Přejít na výpis diskuzí
Efektní záběry z Battlefield 3 DLC Back to Karkand
5.11.2011 | Petr Poláček
127 příspěvků
-
Jů, buginy jsou zpět! *1*
-
-
doufam ze pude vyrobit Jihad car :D jako v BF2
-
-
Jihad car jde prece delat v BF3 uz i ted :-).
Skoda ze uz ve hre nejsou MECove, s tema se jihadilo. -
za to by se mělo banovat minimálně na měsíc *3*
a nebo jednou jihad a pak už by sis do konce kola nezahrál... -
-
A procpak to? Vzdyt hrac ktery ten jeep ridil casto sam zemrel a to se mu na skore projevilo.
Na niceni tanku a transporteru celkem vhodna taktika zvlast pokud jsi hral zrovna za MEC. -
-
omg...zbytečný diskutovat s někým, kdo brání něco takového, co dělají fakt jen brutální lamy... to je jak claymory na spawnu či nadesmap... stejná prasárna
-
-
zbytocne diskutovat s tebou. co je na tom spatne? nie je na tom nic nerealne. su situacie ked nemas inu moznost ako sa dobre oblozit a vyrazit na tank. ty si asi daky flustrovany nesikovny tankista... jihad nie je vzdy lahke zvladnut, ale aspon trochu to vyrovnava sily. tak isto neviem co je zle na tom, ked ides obsadit vlajku, narobit tam co najvacsi chaos aby si rozhadzal obranu??? naletom, ostrelovanim, akokolvek. jihad car je inspirovany krutou realitou. o co ti ide?
-
-
-
-
-
-
No upřímně, tenhle rok může COD vyhrát jen u hráčů, co nemají PC na BF3 :) Na DLC se moc tesim, jako veteran z BF2 jsem u tehle mapek stravil spusty hodin. Ale byl bych moc rad, kdyby se do noveho enginu predelala i Dragon Valley, to byla moje nejoblibenejsi mapa z BF2. Sice chapu, ze tam by tady by ten engine moc nevynikl (malo budov na niceni), ale podobna mapa proste v BF3 chybi. Spousta kopcu, prevyseni a obri rozloha :)
-
-
osobně velmi nechápu, jak se ti jako "veteránovi BF2" může BF3 líbit. U nás z klanu zkusilo BF3 už dost lidí a všichni shodně říkají, že je to mnohem horší, než čekali, že je to víceméně nástupce špatného BC2 a nikoli nástupce BF2.
Mimochodem, jaktože tu nikomu nevadí ta svítilna na zbrani, která umí oslepit protihráče i spoluhráče? Jaktože tu nikomu nevadí, že jsou vozidla osekaná téměř o všechny zbraně, když s nima začínám? Proč nikomu nevadí nepřehledný a divný systém jednotek? Žádný commander (takže ať žijou campeři!!!)! Žádná rozkazová růžice pro SL! atd.
Podle toho, co jsem slyšel, BF3 tak 7/10 za snahu. Rozhodně to nemůže být GOTY a rozhodně BF3 neporazí stejně špatné COD. -
-
k vozidlam no tie vozidla su osekane presne z toho dovodu preco ste sam spomenul lebo s nimi zacinate to zi si postupne na ne ziskavate vylepsenia povazujem za plus a nie minus ale zahorklemu veteranovi ktory sa nerad preorientovava na nove veci to tazko predat.
-
ja mam odohrane v bf2 1100 hodin a bf3 sa mi zatial paci velmi.Poprvde commander mi chyba trochu tiez ale napriklad ja osobne ho rad menim za chovanie zbrani ktore je v bf3 spracovane daleo lepsie.Ked uz vravite tych muchach bf3 ktore tam isto su je zaujimave ako vam nevadi po case prehliadat chyby bf2? Co trapne skakanie pris strielani a popri tom vo vzduchu menit smer??? Bola to skakackohopsacka.
-
Jsem taky veteran BF2 a BF 2142 (sice sci-fi, ale 95% hernich mechanismu je stejnych, jako v BF2) a holt se musime smirit s tim, ze casy techto BF jsou pryc a hlavnim cilem BF3 je prodat co nejvic kusu.
-
-
ano a přesně o to jde... udělal se průzkum trhu, vzaly se výsledky a udělala se podle toho slátanina ala BF3.
-
-
Baterka je fajn věc... ale spousta blbounů ještě nepřišla na to, že se dá vypínat a zapínat :)
-
-
I ja mam baterku rad, neni nad to kdyz vam jejim svetlem nepritel uz dopredu hlasi ze se blizi. A to ze vam s ni nablizko posviti do ksichtu nezabrani tomu aby jste tak jako tak stiskli spoust. Jen si musi clovek dat pozor na retardy s rad spoluhracu kteri casto nemaji nic lepsiho na praci nez vam sajnovat do ksichtu nebo jit za vami a osvetlovat vasi siuletu v miste kde by jste radi zustali neodhaleni pokud mozno co nejdele.
-
tak proč by jí vypínali, když tim mohou v pohodě oslepit nepřítele a pak ho vyownit jak nic??? *1*
-
-
Třeba proto aby nesvítili do ksichtu parťákům, když se rozhlížej? :D
-
-
-
Mistni fanousci konzoloveho bc a bf3 te tady za to uminuskuji.
BF3 ma opravdu blize k BC a cod,nez k BF2 a BF1942.
Navic nedavno to i sami DICE prohlasili,ze u BF3 hraly prim konzole a podle toho to tak vypada. -
-
s tím počítám... já jsem v battlefieldem skončil
za takový battlefield bych dal max dvě stovky
-
-
-
Hmm, tak nevím já mám PC na BF3 betu jsem hrál na high, ale stejně si koupím CoD, protože chci rychlou akci na oddech a ne běhat po obrovské mapě 2min aby mě nakonec zabil tank.
-
-
Tož nešahej po arkádě války a zkus arkánu na paintball :-)
-
To co popisujes se delo mozna v BF2, tady rozhodne ne...spawnujes se primo do akce (pokud chces)
-
-
Hrál jsem i Caspina Border na betě tak vím své.
-
-
2 možnosti. Buď si lama, a nebo si to hrál 10minut *7* , a navíc nechápu co je za problém dát si TDM, rychlá akce na malém úseku mapy, čili mód, kdy se hra chová jako CoD *3*
-
-
originální bylo cod1.. cod2 už trpělo konzolovitostí (autohealem) a tak to šlo od dílu k dílu z kopce..
-
Tak CoD4 byla dobrá hra, originální. Až další díly byly reciklace.
-
ze zvědavosti jsem si nainstaloval a zahrál cod4 MP. Hra je zcela jiná, rychlejší, zbraně nestřílejí po balistické křivce a celý movement je daleko trhanější. Quake 3 styl v "reálném" prostředí. Na druhou stranu jsem rád, že to své hráče najde, páč pak nestraší v BF *6*
-
-
-
-
-
CoD ma porad odlisnou hratelnost, ikdyz na tech mapach kde chybi vozidla se mu snazi BF priblizovat. A ta evidentne oslovuje vic zakazniku...
-
-
Tak přemýšlím, jestli zase někdy příjdou do módy hry které vypadají reálně a ne jaksi "hyper-reálně", teď narážím na tu pseudo HDR stylizaci, přepálené barvy, modrý nebo žlutooranžový odstín světla atp.
-
-
Já si nemyslim, že je potřeba dělat hry realistický... koneckonců jsou to hry, od slova hrát si... až budu chtít realitu, tak si koupim airsoftovou pušku a půjdu si zaběhat do lesa...
-
do titulů pro masy ? Ani ne :D
-
-
Presne tak a inak aj mne to dosť vadí, špeciálne BF3 je v tomto smere extrém *9*
-
-
To je jeden z duvodu,proc i v dnesni dobe mam radsi takovej source engine ,potazmo valve hry,protoze po vizualni strance jsou jejich hry decentni,prirozene,nepreplacane,prehledne.
A prave ta preplacanost a neprehlednost mi casto vadi u spousty her postavenych na Unreal enginu.
Na druhou stranu napr. u takoveho Mirrors edge(kterej je taky na UE,pokud se nepletu) tam ty presvicene a prepalene sceny sedely.
-
-
-
Casem to prijde,ale to bude nejspis az v dobe,kdy vizualni stranka dosahne temer fotorealisticke urovne a tvurci se uz nebudou muset snazit ukazat ,jak moc hezky ta jejich hra vypada tim,ze prepali veskere mozne efekty-nejcasteji prave bloom apod.
-
-
Na famásek se těšim :-)
-
Vývojári z Activision asi preťahujú tých z DICE, inak si neviem vysvetliť, prečo je z kedysi skvelého Battlefieldu taký pubertálny bordel *12* *9*
-
-
To je docela jednoduchy.EA proste hodne lezi v zaludku komercni uspech Activisionu s CoD a jejich cilem je sesadit CoD z "trunu".
A nejsnazsi cesta je pretahnout CODu jeho fanousky.A to jde nejsnaz tim,ze se udela hra ,ktera stavi na podobnych principech a hernich mechanismech a prihodi se k tomu neco navic,co konkurence nema.
V tomto pripade lepsi technicke zpracovani,vozidla,letadla a udelat nektere mapy vice podobne stylu cod a zbytek vice otevrene ala bf.A v neposledni rade prihodit kratkou SP kampan jako vystrizenou z cod.
No a vysledek je takovej mix BF2,BC2 a CoD.
Kdysi si kazda serie sla vlastni cestou a obe byly velmi kvalitni serie,ktere staveli na jinych zakladech,zatimco ted se ty hry sobe podobaji vice nez je zdravo. -
-
lol i nadale jdou svoji cestou, nevim jak muzes srovnavat tyhle 2 hry :D to je fakt k pousmani...CoD ma uplne jiny herni styl a mapy v mensich koridorech je to proste aimovka...a nerekl bych ze BF3 ma lepsi technicke zpracovani :D nejspis tim myslis engine a grafiku, ale o to fanouskum CoD nejde, protoze proc by meli menit neco co funguje? jinak s fanouskama je to porad podobne i kdyz bych rekl ze MW zakladna je mnohem vetsi i pocet fanousku..podle ohlasu na svetove scene MW a poctu fanousku je to porad kvalitni serie se stovkami vylepseni, ktere v predchozich dilech nebyly..i mensi uspech MW2 a BO na tom nic nezmeni...kazdyho bavi neco jinyho
-
-
Kdyby se vsichni herni vyvojari drzeli hesla "proc menit neco,co funguje" tak tady mame porad hry na vizualni urovni prvniho dooma,wolfa atd.
-
-
-
-
Prej tyhle retro mapy delal jinej tym nez mapy do BF3 a ma tam byt opravdu kvalitni destrukce ne jako v BF3 kde proste clovek opravdu nepozna co jde rozbit a co uz ne. No jsem moc zvedav.
-
-
blbost
-
-
Už se těším!!!
-
No nevím, dát Karkand a drobné jako DLC je sice dobrý tah z hlediska jistého a tučného výdělku, ale jako vývojář s věrnou komunitou bych je já osobně dal zadarmo v základní hře.
To je jako do CSka dát aztec nebo dust2 jako DLC O_o. -
-
Jenže za to Dice nemůže...to bude práce EA.
-
-
dice a ea to je stejna spolecnost.
http://cs.wikipedia.org/wiki/EA_Digital_Illusions_CE -
-
nicméně managerská obchodní rozhodnutí dělá EA...
-
wtf? asi sis to špatně přecetl dice patří EA jako spousta dalších studií neznamená to že jsou ea ale pracují pro ea ...
-
-
To mas sumak,EA jim do toho proste keca a rika,jak co maji delat,takze je to jedna a ta sama spolecnost,akorat to konkretni studio ma svuj nazev.
-
-
-
-
-
Když se podívám na videa ohl. MW3 nevidím tam nic nového ... je tu nuda ... u BF3 je vidět že se zatím stále snaží i po vydání hry ...
-
-
nevidíš nebo nechceš vidět ?
-
-
asi tak...z tech videi je videt hodne novych veci, ktere v predchozich dilech nebyly staci si najit nektere informace...jenze vetsina jich je v anglictine takze tomu lidi jako ten nahore moc nerozumi tak radsi budou slepe tvrdit, ze tam zadny nejsou xD
-
-
-
Tak jaká cena tedy platí? 370kč nebo 15 dolarů? Docela rozdíl...
-
-
Záleží, kde to budeš kupovat a od jakého distributora.
-