali vlasy hrůzou a ještě by jsi milerád vzpomínal na F2P model u SW. V rámci F2P MMORPG patří k tom lepšímu.
-
-
>V rámci F2P MMORPG patří k tom lepšímu.
Ne. To fakt ne. -
-
V Rámci F2P je rozhodně mnoho lepších her i ty hry od Bigpointu jsou na desetkrát tak lepší úrovni viz třeba Drakensang všechno si v té hře můžeš pořídit pokud máš čas si nafarmit a pokud ne buď plať nebo breč. Přitom ale platí pravidlo že ty nejlepší věci koupit ani za herní ani za reálnou měnu nemůžeš. Příteli a to sebe počítám jakožto platícího zákazníka ale SWTOR je jen fraška.
Jednak ta hra až na samotný příběh nění něco skvělého spíše podprůměr. Ale hlavně tak vychcanej F2P kde fialové itemy nemůžeš používat dokud si na to nekoupiš speciální p*čovinu která ti uméžní ty fialové itemy používat (samozřejmě za Cartel Coins nebo v předplatném) No to sorry ale to s tím solidním F2P nemyslíš vážně že ne?
EA a F2P je debata na dlouhé hodiny přičemž platí jedno pokud nebudeš platit tak si tu hru rozhodně nevychutnáš a budeš vždy mít jen podprůměrnou postavu oproti těm platícím viz třeba NFS World jak necáluješ tak máš jen slabá auta a to i přes fakt že po odchodu DeVellise začli kolikrát i 4 auta přidávat za IGC jenže vesměs všechno popelnice ty rakety za boosty nevydávaj.
Jo jen na pamětnou ta hra i v systému F2P moc lidí nepřilákala a pokud jde o Startrek Online tak ten paří asi 3x více hráčů než nějaké SWTOR -
A vyvrátit to nějakým protiarfumentem? Třeba příkladem alespoň 2 her mimo zmiňovaný Lotr a ST online?
-
-
I když mi to nepůjde přes držku, tak například GW2?
-
-
Klasické MMO. Nebo mi chceš říct, že mám v GW 2 něco, co je ve hře nepřístupné či nějak omezené? Pobav mě:) F2P model tam rozhodně není. Koupím hru a mám plnohodnotnou hru, kde mi naprosto nic nechybí. Kosmetické blbosti přenechám dětem. Ale toto není model F2P hry.
-
Co je tedy GW2?
-
GW2 není F2P hra.
-
-
Jakej protiargument? Prostě řekl že ne, tak ne, po tobě taky nikdo nechce vyjmenovávat horší F2P. Navíc SW není žádný F2P, jen trochu zjemnili, páč zadarmo tam člověk kromě příběhu nemá vůbec nic. Tomu říkáš nějakej F2P model? Každý druhý Korejský MMO má lepší, není třeba nic vyjmenovávat, tohle je jen takovej trial na ozkoušení, jen s menšíme restrikcema.
-
-
rozsahem v určitém slova smyslu se to možná nevyrovná ale mě to rozhodně bavilo víc, swtor sem hrál do dvacátého levlu, v bsg sem byl někde kolem šedesátého
ze zkušenosti vím že platící hráči vždy vyhodí kredity za hovadiny, zatímco ti neplatící je dají jen do užitečných věcí takže když dojde na boj jsou lepší ti neplatící
sám sem nikdy do žádného mmo nedal ani korunu přesto sem v hrách s dobře postaveným f2p nemel problém, lidi rádi svádějí to že je někdo snadno sundá na to že si koupil výhody za reálné peníze ale tak to opravdu nebývá, je to jen tím že to sou lamky -
Akorát, že BSG online není moc ve stylu MMORPG rozsahu SW TOR:) Je to navíc ještě hra v browseru, kdy platící hráče poznáš ihned podle vybavení a palebné síle jejich lodí.
-
když chceš další příklad tak třeba BSG online. je to sice odbytá hra ale má skvělí f2p systém a je založena pvp což se dá říct jen o málokterém mmo
-
Dávat zrovna korejské za příklad? Jedny z nejhorším modelů F2P, povětšinou všechny P2W. Příkladem budiž třeba 4Story či Metin2. Katastrofální F2P model, ten by jsi opravdu nechtěl v TOR:)
-
-
-
-
A zasa EA fanatik, pozri, ja ti viem vymenovat tiez kopu hier, ktore su horsie ako CoD ci MoH Doorfighter dohromady a to neznamena, ze tu budem tieto 2 blbosti obhajovat ako vy..Nejaki ste moc zufali, ked ste za to dali prachy, ked musite obhajovat hru nie tym, ze je to lepsie popripadne najlepsie na trhu ale rozpravat o tom, ze su prekvapivo aj horsie a ste v celku radi, ze hrate aspon toto *5* *6* *6*
-
-
A ty jsi hrál jak dlouho SW, když jsi takový kritik?:)
-
-
Neviem kolko hodin, hraval som to s holkou, ktora mi to kupila, presiel som to s nou po endgame z povinnosti a tym to pre mna zhaslo. Teraz to uz nehrava ani ona..
-
-
-
-
*z tych
-
-
SWTOR jsem přestal hrát, protože mě vůbec nebavilo, očekával jsem od této hry odklon od masového trendu zaujatého WoW, namísto toho se dostavila jistá alternativa s příšerně unavující dějovou linií questů a dialogů. Nepředpokládám, že na tom nový datadisk cokoliv změní, spíš to bude ještě horší, tedy větší linearita, zjednodušení, přístupnost pro masy a víc placených doplňků pro hráče, víc omezení pro F2P hráče a naprostý odklon od původního prohlášení tvůrců SWTOR.